Reclamă

Regina Letizia a impresionat într-un costum roșu. Majestatea Sa a fost prezentă la decernarea premiilor acordate în jurnalism de El Mundo

Regina Letizia a impresionat într-un costum roșu. Majestatea Sa a fost prezentă la decernarea premiilor acordate în jurnalism de El Mundo. Plină de eleganță și rafinament, Letizia a dat o nouă lecție de stil. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Regele Felipe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 noiembrie 2023, 6:55

Regina Letizia este admirată de milioane de femei din lumea întreagă. Nu este de mirare daptul căa re apariții impecabile ori de câte ori merge la un eveniment public. Majestatea Sa este atentă la alegerile vestimentare pe care le face, iar în spatele său se află o adevărată echipă de stiliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a impresionat într-un costum roșu

Regina Letizia și-a făcut prezența la un nou eveniment impresionant. Aceasta nu a fost singura personalitate regală de la decernarea premiilor. Regina Maxima a Olandei s-a aflat și ea printre capetele încoronate prezente la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia în timp ce pozează într-un costum roșu
Majestatea Sa a fost prezentă la decernarea premiilor acordate în jurnalism de El Mundo / Profimedia Images

Soția Regelui Felipe a optat pentru un costum roșu cu pantaloni și sacou lung. Ținuta elegantă a fost completată de câteva bijuterii delicate.

Reclamă

Din întregul ansamblu nu au lipsit pantofii cu toc. Regele Felipe a mers la braț cu soția sa și au participat la deschiderea expoziției Picasso din Madrid.

Ulterior, cei doi au mers împreună la decernarea premiilor acordate în jurnalism de El Mundo. Admiratorii Casei Regale Spaniole știu că Regina Letizia a fost anterior jurnalistă, fiind pasionată de acest domeniu și fiindu-i cu totul cunoscut.

Regele Felipe și-a însoțit partenera fiind mândru de aceasta. Regina Maxima a Olandei a purtat și ea o ținută roșie, însă aceasta a preferat să poarte o rochie mulată și o capă într-o nuanță de burgundy.

Reclamă

Cele două femei din Familiile Regale Europene sunt întotdeauna un exemplu datorită stilului lor elegant. De altfel, Regina Letizia a lansat un adevărat trend în materie de îmbrăcăminte pentru sezonul de iarnă.

Regina Letizia și Regele Felipe au mers într-o vizită oficială în Danemarca

Regina Letizia și Regele Felipe au avut un program aglomerat în ultima perioadă. Cei doi și-au luat din timpul liber și au plecat în Danemarca în cadrul unei vizite oficiale. Capetele încoronate au participat la începutul lunii noiembrie la un banchet de stat ținut în cinstea lor, scrie HelloMagazine.

Regina Letizia și Regele Felipe au petrecut trei zile la Palatul Christiansborg. Cuplul s-a întâlnit acolo cu Regina Margrethe a Danemarcei.

Ulterior, Letizia și soțul ei s-au întâlnit cu Prințul Moștenitor Frederik și Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei. Letizia și Regele Felipe au avut ocazia să viziteze inclusiv centrul de arhitectură din Copenhaga. Programul celor doi monarhi a fost unul încărcat.

De altfel, aceștia au participat și la un eveniment emoționant atunci când fiica lor a împlinit 18 ani și a depus jurământul în fața constituției. Regina Letizia și Regele Felipe își pregătesc fiica pentru momentul în care aceasta va prelua tronul de la tatăl ei.

Prințesa Leonor îi calcă pe urme mamei sale și dă dovadă de eleganță cu fiecare apariție pe care o are. Mai mult, tânăra studiază în prezent la Academia Militară, fiind inspirată de acțiunile tatălui său.

Prințesa Leonor își dorește să fie un exemplu pentru poporul său și să se implice în totalitate în activitățile Casei Regale Spaniole. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×