Reclamă

Regina Letizia a lansat un trend nou pentru iarna aceasta. Majestatea Sa a mers într-o vizită oficială în Danemarca

Regina Letizia a lansat un trend nou pentru iarna aceasta. Majestatea Sa a mers într-o vizită oficială în Danemarca. Pe tot parcursul vizitei sale a fost însoțită și de Regele Felipe. Capetele încoronate au fost invitate să participe la un banchet de stat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 noiembrie 2023, 13:01

Regina Letizia și Regele Felipe și-au continuat vizita din Danemarca. Soții au fost recent invitați de onoare la banchetul de stat care s-a organizat la Palatul Christiansborg. Cuplul a fost întâmpinat de Regina Margrethe a Danemarcei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a lansat un trend nou pentru iarna aceasta

Regina Letizia își continuă vizita din Danemarca. Majestatea Sa a fost surprinsă de fotografi într-o ținută plină de culoare. Letizia și Regele Felipe s-au întâlnit cu Prințul Moștenitor Frederik și Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia cu un palton roz în timpul vizitei sale din Danemarca
Regina Letizia a purtat un platon roz în timpul vizitei sale din Danemarca / Profimedia Images

Aceasta a fost cea de-a treia zi în care soția Regelui Felipe s-a aflat în Danemarca. Cea de-a treia zi a fost marcată de o masă în oraș, iar mai apoi de o vizită la un centru de arhitectură din Copenhaga. Regina Letizia și Regele Felipe se vor întoarce curând în Spania, scrie publicația Hello.

Reclamă

Pentru vizita centrului de arhitectură, Letizia a ales o ținută elegantă. Majestatea Sa a purtat o rochie albă peste care a ales să poarte un palton roz. Ținuta a fost asortată cu o poșetă din lac și o pereche de pantofi nude.

Experții în modă spun că Regina Letizia a lansat un trend nou pentru iarna aceasta. Paltonul roz a reușit să-i aducă Reginei multe complimente. Alegerea colorată a pus-o în valoare pe Majestatea Sa. Întreaga ținută a fost accesorizată cu câteva bijuterii discrete.

Piesa de rezistență a fost reprezentată de paltonul ales de Regină. Ea și prințesa moștenitoare Mary au dat dovadă de eleganță și rafinament.

Reclamă

Regina Danemarcei a ținut un discurs în onoarea Regelui Felipe și a soției sale

Regina Letizia și Regele Felipe au avut parte de o primire călduroasă din partea Reginei Danemarcei. Majestatea Sa a ținut un discurs în onoarea oaspeților săi. Regina daneză i-a onorat pe monarhii spanioli. Regina Margrethe și cei doi monarhi au o relație apropiată.

Conform publicațiilor internaționale, Regina Letizia și Regele Felipe au participat la un banchet de stat. Aceștia au participat la masa regală alături de mai multe figuri importante din Danemarca. Oaspeții au fost invitați și așezați la o masă mare, amenajată în formă de U.

Meniul a fost pus la punct de bucătării regali și a inclus mai multe preparate fine. Letizia și soțul său au degustat preparate din carne de căprioară din Trend. Regina Danemarcei are o cabană în această regiune și obișnuiește să meargă acolo în vacanță.

Banchetul a fost completat de atmosfera întreținută de o trupă live invitată de Familia Regală a Danemarcei. Întreaga seara s-au auzit în surdină piese spaniole în onoarea invitaților. Regina Letizia și soțul său au petrecut aproape trei zile în Danemarca.

Vizita lor a fost urmărită la fiecare pas de admiratorii familiei regale. Letizia și Felipe au avut un program încărcat în ultima perioadă. Aceștia au sărbătorit-o pe fiica lor, Prințesa Leonor. Adolescența a împlinit recent vârsta de 18 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×