Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa adoră culorile aprinse

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa adoră culorile aprinse. Ea a atras toate privirile în timp ce mergea la FEDER, Federația Spaniolă de Boli Rare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 februarie 2024, 4:41

Soția Regelui Felipe a avut o apariție elegantă într-un blazer de la Hugo Boss, care costă 354,99 lire sterline. Blazerul a fost completat de pantaloni largi și cizme din piele întoarsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid

Lansată în noiembrie 2023, jacheta „Jestena” a Letiziei este confecționată din lână texturată, cu un aspect asimetric și revere clasice.

Regina Letizia vizitează în fiecare an FEDER pentru a afla despre provocările și oportunitățile pe care organizația de caritate le programează pentru anul următor.

Monarhul, care este președintele de onoare, a avut o apariție radiantă când a sosit pentru a prezida o întâlnire la sediul organizației din capitala Spaniei.

Regina Letizia a optat pentru un machiaj discret. Ea a folosit o nuanță închisă la ochi și nude pentru pomeți și buze. Părul său era coafat simplu, lăsat să cadă liber pe spate.

Reclamă

Regina Letizia și-a completat look-ul cu bijuterii minimaliste, alegând doar cercei cu diamante și un inel din aur.

Soția Regelui Felipe este președintele de onoare al Federației Spaniole de Boli Rare (FEDER), care a fost înființată în 1999.

Regina Letizia, cu un sacou verde, asortat l o ținută complet neagră
Lansată în noiembrie 2023, jacheta „Jestena” a Letiziei este confecționată din lână texturată, cu un aspect asimetric și revere clasice / Profimedia Images
Reclamă

Care este scopul organizației FEDER

Federația Spaniolă de Boli Rare își propune să promoveze „necesitatea de a lucra cu toți cei implicați pentru a promova accesul la un diagnostic pentru persoanele care suferă de boli rare”.

FEDER ajută oamenii care au contractat o boală pe care o au mai puțin de cinci persoane din 10.000. Există mai mult de trei milioane de oameni care intră în această categorie numai în Spania.

Apariția sa vine după ce a participat săptămâna trecută la un eveniment pentru Ziua Internațională a Internetului Securizat.

Monarhul a fost la Los Jovens, Madrid, pentru a promova utilizarea sigură și responsabilă a internetului și a tehnologiei în rândul copiilor și adolescenților.

Pentru a marca evenimentul, Regina Letizia s-a întâlnit cu mai mulți tineri pentru a discuta despre modul în care adolescenții pot reduce riscurile dăunătoare de pe internet.

Prezidând evenimentul, Majestatea Sa și-a făcut publice gândurile despre importanța securității pe internet și și-a luat timp pentru a vorbi cu tinerii prezenți.

Sub sloganul „Împreună pentru un internet mai bun”, campania anuală are loc în luna februarie a fiecărui an. Evenimentul la nivel mondial reunește comitete și susținători din întreaga lume pentru a planifica evenimente care promovează siguranța web.

Regina Letizia are un program încărcat și este implicată într-o mulțime de organizații de caritate. Toate au ca scopul ajutorarea celor care se află în situații limită, într-un context sau altul. Majestatea Sa nu ezită să participe la toate evenimentele la care este invitată. Atrage toate privirile și cu ținutele pe care le poartă. Fie că se pune în valoare cu nuanțe aprinse, fie că alege să poarte haine din piele, Regina Letizia este mereu admirată pentru alegerile sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×