Reclamă

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție. Momentul emoționant a avut loc în prezența Reginei Letizia și a Regelui Felipe

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție. Momentul emoționant a avut loc în prezența Regelui Felipe și a Reginei Letizia. La ceremonie a participat și sora mai mică a Prințesei, Infanta Sofia. O parte a transmisiunii live a putut fi urmărită de admiratorii Casei Regale Spaniole.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 10:48

Prințesa Leonor de Bourbon este moștenitoarea tronului Spaniei. Aceasta a avut datoria de a jura loialitate față de Constituția Spaniei. Acest moment face parte din procesul necesar pentru a-i putea succeda tatălui său la tron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție

Prințesa Leonor a Spaniei a depus jurământul față de Constituția Spaniei în fața celor două camere ale Parlamentului. Acestea au fost reunite în cadrul unei sesiuni extraordinare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Leonor în timpul jurământului față de Constituția Spaniolă
Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție / Profimedia Images

Ceremonia impresionantă a fost un moment de mare mândrie pentru Regina Letizia și Regele Felipe. Prințesa Leonor nu este singura care a trecut prin acest ceremonial. Bunicul ei, Juan Carlos I, și tatăl ei, Regele Felipe, au depus și ei anterior jurământul față de Constituție.

Reclamă

Momentul special din viața Prințesei a avut loc chiar în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 18 ani. Părinții au celebrat momentul și cu o serie de fotografii rare din copilăria Prințesei Leonor.

Tânăra, în vârstă de 18 ani, a ales să poarte un smoking alb pentru ceremonie.

Prințesa Leonor îi calcă pe urme mamei sale și dă dovadă de rafinament și eleganță. Jurământul a fost cu siguranță un moment emoționant pentru viitoarea Regină.

Reclamă

Aceasta a jurat să-și îndeplinească îndatoririle și să protejeze Constituția. Ceremonia scurtă a fost difuzată live pe mai multe ecrane care au fost instalate în piața Puerta del Sol din centrul orașului Madrid. Admiratorii Casei Regale au putut astfel să ia parte la momentul istoric.

Prințesa Leonor este moștenitoarea directă a tronului Spaniei

Prințesa Leonor a celebrat aniversarea celor 18 ani. Acesta se apropie cu pași repezi de îndatoririle pe care le va avea într-o zi ca viitoare Regină.

Fiica Regelui Felipe îi va urma acestuia la tron. În ultimii ani, Prințesa a reușit să cucerească inimile admiratorilor regali. Aceasta a dat dovadă de maturitate și de implicare în ceea ce privește îndatoririle sale în Familia Regală Spaniolă, a scris Marca.

Viitoarea Regină se pregătește inclusiv în ceea ce privește cariera militară. Acesta vrea să cunoască fiecare latură a rolului pe care îl va avea de jucat atunci când va urca pe tronul Spaniei.

Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune / Profimedia Images

Nu mai este niciun secret faptul că fiica Regelui Felipe studiază la Academia Militară. Aceasta își va putea pune în practică experiența timp de trei ani. Leonor și-a început stagiul la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Acolo va petrece un singur an de studii, iar mai apoi va fi transferată la Academia Generală Aeriană. După un alt an de studii, ultima parte a stagiului său va fi la o școală navală. Moștenitoarea tronului Spaniei va fi comandantul șef al forțelor armate în momentul în care va urca pe tron.

Admiratorii Casei Regale au putut deja să vadă câteva imagini cu Prințesa Leonor în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și-a dezvăluit în nenumărate rânduri entuziasmul de a urma studiile Academiei Militare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×