Reclamă

Cine sunt următoarele Regine ale Europei. Generația nouă promite schimbări notabile în viitor

Lumea este în continuă schimbare, iar timpul nu stă pe loc. Regina Elisabeta a II-a a fost Regina Mari Britanii pentru mai bine de 70 de ani. Domnia sa a fost preluată de Regele Charles al III-lea, iar Regatul Unit nu va mai avea o regină pentru cel puțin trei generații. Însă acest lucru este în contrast cu celelalte țări europene, unde patru monarhii urmează să aibă regne pe tron. Descoperă și tu cine sunt următoarele Regine ale Europei. Acestea promit să aducă schimbări notabile monarhiei în viitor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 ianuarie 2024, 6:21

Patru țțri din Europa urmează să aibă pe tron Regine. Acestea se pregătesc de o domnie impresionantă în anii ce urmează. În Marea Britanie lucrurile stau diferit. După moartea Regelui Charles, pe tron va urca Prințul William, iar mai apoi Prințul George.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt următoarele Regine ale Europei

Reginele Europei au de trecut multe provocări și se pregătesc din greu să preia domnia. Acestea au parte de o educație aleasă tocmai pentru a înțelege mai bine la ce să se aștepte atunci când se vor afla pe tronul țării lor. Mai jos găsești o listă cu tinerele care se pregătesc de o domnie de lungă durată.

Prințesa Catharina-Amalia a Țărilor de Jos

Prințesa Catharina-Amalia este moștenitoarea tronului olandez și este cea mai mare dintre cele trei fiice ale Regelui Willem-alexander și ale Reginei Maxima. Catharina-Amalia pare să fie la curent uc tot ce se întâmplă în viața politică a țării sale.

Prințesa Amalia a Țărilor de Jos, într-o rochie cu imprimeu floral, la un concert
Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria este următoarea în ordinea tronului după tatăl ei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos / Getty Images
Reclamă

Catherine este prințesa care și-a respins drepturile la o alocație regală anuală atunci când a împlinit vârsta de 18 ani simțind că este greșit să se bucure de acest privilegiu în contextul crizei costului vieții din țara sa. La fel ca tatăl său, Prințesa și dorește o viață universitară normală.

Aceasta împarte camera cu alți studenți și se bucură de „normalitate”.

De altfel, publicația Vogue scrie că aceasta a studiat la o școală primară publică și a muncit la o cafenea în timpul vacanței de vară.

Reclamă

Prințesa Elisabeta a Belgiei

Prințesa Elisabeta va scrie istorie atunci când va urca pe tron, scrie presa de peste hotare. Cu un deceniu înainte de nașterea ei, legea privind dreptul de primogenitură a fost modificat pentru a permite succesiunea feminină, iar ea va fi primul monarh care va beneficia de noua regulă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Phillippe și Prințesa Elisabeta ai Belgiei, de ziua națională a țării, în anul 2020. Ea poarta o rochie bej, cu flori, tatăl ei poartă costum cu panglică mov
Prințesa Elisabeta a Belgiei va urca pe tron după tatăl său, Regele Philippe al Belgiei / Getty Images

Dacă regula nu ar fi fost schimbată, atunci fratele ei mai mic, Prințul Gabriel, ar fi fost următorul rege. Tânăra de 22 de ani este fiica cea mare a regelui Albert al II-lea și a Reginei Paola. Pe lângă Prințul Gabriel, ea mai are un frate mai mic, Prințul Emmanuel, scrie People.

Primii ani din viață și i-a petrecut la Bruxelles. Aceasta a studia la UWC Atlantic College din Țara Galilor. După terminarea studiilor a urmat un an de pregătire militară la Academia Militară Regală din Bruxelles. În prezent studiază la Lincoln’s College de la Universitatea Oxford.

Prințesa Leonor a Spaniei

Prințesa Leonor a Spaniei este una dintre cele mai cunoscute prințese din lume. Tânăra a reușit să câștige tot mai multă popularitate în ultimii ani. Moștenitoarea tronului Spaniei a împlinit recent 18 ani și a depus jurământul public în fața Constituției.

Prințesa Leonor, fotografiată în timpul unui exercițiu militar, la Academia Miliară
Leonor, care este moștenitoarea tronului Spaniei, va deveni comandantul șef al forțelor armate odată ce va deveni monarh / Profimedia Images

Leonor este cea mai mare dintre cele două fiice ale Regelui Felipe și ale Reginei Letizia. Prințesa Leonor s-a mutat în Țara Galilor pentru a finaliza studiile la UWC Atlantic, aceeași școală ca Prințesa Elisabeta a Belgiei. Leonor este înscrisă și la o academie militară, care va dura trei ani.

Prințesa Victoria a Suediei și Prințesa Estelle

Prințesa Victoria, în vârstă de 46 de ani, este o altă prințesă care beneficiază de modernizarea primogeniturii. De fapt, ea a fost a doua în linia succesiunii la tronul Suediei la naștere și a trecut peste fratele ei mai mic, Prințul Carl Philip, la schimbarea Constituției.

Prințesa Victoria a Suediei, alături de cei doi copii ai ei
Prințesa Estelle și Prințul Oscar ai Suediei au crescut / Profimedia Images

La acea vreme Regele Carl XVI Gustaf s-a opus schimbării, din cauza simpatiei sale pentru fiul lui mai mic. În suedia, monarhul are un rol mai mic în viața publică decât în Marea Britanie. Fiica Prințesei Victoria, Prințesa Estelle, este următoarea în linie directă la ordinea tronului. Estelle are în prezent 11 ani și mai are un frate mai mic, Prințul Oscar. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×