Reclamă

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc. Declarațiile au fost făcute de Annabel Elliot, sora Reginei Camilla

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc. Aceste declarații au fost făcute chiar de sora Reginei Camilla. Annabel Elliot a oferit mai multe informații din interiorul Familiei Regale Britanice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 decembrie 2023, 6:20 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 9:34

Sora Reginei Camilla a vorbit despre relația Majestății Sale cu fiul Reginei Elisabeta. Declarațiile sale au fost luate cu ocazia lansării unui nou documentar BBC despre viața mai puțin cunoscută a Familiei Regale Britanice. Annabel a spus că este „sinceră” în declarațiile pe care le oferă publicului larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și soția sa sunt diferiți, dar se completează reciproc

Charles și Camilla formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Familii Regale Europene. Annabel Elliot spune că Regele Charles și Regina Camilla sunt ca „yin și yang”, dar se completează reciproc și fac o echipă formidabilă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele și Regina Marii Britanii, într-un portret oficial, după încoronare
Noul suveran al Marii Britanii și soția sa au împărtășit „cele mai sincere și sincere mulțumiri” / Profimedia Images

Prietenii și apropiații cuplului regal au fost de acord cu sora Reginei Camilla. Annabel susține că Regina Camilla este „sprijinul Regelui”. Apropiații celor doi susțin și ei că „au luptat încă de la început pentru a fi împreună”.

Reclamă

Această „luptă” i-a făcut pe Camilla și charles să fie acum de nedespărțit și să formeze o echipă incredibilă în tot ceea ce își propun să facă, susține Annabel. Prințesa Anne, sora mai mică a Regelui Charles, a vorbit și ea în trecut despre Regina Camilla și a declarat că este „impresionată” de modul în care cei doi lucrează împreună.

„O cunosc deja de foarte mult timp. A înțeles foarte bine care este rolul său și ce diferență poate face în viața Regelui. Nu este un rol ușor, dar ea se descurcă foarte bine. A dovedit de multe ori că poate să-i ofere echilibru și liniște lui Charles”, a declarat Prințesa într-un interviu pentru People.

Sora Reginei Camilla a fost intervievată cu ocazia lansări unui nou docuemntar despre viața Regelui charles. Documentarul BBC vrea să marcheze primul an de la încoronarea Regelui.

Reclamă

Sora Reginei Camilla a făcut declarații sincere despre aceasta

Sora Regiei Camilla nu a ascuns nimic de publicul larg. Declarațiile sale au fost emoționante și i-au ajutat pe admiratorii Familie Regale să vadă o altă latură a poveștii de iubire dintre Charles și Camilla.

„Este o persoană care îi acordă mult sprijin. Nu pot să empatizez suficient cu asta. Este o persoană complet loială și care a avut multe momente de împlinire, dar și de dezamăgire. Însă el este cel care îi oferă toată fericirea”.

„Este un bărbat foarte inteligent, cu interese în diferite domenii, iar acest lucru o face să fie curioasă și să descopere lucruri pe care probabil nu le-ar fi cunoscut dacă nu ar fi fost el. Sunt diferiți, dar se completează reciproc. Chiar dacă sunt opuși, cred că asta îi face să fie atât de uniți. Fac o echipă briliantă și au dovedit asta de multe ori”, a declarat sora Reginei Camilla.

Fiona Lansdwone, o prietenă apropiată a Reginei Camilla, a vorbit și ea despre relația dintre Majestatea Sa și Regele Charles.

„Cred că au și ei momente în care se ceartă sau în care au păreri diferite, dar cred că și aceste lucruri au creat o legătură puternică și strânsă”, a declarat Fiona pentru documentarul care urmează să se lanseze. Cea mai recentă apariție a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost la slujba tradițională de Crăciun

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×