Reclamă

Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 18 ani. Cum s-a schimbat fiica Reginei Letizia în ultimii ani

Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 18 ani. Fiica cea mare a Reginei Letizia s-a transformat într-o tânără remarcabilă și este un exemplu în lumea întreagă. Moștenitoarea tronului Spaniei a fost celebrată de întreaga familie într-un cadru intim și restrâns.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 octombrie 2023, 12:37

Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe al VI-lea au sărbătorit ziua fiicei lor într-un mod unic. Monarhii au ales să facă publice mai multe imagini rare cu Prințesa Leonor. Tânăra, în vârstă de 18 ani, va avea un rol extrem de important în monarhia spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 18 ani

Prințesa Leonor a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Ziua sa de naștere a fost marcată cu o ceremonie oficială în Parlamentul spaniol.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Leonor, într-o rochie verde, alături de familia sa
Prințesa Leonor a optat pentru o rochie verde vibrantă / Profimedia Images

Aceasta a fost invitată să jure credință Constituției și a fost decorată cu medaliile Congresului și Senatului, după cum a scris publicația BBC.

Reclamă

Momentul emoționant a avut loc în preajma membrilor importanți ai familiei regale din Spania. Regina Letizia și Regele Felipe au vrut să le ofere un cadou și admiratorilor Casei Regale. Aceștia au publicat o serie de fotografii rare cu Prințesa leonor, dar și cu sora sa mai mică, Infanta Sofia.

Prințesa Leonor a absolvit cursurile UWC Atlantic, liceul cu internat din Vale of Glamorgan, Țara Galilor. Aceasta a studiat intens pentru a obține diploma pentru bacalaureatul internațional.

Evoluția Prințesei Leonor a fost urmărită cu sufletul la gură de către admiratorii săi. În ultimii ani s-a dedicat tot mai mult îndatoririlor sale regale și a prezentat un simț ascuțit de răspundere în ceea ce privește rolul pe care îl va avea ca moștenitoare a tronului Spaniei.

Reclamă

Ce loc ocupă Prințesa Leonor la succesiunea la tron

Prințesa Leonor este moștenitoare în linie directă pentru succesiunea tronului Spaniei. Aceasta a reușit să cucerească inimile admiratorilor regali și să-i impresioneze cu implicarea și dedicarea sa. Deși este încă o adolescentă, Leonor își ia foarte în serios îndatoririle.

Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit eleganța mamei sale, dar și dedicarea tatălui său. Atunci când Regele Felipe a urcat pe tronul Spaniei, micuța prințesă Leonor a primit în mod oficial titlul de Prințesă de Austria.

Leonor va urca pe tron după tatăl ei și va deveni prima regină de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între anii 1833 – 1868.

Leonor, care s-a născut în luna octombrie 2005, s-a bucurat de o educație aparte, scrie People. Prințesa Leonor deține de la vârsta de 10 ani Ordinul Lâna de Aur, unul dintre cele mai prestigioase ordine din Europa. 

Prințesa Leonor a Spaniei se antrenează la Academia militară 

Prințesa Leonore urmează Academia militară unde își va pune în practică experiența timp de trei ani. Aceasta s-a înscris la Academia militară Generală din Zaragoza, acolo unde va petrece un an.

Ulterior se va muta la o școală navală, iar mai apoi va petrece cel de-al treilea an la Academia Generală Aeriană.

Prințesa Leonor, moștenitoarea tronului Spaniei, va deveni comandantul șef al forțelor armate în momentul în care va urca pe tron.

Fotografii au surprins-o pe fiica Reginei Letizia în uniformă militară. Prințesa și-a dezvăluit încă de la început entuziasmul de a fi cadet. 

Prințesa Leonor, fotografiată în timpul unui exercițiu militar, la Academia Miliară
Leonor, care este moștenitoarea tronului Spaniei, va deveni comandantul șef al forțelor armate odată ce va deveni monarh / Profimedia Images

„Tocmai am terminat liceul și sunt pe cale să încep o nouă etapă în viața mea. Voi începe pregătirea militară”.

„Sunt foarte fericită pentru că știu cât de mult prețuiesc spaniolii forțele noastre armate. Este un moment foarte important pentru mine și sunt entuziasmată de ceea ce urmează să se întâmple”, a declarat Prințesa la ceremonia de decernare a premiilor Fundației Princesa de Girona de la Girona, în Catalonia, în luna iulie 2023. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×