Reclamă

Familia regală spaniolă este pregătită pentru toamnă. Regina Letizia a vizitat câteva sate care sunt sub patronajul Prințesei Asturiei

Familia regală spaniolă este pregătită pentru toamnă. Regina Letizia a vizitat câteva sate care sunt sub patronajul Prințesei Asturiei. Membrii familie regale a Spaniei au purtat ținute comode și călduroase pentru vizita lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 octombrie 2023, 13:42

Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, arăta elegant într-un pulover albastru cu nuanțe de verde. Ea a fost fotografiată în timp ce a făcut turul comunităților Arroes, Pion și Candanal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia regală spaniolă este pregătită pentru toamnă

Între timp, fiica ei cea mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a fost fotografiată într-o cămașă din denim închisă la culoare, peste care a purtat o haină crem. Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, a ales o jachetă kaki în stil utilitar.

Cele trei femei regale s-au alăturat Regelui Felipe pentru a face turul bisericilor din sate. Acestea au fost premiate fiecare cu Premiile Prințesei Asturiei.

Ieșirea în familie a fost organizată după ceremonia de decernare a premiilor de la Ovieda, Spania. Meryl Streep a fost onorată pentru munca depusă în atâția ani de carieră.

Legendara actriță americană, în vârstă de 74 de ani, a primit una dintre cele mai înalte distincții artistice din țară. Ea a fost onorată pentru 46 de ani de muncă în filme. Meryl Streep a părut încântată când a fost sărbătorită în timpul ceremoniei.

Reclamă

Fundația Prințesa Asturiei, care lucrează pentru a ajuta persoanele sau organizațiile ce realizează realizări notabile în științe, științe umaniste și afaceri publice, a lăudat deceniile de realizări ale faimoasei actrițe.

„Puține actrițe din istoria filmului american au versatilitatea lui Meryl Streep”, scrie într-o declarație pe site-ul regizorului Pedro Almódovar.

„Ea face totul atât de bine și totul atât de natural și sincer. Meryl Streep este cu adevărat demnă de Premiului Prințesa Asturiei pentru Arte din acest an.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia alături de Prințesa Leonor, la ieșirea dintr-un hotel, îmbrăcate casual
Cele trei femei regale s-au alăturat Regelui Felipe pentru a face turul bisericilor din sate / Profimedia Images

Ce a spus Meryl Streep când a întâlnit Familia Regală a Spaniei

Meryl Streep a spus atunci când a fost anunțată ca va primi premiul: „Sunt foarte onorată să primesc acest prestigios premiu de la una dintre cele mai înzestrate țări și culturi din lume. Mulțumiri sincere Majestăților Lor și Alteței Sale Regale. Aștept cu nerăbdare să-i cunosc în octombrie și să petrec timp în frumoasa lor țară.”

Meryl a fost toată numai un zâmbet în timp ce a discutat cu Regina Letizia și fiicele ei în timpul prestigiosului eveniment. Regina Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat pentru decernarea premiilor un costum roz elegant. Acesta a fost completat cu o bluză albă.

Pe de altă parte, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, a avut și el o apariție elegantă. Acesta a îmbrăcat un costum cu dungi și cravată mov.

S-ar părea că întreaga familie regală e fană ai lucrării lui Meryl. Ei au fost mereu cu zâmbetul pe buze cât au discutat cu marea actriță.

La începutul acestei săptămâni, înainte de a-și primi premiul, Meryl a părut și ea emoționată. Actrița s-a întâlnit cu studenți de actorie ai Școlii Superioare de Arte Dramatice (ESAD) din Gijon. Vedeta a ajuns în Spania la începutul acestei săptămâni. A fost fotografiată participând la o serie de evenimente legate de realizările tinerilor în artă.

Recent, ea a participat, de asemenea, la o conferință „Sin Guion”. Acolo a fost prezent și colegul de la Hollywood, Antonio Banderas.

Prințesa Leonor este cea care deține titlul de Prințesa Asturiei

Ieșirea familiei regale spaniole are loc în timp ce Prințesa Leonor, care deține în prezent titlul de Princesa de Asturias și este moștenitorul tronului Spaniei, urmează trei ani de pregătire la Academia Militară Generală din Zaragoza.

În timpul unei gale regale la Madrid, Leonor și-a făcut selfie-uri cu invitații la o recepție la palat, după debutul ei la parada de Ziua Națională.

Prințesa Asturiei a vorbit despre modul în care s-a pregătit până acum la Academia Militară Generală din Zaragoza, potrivit Hola!.

Ea a făcut și o poză cu câștigătorii Fundației Prințesa de Girona, precum și cu modelul Pamela Montoya Pellicer din Madrid.

Leonor a mai făcut fotografii cu Begoña Arana, directorul organizației non-profit Betania, precum și cu Tomás Alía, membru al Fundației Michelangelo din Spania și cu omul de afaceri Osuman Umar, în vârstă de 34 de ani.

Viitoarea regină a Spaniei, care va împlini 18 ani pe 31 octombrie, se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza pentru a se asigura că este pregătită pentru viitorul ei rol în monarhie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×