Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa adoră culorile aprinse

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa adoră culorile aprinse. Ea a atras toate privirile în timp ce mergea la FEDER, Federația Spaniolă de Boli Rare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 februarie 2024, 4:41

Soția Regelui Felipe a avut o apariție elegantă într-un blazer de la Hugo Boss, care costă 354,99 lire sterline. Blazerul a fost completat de pantaloni largi și cizme din piele întoarsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat un sacou îndrăzneț pentru o întâlnire în Madrid

Lansată în noiembrie 2023, jacheta „Jestena” a Letiziei este confecționată din lână texturată, cu un aspect asimetric și revere clasice.

Regina Letizia vizitează în fiecare an FEDER pentru a afla despre provocările și oportunitățile pe care organizația de caritate le programează pentru anul următor.

Monarhul, care este președintele de onoare, a avut o apariție radiantă când a sosit pentru a prezida o întâlnire la sediul organizației din capitala Spaniei.

Regina Letizia a optat pentru un machiaj discret. Ea a folosit o nuanță închisă la ochi și nude pentru pomeți și buze. Părul său era coafat simplu, lăsat să cadă liber pe spate.

Reclamă

Regina Letizia și-a completat look-ul cu bijuterii minimaliste, alegând doar cercei cu diamante și un inel din aur.

Soția Regelui Felipe este președintele de onoare al Federației Spaniole de Boli Rare (FEDER), care a fost înființată în 1999.

Regina Letizia, cu un sacou verde, asortat l o ținută complet neagră
Lansată în noiembrie 2023, jacheta „Jestena” a Letiziei este confecționată din lână texturată, cu un aspect asimetric și revere clasice / Profimedia Images
Reclamă

Care este scopul organizației FEDER

Federația Spaniolă de Boli Rare își propune să promoveze „necesitatea de a lucra cu toți cei implicați pentru a promova accesul la un diagnostic pentru persoanele care suferă de boli rare”.

FEDER ajută oamenii care au contractat o boală pe care o au mai puțin de cinci persoane din 10.000. Există mai mult de trei milioane de oameni care intră în această categorie numai în Spania.

Apariția sa vine după ce a participat săptămâna trecută la un eveniment pentru Ziua Internațională a Internetului Securizat.

Monarhul a fost la Los Jovens, Madrid, pentru a promova utilizarea sigură și responsabilă a internetului și a tehnologiei în rândul copiilor și adolescenților.

Pentru a marca evenimentul, Regina Letizia s-a întâlnit cu mai mulți tineri pentru a discuta despre modul în care adolescenții pot reduce riscurile dăunătoare de pe internet.

Prezidând evenimentul, Majestatea Sa și-a făcut publice gândurile despre importanța securității pe internet și și-a luat timp pentru a vorbi cu tinerii prezenți.

Sub sloganul „Împreună pentru un internet mai bun”, campania anuală are loc în luna februarie a fiecărui an. Evenimentul la nivel mondial reunește comitete și susținători din întreaga lume pentru a planifica evenimente care promovează siguranța web.

Regina Letizia are un program încărcat și este implicată într-o mulțime de organizații de caritate. Toate au ca scopul ajutorarea celor care se află în situații limită, într-un context sau altul. Majestatea Sa nu ezită să participe la toate evenimentele la care este invitată. Atrage toate privirile și cu ținutele pe care le poartă. Fie că se pune în valoare cu nuanțe aprinse, fie că alege să poarte haine din piele, Regina Letizia este mereu admirată pentru alegerile sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×