Reclamă

Camilla Parker Bowles a încălcat tradiția regală la nunta cu Prințul Charles. De ce nu a purtat o tiara în ziua nunții

Camilla Parker Bowles a încălcat tradiția regală la nunta cu Prințul Charles. Ducesa de Cornwall este căsătorită cu viitorul rege al Angliei de mai bine de 17 ani. Totuși, ea nu a purtat o tiara în ziua nunții sale cu fiul Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa a încălcat tradiția regală.

Publicat: 6 februarie 2022, 7:10

Camilla, Ducesa de Cornwall, și Prințul Charles s-au căsătorit în 2005, în cadrul unei ceremonii civile la Windsor Guildhall. Aceasta a fost apoi urmată de o binecuvântare la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor, la care a participat și Regina Marii Britanii. Unul dintre elementele cheie ale ținutei unei mirese regale este tiara ei, care asigură și o susținere a voalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla Parker Bowles a încălcat tradiția regală la nunta cu Prințul Charles

Cu toate acestea, Ducesa de Cornwall a încălcat tradiția regală devenind una dintre primele mirese regale care nu a purtat accesoriul strălucitor în ziua nunții sale cu Prințul Charles. Prințesa Anne a ales în mod similar să nu poarte diadema la a doua nuntă cu Sir Timothy Laurence.

Când Camilla și Charles s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, mireasa a purtat două ținute neconvenționale. Ambele au fost concepute de Anna Valentine și Antonia Robinson. Aceasta a purtat o rochie de mătase crem cu o haină asortată. Aceasta a fost urmată de o rochie de șifon albastru pal, cu o haină cu mâneci lungi, brodate cu aur, scrie express.co.uk.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

LONDON – APRIL 09: HRH The Duchess Of Cornwall, Camilla Parker Bowles and her new husband HRH Prince Charles meet the crowd following the Service of Prayer and Dedication after their Guildhall Civil Ceremony, at Windsor Castle on April 9, 2005 in Berkshire, England. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)
Reclamă

Pentru ambele ținute, Ducesa și-a completat look-ul cu pălării de la Philip Treacy. Potrivit experților, ar putea exista două motive pentru care a ales pălăriile în locul unei diademe.

În primul rând, aceasta nu a fost prima ei căsătorie. Camilla a mai fost căsătorită anterior cu maiorul Andrew Parker-Bowles în iulie 1973, unde a purtat o tiara. Tiara incrustată cu diamante a Camillei de la prima ei nuntă a fost o moștenire de familie de la bunica maternă a Ducesei Sonia Rosemary Cubitt, Baronesa Ashcombe.

Al doilea motiv pentru care Camilla nu a purtat o tiara pentru ziua ei cea mare cu Prințul Charles este că ceremonia de căsătorie nu a fost făcută într-o biserică.

Reclamă

Istoria tiarelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton

În timp ce Camilla și Andrew s-au căsătorit în serviciu catolic la Capela Gărzilor din Londra, Camilla și Charles au avut o ceremonie civilă la Windsor Guildhall. Aceasta a fost urmată de o binecuvântare a căsătoriei la Capela Sf. Gheorghe, la care Regina a fost de acord să participe.

Cu toate acestea, deși diadema Camillei nu și-a făcut apariția în ziua nunții ei cu Ducele de Cornwall, ea a purtat-o pentru o vizită la Palatul Buckingham în 2015. Ea a combinat piesa statement cu cercei cu diamante și un colier de perle cu patru șiruri.

În ceea ce privește restul Familiei Regale, diademele lor încrustate cu pietre scumpe au scris istorie. Când Prințesa Beatrice s-a căsătorit cu magnatul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi într-o mică ceremonie pe 17 iulie 2020, ea a purtat Tiara Reginei Maria, formată din 47 de diamante.

Ducesa de Cambridge și-a completat look-ul cu Tiara Cartier Halo a Reginei Mame, cu 739 de diamante. Lui Meghan Markle i s-a împrumutat Tiara Bandeau Queen Mary Diamond de la Regina Elisabeta când i-a spus „Da” Prințului Harry pe 19 mai 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×