Reclamă

Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară

Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniforma militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 septembrie 2023, 7:20

Tânăra de 17 ani urmează în prezent trei ani de experiență militară practică. Luna trecută s-a înscris la Academia Militară Generală din Zaragoza, în nord-estul Spaniei. Ea va petrece un an acolo, înainte de a se muta la o școală navală. Apoi își va petrece al treilea an la Academia Generală a Aeriană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniforma militară

Leonor, care este moștenitoarea tronului Spaniei, va deveni comandantul șef al forțelor armate odată ce va deveni monarh. După aceste imagini recente, se pare că este un rol în care tânăra se va simți confortabil. În trecut, despre ea s-a spus că se simțea „puțin agitată” când a fost lăsată la școala militară.

Una dintre fotografii, făcută în timpul unui exercițiu de antrenament, o arată pe Prințesa Leonor zâmbind alături de colegii săi cadeți. Era în uniformă și ținea în mână ceea ce pare a fi o pușcă automată.

O altă fotografie o arată pozând alături de colegi, îmbrăcată în camuflaj și cu echipament de protecție.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințesa Leonor, fotografiată în timpul unui exercițiu militar, la Academia Miliară
Leonor, care este moștenitoarea tronului Spaniei, va deveni comandantul șef al forțelor armate odată ce va deveni monarh / Profimedia Images

Cunoscută pentru stilul ei elegant, la fel ca mama ei, Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, Prințesa a îmbrăcat acum o ținută mult mai funcțională. Ea a fost surprinsă și cu părul strâns într-un coc.

Ceremonia „Act of Delivery of Sabres” premiază fiecare participant drept „Cavaler” sau „Lady Cadet”, potrivit Regalfille. În cadrul evenimentului, Leonor a fost răsplătită cu o sabie în semn de camaraderie și tutelă.

Reclamă

Mai degrabă ca un internat, Academia Militară Generală din Zaragoza urmează un orar strict în timpul săptămânii. Cu toate acestea, Leonor va fi liberă să se întoarcă acasă în weekend dacă nu e la conducere.

Ce a spus Prințesa Leonor despre experiența militară pe care o urmează

După ce se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza, care este echivalentul în Spania cu Sandhurst, va merge la școala navală. Ea își va finaliza cei trei ani de experiență militară la Academia Generală Aeriană.

Prințesa, care va împlini 18 ani în octombrie, și-a dezvăluit entuziasmul de a fi cadet la ceremonia de decernare a premiilor Fundației Princesa de Girona de la Girona, în Catalonia, pe 5 iulie.

Ea a spus: „Tocmai am terminat liceul. Sunt pe cale să încep o nouă etapă cu o perioadă de pregătire militară. Sunt fericită pentru că știu cât de mult prețuiesc spaniolii forțele noastre armate. Este un moment important din viața mea și mă simt foarte entuziasmată și hotărâtă să continui să învăț”.

Fotografiile prințesei în uniformă militară de la ceremonie vin la doar câteva zile după ce Regina Letizia a Spaniei a inaugurat anul școlar la Santiago de Compostela.

Regina Letizia a avut un program încărcat în ultimul timp

În vârstă de 50 de ani, Regina Letizia și-a arătat stilul elegant într-un ținută îndrăzneață, dar impecabilă, în timp ce a vizitat școala din nord-vestul Spaniei. Regina a purtat un top cu dungi alb și bleumarin în stil parizian, care avea mâneci trei sferturi și un decolteu înalt.

Letizia a vizitat și școala CEIP Plurilingüe do Camiño Inglés, care sărbătorește anul acesta a zecea aniversare.

Directorul centrului, Francisco Ávila, a declarat că a văzut vizita Reginei drept „o oportunitate unică” de a evidenția activitatea desfășurată de centru, a informat presa locală La Vanguardia.

Letizia a purtat atunci o pereche de pantaloni de costum bleumarin și a optat să poarte o curea, care i s-a pus în evidență talia. Fosta jurnalistă și-a completat look-ul cu o pereche de tocuri Carrie Blue Suede Sling Back de la Isabel Abdo.

Regina a zâmbit în timp ce se plimba prin clădire, însoțită de oficiali precum ministrul Educației, Pilar Alegría, președintele Xunta, Alfonso Rueda și președintele Parlamentului Galiției, Miguel Ángel Santalices.

Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, s-a mutat și ea în Țara Galilor. Ea a părăsit reședința de la „Prince Pavilion” de lângă Palatul Zarzuela pentru a începe școala la UWC Atlantic College din Vale of Glamorgan din Țara Galilor.

Școala este adesea denumită „Hippie Hogwarts” datorită abordării sale progresive a educației și a decorului pitoresc al castelului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×