Reclamă

Regina Letizia a mers la filmul Barbie într-o ținută casual. A fost însoțită de Regele Felipe al VI-lea și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia

Regina Letizia a mers la filmul „Barbie” într-o ținută casual, iar paparazzii au imortalizat câteva momente pe străzile din Palma de Mallorca. Majestatea Sa a fost însoțită de Regele Felipe al VI-lea, fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, dar și de Regina Sofia a Greciei.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 11 august 2023, 12:46

În drum spre cinema, membrii Familiei Regale a Spaniei au discutat despre pelicula-fenomen regizată de Greta Gerwig. Evident, ei și Regina Sofia a Greciei au vorbit și despre alte subiecte, iar buna dispoziție nu a lipsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a mers la filmul Barbie într-o ținută casual

În vârstă de 50 de ani, Regina Letizia reușește la fiecare apariție să atragă atenția. Alteța Sa Regală a petrecut o seară de film alături de soțul ei și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia în timpul vacanței din Palma de Mallorca, a titrat Daily Mail. Regele Felipe al VI-lea al Spaniei are 55 de ani și și-a aniversat ziua pe 30 ianuarie.

În imaginile surprinse de paparazzi pe străzile orașului, membrii Familiei Regale a Spaniei apar în compania Reginei Sofia a Greciei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Când a mers la filmul „Barbie”, Regina Letizia a îmbrăcat o cămașă albă de mătase și pantaloni albaștri din mătase, iar fetele și soacra ei au purtat rochii
Regina Letizia a mers la filmul „Barbie” împreună cu soacra sa, Regina Sofia a Greciei, soțul ei, Regele Felipe al VI-lea și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia / Profimedia Images
Reclamă

Așa cum se poate vedea în cele mai recente fotografii cu Regina Letizia, ea a ales să îmbrace o ținută casual când a mers să vadă pelicula „Barbie”. Celebra peliculă de la Hollywood îi are pe Margot Robbie și Ryan Gosling, în rolurile principale.

Soția Regelui Felipe al VI-lea a combinat o cămașă albă de mătase cu pantaloni albaștri de mătase. Ea a încălțat sandale bej, joase și și-a accesorizat ținuta cu o geantă albă. În urmă cu o lună, Regina Letizia a Spaniei a surprins pe toată lumea când a apărut la un eveniment cu o cămașă care are o semnificație copleșitoare.

Regele Felipe al VI-lea a îmbrăcat jeanși de culoare închisă și o cămașă bleu deschis. Iar mama lui, Regina Sofia a Greciei, a ales să poarte o rochie verde cu un imprimeu floral.

Reclamă

Prinţesa Leonor a optat pentru o rochie care se potrivește cu estetica Barbiecore, iar sora ei a ales altceva. Infanta Sofia a preferat să iasă într-o rochie albă, pe care erau motive florale.

Prințesa Leonor va face 3 ani de pregătire militară

În vârstă de 17 ani, Prințesa Leonor va începe de luna aceasta cursurile de pregătire militară, a relatat The Sun. Acestea vor dura 3 ani, potrivit anunțului făcut de Margarita Robles, ministrul Apărării, la începutul acestui an.

„Aşa cum este cazul tuturor monarhiilor parlamentare, (n.r.: moştenitorul) trebuie să aibă o pregătire militară şi o carieră militară”, a declarat Margarita Robles după o şedinţă de guvern, care a avut loc în martie 2023.

Leonor, prințesa moștenitoare a Spaniei, va efectua primul an de instrucţie la Academia Militară din Zaragoza, după care va merge la o şcoală navală, care va include navigarea vasului şcolar „Juan Sebastian Elcano”. Presa internațională a mai scris că ea îşi va finaliza studiile militare la General Air Academy.
Fata cea mare a Reginei Letizia a absolvit anul acesta un curs liceal de doi ani la UWC Atlantic College în Ţara Galilor.

Pe 31 octombrie, Prințesa Leonor va împlini 18 ani. Ea este prima în ordinea succesiunii la tron, dacă nu se naşte un moştenitor de sex masculin. Alteța Sa Regală este urmată de sora sa, Infanta Sofia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×