Reclamă

Regele Charles a încălcat tradiția regală de Crăciun. Cum a arătat mesajul transmis de Majestatea Sa

Regele Charles a încălcat tradiția regală de Crăciun. Majestatea Sa a dus mai departe obiceiul mamei sale de a se adresa admiratorilor săi în perioada sărbătorilor de iarnă. Experții au remarcat faptul că Regele Charles a schimbat câteva dintre regulile mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 decembrie 2023, 11:36

Regele Charles a transmis un mesaj live din fața unui brad natural cu decorațiuni sustenabile. Regele a transmis mesajul anual de Crăciun și a vrut să încurajeze oamenii să abordeze mai mult un stil de viață sustenabil și de lungă durată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a încălcat tradiția regală de Crăciun

Transmisiunea Regelui Charles a avut loc în ziua de Crăciun. Aceasta este o tradiție veche din istoria Familiei Regale Britanice. Acest obicei are loc de mai mult decenii. Primul mesaj transmis a avut loc la începutul anilor 1930.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Cahrles și Regina Camilla după slujba de Crăciun
Familia Regală Britanică participă în fiecare an la slujba tradițională de Crăciun / Profimedia Images

Regele Charles a schimbat regulile de anul acesta. Monarhul a stat în fața unui brad natural, marcând astfel dorința lui de a încuraja un stil de viață sustenabil. Regina Elisabeta obișnuia să transmită din fața unui brad artificial.

Reclamă

Conform surselor de la Palatul Buckingham, bradul natural a fost și el împodobit cu decorațiuni sustenabile. Bradul a fost decorat cu conuri naturale, felii de portocală și fâșii de hârtie colorată. Este a doua oară când Charles transmite mesajul de Crăciun pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Prima transmisiune a Regelui Charles a avut loc la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta. În mesajul de Crăciun de anul trecut, Regele Charles a vorbit despre pierderea mamei sale.

Mesajul Regelui Charles a fost înregistrat în camera centrală de la Palatul Buckingham. Înainte de acest mesaj, Regele Charles a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton.

Reclamă

Cum a petrecut Regele Charles sărbătorile de iarnă

Kate Middleton și Prințul William au petrecut sărbătorile de iarnă alături de Regele Charles și Regina Camilla. Copiii Prințului și Prințesei de Wales s-au alăturat și ei bunicilor lor. Conform publicației People, Regele Charles și Regina Camilla au fost zăriți în Sandringham, Norfolk, chiar în Ajunul Crăciunului.

În dimineața de Crăciun au participat la slujba tradițională de la St. Mary Magdalene Church. Familia Regală Britanică participă în fiecare an la slujba tradițională de Crăciun. Fotografii i-au surprins pe membrii Familiei Regale în câteva imagini.

Regele Charles poate fi văzut purtând o haină lungă de iarnă. Acesta a ținut o umbrelă pentru el și Regina Camilla. Soția monarhului a purtat și ea o haină lungă de iarnă și o pălărie groasă. Este o tradiție veche ca familia Regelui să participe la slujba aceasta în fiecare an.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți alături de ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice. Ducele și Ducesa de Sussex au petrecut sărbătorile de iarnă într-un mod diferit. Aceștia au ales să se relaxeze într-o vacanță de vis într-un loc exotic, scrie presa de peste hotare.

Kate Middleton și Prințul William au ales să fie alături de Regele Charles și Regina Camilla. Prințul și Prințesa de Wales sunt apropiați de monarh și își doresc să ducă mai departe tradițiile frumoase ale Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×