Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a participat la un banchet de stat din Danemarca. Soția Regelui Felipe a purtat tiara și o rochie superbă la eveniment

Regina Letizia a Spaniei a participat la un banchet de stat din Danemarca. Soția Regelui Felipe a purtat tiara și o rochie superbă la eveniment. Regele Felipe al Spaniei și soția sa, Regina Letizia, au fost invitați de onoare la un banchet de stat organizat la Palatul Christiansborg.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 noiembrie 2023, 12:46

Cuplul spaniol, care a fost găzduit de omologul lor danez, Regina Margrethe a Danemarcei, s-a bucurat de o seară plină de strălucire și farmec la reședința regală din Copenhaga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a participat la un banchet de stat din Danemarca

La eveniment au fost prezenți și Prințul moștenitor Frederik și Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, care arăta uimitor într-o rochie împodobită cu paiete. Tiarele au fost prezente la doamnele de la casele regale. Fiecare dintre majestățile prezente a purtat cu eleganță câte o tiara pentru a-și completa look-ul.

Regele și Regina Spaniei au fost întâmpinați de regina Margrethe a Danemarcei când au ajuns la Palatul Christiansborg din Copenhaga. Aceasta a fost prima lor vizită de stat în țară de la încoronarea lui Felipe în 2014.

Regina Spaniei a atras toate privirile într-o rochie albastru închis de la Felipe Varela. Majestatea Sa a ales să poarte una dintre cele mai semnificative și atrăgătoare piese ale familiei regale, Tiara de Lis. Bijuteria din platină și diamant a fost creată în 1906 de firma spaniolă Ansorena și prezintă florile heraldice ale familiei Bourbon.

Reclamă

Letizia a purtat ultima dată tiara în urmă cu doi ani, în Suedia. Regina Spaniei a avut părul coafat într-o coadă joasă.

Fiul Reginei Margrethe, Prințul moștenitor Frederik, a sosit la banchetul de stat împreună cu soția sa, Prințesa moștenitoare Mary, care era elegantă ca de obicei, într-o rochie cu mărgele a designerului danez Lasse Spangenberg.

Prințesa moștenitoare a purtat ultima dată rochia în 2022 pentru portretele de la aniversarea de 50 de ani.

Reclamă

Prințul moștenitor Frederik al Danemarcei a avut plăcerea de a o însoți pe Regina Letizia la cină.

Regina Danemarcei a ținut un discurs în onoarea Reginei Letizia și a Regelui Felipe

Regina daneză i-a onorat pe Regii Spaniei în discursul său. Regele Felipe i-a întors favoarea și a lăudat-o pe Margrethe pentru domnia ei exemplară. Ulterior, Prințesa moștenitoare Maria și Regele Felipe au toastat.

Mary, născută în Australia, a purtat o tiară strălucitoare. Bijuteria a mai fost folosită de ea și la aniversarea a 75 de ani a Reginei Margrethe.

Oaspeții au fost așezați într-un aranjament în formă de U în sala mare a palatului. În meniu au existat mâncăruri printre care și preparate pe bază de carne de căprioară din Trend. Aceasta din urmă e o regiune din Danemarca în care Familiei regale îi place să meargă în vacanță. Majestățile lor au acolo o cabană de vânătoare. Pe masă au mai stat la loc de cinste și sufleu de limbă cu legume Barigoule, cireșe de la Graasten și o plăcintă cu ciuperci.

În ceea ce privește coloana sonoră a nopții, Familia Regală a Danemarcei a invitat o trupă live care a interpretat și câteva piese spaniole în cinstea invitaților lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×