Reclamă

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție. Momentul emoționant a avut loc în prezența Reginei Letizia și a Regelui Felipe

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție. Momentul emoționant a avut loc în prezența Regelui Felipe și a Reginei Letizia. La ceremonie a participat și sora mai mică a Prințesei, Infanta Sofia. O parte a transmisiunii live a putut fi urmărită de admiratorii Casei Regale Spaniole.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 10:48

Prințesa Leonor de Bourbon este moștenitoarea tronului Spaniei. Aceasta a avut datoria de a jura loialitate față de Constituția Spaniei. Acest moment face parte din procesul necesar pentru a-i putea succeda tatălui său la tron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție

Prințesa Leonor a Spaniei a depus jurământul față de Constituția Spaniei în fața celor două camere ale Parlamentului. Acestea au fost reunite în cadrul unei sesiuni extraordinare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Leonor în timpul jurământului față de Constituția Spaniolă
Prințesa Leonor a depus jurământul față de Constituție / Profimedia Images

Ceremonia impresionantă a fost un moment de mare mândrie pentru Regina Letizia și Regele Felipe. Prințesa Leonor nu este singura care a trecut prin acest ceremonial. Bunicul ei, Juan Carlos I, și tatăl ei, Regele Felipe, au depus și ei anterior jurământul față de Constituție.

Reclamă

Momentul special din viața Prințesei a avut loc chiar în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 18 ani. Părinții au celebrat momentul și cu o serie de fotografii rare din copilăria Prințesei Leonor.

Tânăra, în vârstă de 18 ani, a ales să poarte un smoking alb pentru ceremonie.

Prințesa Leonor îi calcă pe urme mamei sale și dă dovadă de rafinament și eleganță. Jurământul a fost cu siguranță un moment emoționant pentru viitoarea Regină.

Reclamă

Aceasta a jurat să-și îndeplinească îndatoririle și să protejeze Constituția. Ceremonia scurtă a fost difuzată live pe mai multe ecrane care au fost instalate în piața Puerta del Sol din centrul orașului Madrid. Admiratorii Casei Regale au putut astfel să ia parte la momentul istoric.

Prințesa Leonor este moștenitoarea directă a tronului Spaniei

Prințesa Leonor a celebrat aniversarea celor 18 ani. Acesta se apropie cu pași repezi de îndatoririle pe care le va avea într-o zi ca viitoare Regină.

Fiica Regelui Felipe îi va urma acestuia la tron. În ultimii ani, Prințesa a reușit să cucerească inimile admiratorilor regali. Aceasta a dat dovadă de maturitate și de implicare în ceea ce privește îndatoririle sale în Familia Regală Spaniolă, a scris Marca.

Viitoarea Regină se pregătește inclusiv în ceea ce privește cariera militară. Acesta vrea să cunoască fiecare latură a rolului pe care îl va avea de jucat atunci când va urca pe tronul Spaniei.

Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune / Profimedia Images

Nu mai este niciun secret faptul că fiica Regelui Felipe studiază la Academia Militară. Aceasta își va putea pune în practică experiența timp de trei ani. Leonor și-a început stagiul la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Acolo va petrece un singur an de studii, iar mai apoi va fi transferată la Academia Generală Aeriană. După un alt an de studii, ultima parte a stagiului său va fi la o școală navală. Moștenitoarea tronului Spaniei va fi comandantul șef al forțelor armate în momentul în care va urca pe tron.

Admiratorii Casei Regale au putut deja să vadă câteva imagini cu Prințesa Leonor în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și-a dezvăluit în nenumărate rânduri entuziasmul de a urma studiile Academiei Militare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×