Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a participat la deschiderea anului școlar la Santiago de Comostela. Majestatea Sa a purtat o ținută impecabilă

Regina Letizia a Spaniei a participat la deschiderea anului școlar la Santiago de Comostela. Majestatea Sa a purtat o ținută impecabilă și a făcut tot ce a putut ca elevii să se simtă bine și să pornească cu dreptul în noua etapă din viața lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2023, 12:07

Regina spaniolă, în vârstă de 50 de ani, și-a arătat din nou simțul stilului într-o ținută îndrăzneață, dar elegantă. Ea a vizitat școala din nord-vestul Spaniei. Soția Regelui Felipe a purtat un top cu dungi alb și bleumarin în stil parizian, care avea mâneci trei sferturi și un guler înalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a participat la deschiderea anului școlar la Santiago de Comostela

Și în timp ce Letizia își poartă părul lăsat liber pe spate, se pare că de această dată a vrut să-și schimbe coafura. Ea a ales o coadă de cal joasă, pe care a stilizat-o cu o cărare într-o parte.

Letizia a vizitat școala CEIP Plurilingüe do Camiño Inglés, care a sărbătorit anul acesta a zecea aniversare. Directorul centrului, Francisco Ávila, a declarat că a văzut vizita Reginei drept „o oportunitate unică” de a evidenția activitatea desfășurată de centru.

Letizia și-a completat topul cu o pereche de pantaloni de costum bleumarin. De această dată a optat să poarte o curea, care i-a pus talia în evidență. Fosta jurnalistă și-a terminat look-ul cu o pereche de tocuri Carrie Blue Suede Sling Back de la Isabel Abdo.

Regina a purtat cercei cu diamante și a optat pentru un machiaj natural.

Reclamă

Regina Letizia a zâmbit în timp ce s-a plimbat prin clădire. Ea a fost însoțită de oficiali precum ministrul Educației, Pilar Alegría, președintele Xunta, Alfonso Rueda și președintele Parlamentului Galiției, Miguel Ángel Santalices.

Regina Spaniei a avut un program încărcat în ultima perioadă

Au fost câteva luni încărcate pentru Regina Letizia, de la călătoria în Australia pentru a vedea echipa națională de fotbal feminină câștigând Cupa Mondială, până la a-și lua rămas bun de la ambele fiice.

Reclamă

Regele Felipe și Regina Letizia sunt acum singuri. Luna trecută fiica lor cea mică, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, s-a mutat în Țara Galilor.

Unde studiază Infanta Sofia

Sofía, în vârstă de 16 ani, și-a părăsit reședința de la „Prince Pavilion” de lângă Palatul Zarzuela. Ea a început școala la UWC Atlantic College din județul Vale of Glamorgan din Țara Galilor.

Școala este adesea denumită „Hippie Hogwarts” datorită abordării sale progresive a educației și a decorului pitoresc al castelului. Colegiul are sediul la Castelul St Donat, în sudul Țării Galilor, într-un castel din secolul al XII-lea, situat pe 122 de acri de pădure și teren agricol.

A fost fondat în educația germană Kurt Hahn. Este situat la Castelul Sf. Donat din secolul al XII-lea pe coasta de sud a țării. Taxa anuală e de 67.000 de lire sterline pentru cursuri care includ Tai Chi, teoria cunoașterii și literatura tibetană.

Unde studiază Prințesa Leonor

Între timp, fiica cea mare a Regelui și a Reginei, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a plecat și ea pentru a merge la academia militară. Moștenitorul tronului Spaniei trebuie să împlinească cei trei ani în conformitate cu tradiția. Acesta urmează calea tatălui ei, Regele Felipe.

Mai degrabă ca un internat, Academia Militară Generală din Zaragoza urmează un orar strict în timpul săptămânii. Leonor va fi însă liberă să se întoarcă acasă în weekend dacă nu are proiecte în desfășurare.

După ce se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza, care este echivalentul Spaniei cu Sandhurst, va merge la școala navală. Acolo își va finaliza cei trei ani la Academia Generală de Aer.

Prințesa, care va împlini 18 ani în octombrie, și-a dezvăluit entuziasmul pentru a fi în curând cadet. Ea a spus la ceremonia de decernare a premiilor Fundației Princesa de Girona de la Girona, în Catalonia, pe 5 iulie: „Tocmai am terminat liceul. Sunt pe cale să încep o nouă etapă cu o perioadă de pregătire militară. Sunt fericită pentru că știu cât de mult prețuiesc spaniolii forțele noastre armate. Este un moment important din viața mea. Mă simt foarte entuziasmată și hotărâtă să continui să învăț și să depun tot ce-mi mai bun.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×