Reclamă

Regina Camilla a purtat o pereche specială de cercei în timpul turneului din Africa. Povestea bijuteriilor are legătură cu Regele Charles

Regina Camilla a purtat o pereche specială de cercei în timpul turneului din Africa. Majestatea Sa a fost însoțită de Regele Charles. Experții regali au dezvăluit mai multe detalii despre bijuteriile alese de soția Regelui și despre semnificația socială a acestora.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 noiembrie 2023, 12:30

Soția Regelui charles a fost un exemplu de eleganță în cadrul turneului regal. Regina Camilla și Regele Charles se află în această perioadă în Africa. Cei doi au mai multe destinații de vizitat, iar admiratorii regali se bucură să vadă implicarea soției Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a purtat o pereche specială de cercei în timpul turneului din Africa

Regina Camilla a purtat o pereche specială de cercei în cadrul vizitei pe care a făcut-o în Kenya. Regina și Regele au ajuns la Mombasa, a doua destinație a lor din cadrul turneului regal. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina, în vârstă de 74 de ani, au început ziua cu o vizită la Baza Navală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla într-o rochie albă în timp ce stă pe un scaun în cadrul turneului regal din Africa
Povestea bijuteriilor purtate de Regină are legătură cu Regele Charles / Profimedia Images

Cei doi au participat la un exercițiu militar de antrenament ai membrilor marinei din Kenya. Vântul puternic i-a lăsat cerceii Reginei la vedere.

Reclamă

Camilla și-a accesorizat ținuta purtată cu o pereche de cercei cu perle. Cerceii cu diamante și perle au o semnificație aparte pentru Majestatea Sa. Acești cercei au fost purtați de Camilla la ceremonia civilă cu Regele Charles, în anul 2005.

Regele Charles și Regina Camilla s-au căsătorit la Windsor Guildhall pe 9 aprilie 2005, la aproape 35 de ani de când s-au întâlnit prima oară.

Cerceii purtați de Regină în ziua nunții sale au un sistem special de prindere. Regina Camilla nu are găuri în lobul urechii pentru a-și putea pune cercei, a scris publicația People.

Reclamă

Regina Camilla are o mulțime de bijuterii la dispoziție. Aceasta are acces la bijuteriile regale, însă pe multe dintre ele nu le poate purta. Regina spune că nu și-a dat niciodată găuri în urechi.

„Nepoții mei au încercat să mă convingă, dar sunt destul de sigură că nu îmi doresc acest lucru, chiar dacă înseamnă că trebuie să renunț la anumite perechi de cercei”, a declarat Regina într-un interviu pentru British Vogue.

Cum va arăta experiența Regelui Charles și a Reginei Camilla în Africa

Regina Camilla a mai purtat cerceii cu perle și în cadrul unui eveniment public din anul 2022. Turneul Regal are o însemnătate aparte pentru Regină, scrie People.

Este prima călătorie a Regelui și a Reginei într-o țară din Commonwealth de la moartea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022.

Vizita a fost făcută la inițiativa președintelui Kenyei. Sejurul regal ține patru zile și va cuprinde mai multe activități la care monarhul va participa. Palatul Buckingham a declarat că Regele și Regina „vor recunoaște și aspectele mai dureroase ale istoriei comune a Regatului Unit și Kenyei”.

Călătoria Regelui va avea loc în perioada în care Jenya celebrează a 60-a aniversare a independenței. Regele va ține un discurs special n cadrul unei cine care va include corpul diplomatic.

Regina Camilla a ales să nu poarte o tiara în cadrul vizitei sale prin Africa. Experții regali spun că soția Regelui Charles a ales în mod intenționat să omită acest detaliu care este un simbol direct al monarhiei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×