Reclamă

Regina Letizia a impresionat într-o ținută roșie. Majestatea Sa a sărbătorit victoria Spaniei la Cupa Mondială de fotbal feminin

Regina Letizia a impresionat într-o ținută roșie pe care a ales să o poarte la finala Cupei Mondiale Feminine FIFA 2023. În weekend, selecţionata Spaniei și „leoaicele“ Angliei s-au luptat pentru trofeu, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0. Majestatea Sa a sărbătorit victoria Spaniei la Cupa Mondială de Fotbal Feminin împreună cu una dintre fiicele sale și Gianni Infantino, preşedintele Federaţiei Internaţionale de fotbal (FIFA).

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 21 august 2023, 12:39

Regina Letizia a Spaniei le-a felicitat pe jucătoarele iberice care au câștigat în premieră Cupa Mondială în fața Angliei. Mai mult, în cadrul unui interviu, acordat înainte de finală, soția Regelui Felipe al VI-lea a mărturisit că echipa Spaniei este deja „campioană“.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a impresionat într-o ținută roșie

Regina Letizia a Spaniei a ales să poarte roșu în cadrul finalei Mondialului de Fotbal Feminin. La competiția fost însoțită de Infanta Sofia. Fata cea mică a cuplului regal și-a făcut apariția tot într-o ținută casual. Însă, ea a preferat să îmbrace pantaloni negri și o bluză albă cu dungi negre. În unele momente, adolescenta de 16 ani a ținut pe umeri steagul Spaniei.

Așa cum se poate observa în imaginea de mai jos, soția Regelui Felipe al VI-lea a optat pentru un costum roșu cu nasturi negri, la care și-a pus un top cu un decolteu interesant. Negrul a fost opțiunea și pentru pantofii pe care i-a încălțat Regina Letizia. Ținuta casual a fost accesorizată cu bijuterii de aur, cu design minimalist. Culoarea roșie pare a fi preferata Majestății Sale, iar în galeria foto, poți descoperi ce outfit-uri în această nuanță a mai îmbrăcat cu ocazia altor evenimente.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

La Cupa Mondială Feminină FIFA 2023, Regina Letizia a Spaniei și-a făcut apariția într-un costum roșu, asortat cu un top negru și pantofi eleganți, negri
Regina Letizia a Spaniei și Infanta Sofia au mers în vestiar și le-au felicitat pe jucătoarele Spaniei, antrenor, dar și alți membrii ai staff-ului / Profimedia Images
Reclamă

Având-o pe fiica sa cea mică în stânga, iar pe Gianni Infantino, în dreapa, Regina Letizia a Spaniei le-a încurajat încontinuu pe iberice. Iar jurnaliștii și paparazzii prezenți la eveniment au imortalizat fiecare secundă care s-a petrecut pe Stadium Australia din Sydney. Astfel, Regina Letizia a impresionat într-o ținută roșie.

Meciul dintre Spania și Anglia a fost unul intens și unicul gol al partidei a fost înscris de Olga Carmona.

Titlul mondial din acest an reprezintă cea mai mare performanță din istoria fotbalului feminin spaniol. De-a lungul istoriei, ibericele au mai reușit doar un loc trei la EURO, în 1997, conform Sportsnet.

Reclamă

Regina Letizia le-a felicitat pe jucătoarele Spaniei și în vestiar

După ce s-a încheiat ceremonia de înmânare a trofeului Cupei Mondiale Feminine FIFA 2023, Regina Letizia a Spaniei a mers în vestiar și le-a felicitat pe jucătoarele naționalei Spaniei. Evident, Majestatea Sa a luat-o cu ea și pe Infanta Sofia.

La începutul acestei luni, Regina Letizia a petrecut o seară la cinema alături de familia sa. Iar soacra sa, Regina Sofia a Greciei, a fost și ea prezentă. Cu toții au urmărit cu mult interes filmul „Barbie“. Însă, doar Prinţesa Leonor a optat pentru o rochie care se potrivește cu estetica Barbiecore.

Într-un comunicat al Familiei Regale Spaniole s-a menționat că Infanta Sofia a avut ocazia să le viziteze la vestiare pe campioanele iberice. Ea și Regina Letizia „au felicitat jucătoarele, antrenorul, dar și pe ceilalți membrii ai echipei“, a relatat CNN.

Prințul William a transmis public felicitări pentru selecționata Spaniei care a câștigat în premieră Cupa Mondială de fotbal Feminin. Totodată, Ducele de Cornwall a subliniat că „Leoaicele“ Angliei au făcut „națiunea mândră“. Fiind președintele Asociației Angliei de Fotbal, moștenitorul tronului Marii Britanii a fost criticat pentru că a lipsit de la finala Mondialului de Fotbal Feminin.

Cu o zi înainte de finală, Prințul William a făcut public un mesaj video de susținere pentru echipa Angliei. În clip, Majestatea Sa apare alături de Prințesa Charlotte.

„Leoaice, vreau să vă urez noroc (…). Ne pare rău că nu putem fi acolo. Dar suntem foarte mândri de tot ceea ce aţi realizat şi de milioanele de oameni pe care i-aţi inspirat aici şi în întreaga lume“, a declarat Ducele de Cornwall.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×