Reclamă

Regina Letizia a participat la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón. Soția Prințului Felipe a uimit într-o rochie mulată, cu umeri goi

Regina Letizia a participat la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón. Soția Prințului Felipe a uimit într-o rochie mulată, cu umeri goi, foarte elegantă și stilată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 noiembrie 2023, 12:51

Regina Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a uimit într-o rochie bleumarin, cu umeri goi, când a venit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la sediul La Razón din Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina și-a completat ținuta elegantă cu pantofi stiletto Aquazzura argintii și un clutch tot argintiu de la Magrit.

Regina Letizia a participat la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón

Nu este prima dată când Letizia a optat pentru o rochie midi. Tot așa a apărut și la Premiile Macael din Almería, în 2022. Părul ei bogat a fost coafat cu volum, în bucle care îi cădeau lejer peste umeri. Machiajul ei glam i-a pus din nou în evidență tenul impecabil.

Ea a adăugat și mai multă glamour apariției sale cu cercei PDPAOLA și un inel de la Coreterno.

Regele Felipe a îmbrăcat un costum bleumarin pe care l-a combinat cu o cămașă albă și o cravată albastru deschis. La Razón a fost fondat în 1998 de Luis Maria Anson și este unul dintre cele mai răspândite ziare cotidiene din Spania.

Reclamă
Regina Letizia și Regele Felipe, în ținute asortate, la un eveniment
Regina Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a uimit într-o rochie bleumarin, cu umeri goi, când a venit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la sediul La Razón din Madrid / Profimedia Images

Regina Letizia a avut recent numai apariții elegante

Această apariție a Majestăților lor vine după ce Letizia a fost imaginea eleganței într-o bluză albă și o pereche de pantaloni verzi la un eveniment tehnologic la Madrid.

Reclamă

Ea a fost văzută sosind la un eveniment organizat de Fundația de Microfinanțare BBVA, care are ca scop combaterea sărăciei digitale. Îmbinând pantofi stiletto cu o bluză cu guler, Regina Letizia și-a lăsat părul brunet să atârne în valuri libere în jurul umerilor.

Ulterior, ea a ținut un discurs la eveniment. Sloganul a fost „Tehnologie pentru a reduce golurile – Crearea fără limite” și se concentrează pe instrumentele digitale demonstrate pentru a îmbunătăți viața a milioane de antreprenori vulnerabili.

Regina a ales un machiaj minimal pentru eveniment. Și bijuteriile au fost păstrate la minimum. Soția Regelui Felipe a purtat cercei bijuterii verzi și un inel simplu din aur pe degetul arătător.

Apariția ei la evenimentul cu profil financiar vine după ce a atras din nou toate privirile într-un costum roșu. Atunci a participat la vernisajul unei expoziții Picasso la Madrid.

Letizia a participat la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia împreună cu soțul ei, Regele Felipe.

Majestatea Sa și-a combinat ținuta roșie cu o bluză din mătase de culoarea stridii, cu volane în jurul decolteului. Și-a completat look-ul cu tocuri înalte de culoare roz. Tot pentru o nuanță de roșu a optat și Kate Middleton recent. Ea a ales această nuanță atunci când a oficiat primirea la Palatul Buckingham a Președintelui Coreei de Sud și a Primei Doamne.

Între timp, Regele Felipe era elegant într-un costum gri cu dungi și cravată roșie, care completau perfect ținuta soției sale. Expoziția a fost deschisă oficial săptămâna trecută la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Este disponibilă pentru vizionare până în martie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×