Reclamă

Regina Camilla a primit copiii în vizită la Clarence House. Micuții au ajutat-o pe Majestatea Sa să decoreze casa de Crăciun

Regina Camilla a primit copiii în vizită la Clarence House. Micuții au ajutat-o pe Majestatea Sa să decoreze casa de Crăciun. Regina Camilla a continuat o tradiție atât de iubită de sărbători. Imaginile neprețuite cu cei mici au atras atenția presei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 decembrie 2023, 12:08

Regina Camilla intră în spiritul Crăciunului la Clarence House. Majestatea Sa în vârstă de 76 de ani, a întâmpinat copiii susținuți de Casa Helen & Douglas și de Organizația de caritate pentru copii a lui Roald Dahl pentru a ajuta la împodobirea bradului de Crăciun la reședința regală principală, unde locuiește cu regele Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a primit copiii în vizită la Clarence House

Petrecerea de decorare este o tradiție anuală pentru Regina Camilla. Ea are sub patronaj ambele organizații caritabile de ani de zile. Încă de când a fost numită în această funcție, ea a invitat familiile susținute de ambele organizații la eveniment.

Deși Palatul Buckingham este sinonim cu Familia Regală Britanică, Regele Charles și Regina Camilla nu locuiesc de fapt acolo. Cuplul locuiește de multă vreme în Londra, la Clarence House, în timp ce palatul este supus unei restaurări ample.

Regina Camilla s-a fotografiat lângă un ren
Micuții au ajutat-o pe Majestatea Sa să decoreze casa de Crăciun / Profimedia Images

Regina Camilla a zâmbit mereu cât timp a vorbit cu oaspeții ei. Pe lângă sarcina principală de împodobire, oaspeții au fost tratați cu o reprezentație muzicală susținută de Band and Bugles of The Rifles. Regina Camilla a ocupat funcția de colonel șef al regimentului din iulie 2020, când a preluat rolul Prințului Philip.

Reclamă

Regina a avut și o surpriză specială pentru invitații ei. O vizită a lui Moș Crăciun și a renilor săi! Regina a zâmbit pentru o fotografie cu Moș Crăciun și a mângâiat cu blândețe un ren împodobit cu clopote.

Helen House a devenit primul hospice pentru copii din lume când a fost deschis în 1982. Helen & Douglas House are astăzi grijă de copiii bolnavi în stadiu terminal din Oxfordshire și județele învecinate. Hospiceul oferă copiilor sprijin medical, emoțional și practic pentru a trăi viața la maximum.

Marvelous Children’s Charity a lui Roald Dahl are o misiune similară. Organizația pune la dispoziție asistente medicale specializate pentru copiii grav bolnavi.

Reclamă

Palatul Buckingham a explicat într-o declarație că mulți dintre copiii sprijiniți au mai multe afecțiuni. Micuții necesită servicii specializate pe tot parcursul vieții. Astăzi, există peste 120 de asistente Roald Dahl care lucrează cu peste 33.000 de copii grav bolnavi. Asistentele specializate servesc în mod unic drept un colac de salvare pentru întreaga familie. Ele ajută la reducerea vizitelor la urgențe, internărilor la spital și coordonează îngrijirea celor mici.

Regina Camilla are un program încărcat

A fost deja o săptămână încărcată pentru Regina Camilla. Majestatea Sa a ajutat recent la găzduirea recepției diplomatice cu Regele Charles la Palatul Buckingham. Prințul William și Kate Middleton au participat și ei la eveniment. Cei patru au salutat sute de membri ai Corpului Diplomatic în sălile de stat ale palatului.

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Prințesa Kate se vor reuni probabil în doar câteva zile la cel de-al treilea concert anual al lui Kate de colinde de Crăciun la Westminster Abbey. Evenimentul festiv va avea loc pe data de 8 decembrie și mai târziu va fi difuzat pe ITV în Ajunul Crăciunului, așa cum a fost și în anii trecuți.

Concertul din acest an este legat de campania Shaping Us a Prințesei Kate și este organizat pentru a „mulțumi tuturor celor care lucrează pentru a sprijini bebelușii, copiii mici și familiile din comunitățile noastre din Marea Britanie”, a spus Palatul Kensington.

Sprijinită de Fundația Regală, Prințesa Kate a condus și a găzduit primul concert Royal Carols: Together At Christmas, în decembrie 2021, pentru a aduce un omagiu muncii incredibile a persoanelor și organizațiilor din Regatul Unit care și-au sprijinit comunitățile în timpul pandemiei de COVID.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×