Reclamă

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc. Declarațiile au fost făcute de Annabel Elliot, sora Reginei Camilla

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc. Aceste declarații au fost făcute chiar de sora Reginei Camilla. Annabel Elliot a oferit mai multe informații din interiorul Familiei Regale Britanice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 decembrie 2023, 6:20 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 9:34

Sora Reginei Camilla a vorbit despre relația Majestății Sale cu fiul Reginei Elisabeta. Declarațiile sale au fost luate cu ocazia lansării unui nou documentar BBC despre viața mai puțin cunoscută a Familiei Regale Britanice. Annabel a spus că este „sinceră” în declarațiile pe care le oferă publicului larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc

Charles și Camilla formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Familii Regale Europene. Annabel Elliot spune că Regele Charles și Regina Camilla sunt ca „yin și yang”, dar se completează reciproc și fac o echipă formidabilă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele și Regina Marii Britanii, într-un portret oficial, după încoronare
Noul suveran al Marii Britanii și soția sa au împărtășit „cele mai sincere și sincere mulțumiri” / Profimedia Images

Prietenii și apropiații cuplului regal au fost de acord cu sora Reginei Camilla. Annabel susține că Regina Camilla este „sprijinul Regelui”. Apropiații celor doi susțin și ei că „au luptat încă de la început pentru a fi împreună”.

Reclamă

Această „luptă” i-a făcut pe Camilla și charles să fie acum de nedespărțit și să formeze o echipă incredibilă în tot ceea ce își propun să facă, susține Annabel. Prințesa Anne, sora mai mică a Regelui Charles, a vorbit și ea în trecut despre Regina Camilla și a declarat că este „impresionată” de modul în care cei doi lucrează împreună.

„O cunosc deja de foarte mult timp. A înțeles foarte bine care este rolul său și ce diferență poate face în viața Regelui. Nu este un rol ușor, dar ea se descurcă foarte bine. A dovedit de multe ori că poate să-i ofere echilibru și liniște lui Charles”, a declarat Prințesa într-un interviu pentru People.

Sora Reginei Camilla a fost intervievată cu ocazia lansări unui nou docuemntar despre viața Regelui charles. Documentarul BBC vrea să marcheze primul an de la încoronarea Regelui.

Reclamă

Sora Reginei Camilla a făcut declarații sincere despre aceasta

Sora Regiei Camilla nu a ascuns nimic de publicul larg. Declarațiile sale au fost emoționante și i-au ajutat pe admiratorii Familie Regale să vadă o altă latură a poveștii de iubire dintre Charles și Camilla.

„Este o persoană care îi acordă mult sprijin. Nu pot să empatizez suficient cu asta. Este o persoană complet loială și care a avut multe momente de împlinire, dar și de dezamăgire. Însă el este cel care îi oferă toată fericirea”.

„Este un bărbat foarte inteligent, cu interese în diferite domenii, iar acest lucru o face să fie curioasă și să descopere lucruri pe care probabil nu le-ar fi cunoscut dacă nu ar fi fost el. Sunt diferiți, dar se completează reciproc. Chiar dacă sunt opuși, cred că asta îi face să fie atât de uniți. Fac o echipă briliantă și au dovedit asta de multe ori”, a declarat sora Reginei Camilla.

Fiona Lansdwone, o prietenă apropiată a Reginei Camilla, a vorbit și ea despre relația dintre Majestatea Sa și Regele Charles.

„Cred că au și ei momente în care se ceartă sau în care au păreri diferite, dar cred că și aceste lucruri au creat o legătură puternică și strânsă”, a declarat Fiona pentru documentarul care urmează să se lanseze. Cea mai recentă apariție a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost la slujba tradițională de Crăciun

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×