Reclamă

Cele mai neobișnuite obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii. Ce mănâncă Meghan Markle și Kate Middleton

Unele obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii pot părea neobișnuite. Printre membrii care au gusturi deosebite se numără Kate Middleton, Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle și Prințul Charles.

Publicat: 1 ianuarie 2022, 7:46

De-a lungul timpului, apropiați și angajați ai Familiei Regale din Marea Britanie au oferit detalii despre preferințele culinare ale membrilor, scrie Hello Magazine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au unii dintre cei mai apreciați bucătari care le prepară mese delicioase, dar și membrii Familiei Regale au propriile obiceiuri culinare.

Unele dintre ele pot fi considerate neobișnuite, mai ales cele care se repetă în fiecare zi. Atunci când vine vorba de gusturi, fiecare persoană are propriile reguli. 

Cele mai neobișnuite obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii

Despre dieta membrilor Familiei Regale a Marii Britanii s-au aflat mai multe secrete de-a lungul timpului, însă puțini știu ce preferințe specifice au atunci când vine vorba de anumite alimente.

De la mâncarea unui anumit fruct cu un tacâm specific, la gustări bizare, iată unele dintre cele mai bizare obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii. 

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a mănâncă bananele cu furculița și cuțitul 

Reginei nu îi place usturoiul, așa că nici ceilalți membri ai Familiei Regale nu consumă acest aliment. Ducesa de Cornwall a confirmat zvonul în timpul unei apariții la televizor: „Întotdeauna trebuie să eviți usturoiul.”

Reclamă

Se pare că Reginei nu îi plac nici carbohidrații, așa că nu mănâncă paste, orez și cartofi atunci când e singură. 

Regina Elisabeta a II-a are și un obicei neobișnuit. Ea mănâncă bananele cu furculița și cuțitul. Se pare că ea taie vârful fructului cu un cuțit, înainte să îl taie în bucățele mici. Acest lucru intră pe lista de obiceiuri alimentare ale Familiei Regale.

Kate Middleton mănâncă măsline pe post de gustări 

Ducesa de Cambridge urmează o dietă sănătoasă chiar și atunci când vine vorba de gustări. În timpul unei vizite oficiale din 2018, ea le-a povestit unor copii despre preferința ei pentru măsline, un obicei pe care l-a căpătat în tinerețe. „Obișnuiam să mănânc multe, multe măsline când eram mică.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducesa de Cambridge, gătește, în timpul unei vizite la Islington Community Garden
Ducesa de Cambridge gătește, în timpul unei vizite la Islington Community Garden, în 2019 / Getty Images

Se pare că Prințesa Charlotte a luat-o pe urmele mamei sale. Micuța mănâncă și ea măsline pe post de gustare, ce se numără printre numeroasele obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii ce s-au transmis și următoarei generații. 

Prințul Charles nu mănâncă la prânz

Potrivit lui Gordon Rayner, fost corespondent al Casei Regale, Prințul Charles preferă să evite masa de prânz.

Prânzul e văzut drept un lux ce îi întrerupe munca, așa că mănâncă micul dejun târziu și muncește.

– Gordon Rayner

„Am aflat acest lucru pe pielea mea, pentru că am făcut foamea în timpul tururilor regale și mă uitam cu jind la angajații săi care sufereau de mult timp, ce aveau gustări ascunse în buzunare pentru a putea mânca pe drum,” a continuat Rayner pentru The Telegraph

În categoria băuturilor, Prințul Charles preferă whiskey-ul de 15 ani, de la un brand specific, dar e și fan cocktailuri cu gin.

Prințul William preferă o pizza neobișnuită 

Prințul William are un obicei neobișnuit atunci când vine vorba de curry. „Iubesc masala de pui, are puțină savoare – nu sunt fan vindaloo, să zicem.” 

Se pare că lui William îi place atât de mult preparatul încât fostul său bucătar a creat o pizza cu toping de curry de pui tikka masala. 

Ducesa de Cornwall mănâncă mazăre proaspătă pe post de gustăre

La fel ca Ducesa de Cambridge, Camilla preferă o gustare neobișnuită. Printre cele mai neobișnuite obiceiuri alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii se numără preferința ei pentru mazăre proaspătă.

„Vă spun eu ce îmi place – să mănânc mazăre diect din grădină. Dacă le iei direct din păstaie, sunt delicioase și foarte dulci,” a declarat Camilla în timpul unui eveniment public. 

Meghan Markle consumă sucuri sănătoase în loc de fast food 

Ducesa de Sussex are o dietă sănătoasă, ce nu include fast food. Ea își începe dimineața cu un suc de legume și fructe și evită preparatele nesănătoase

Atunci când a fost întrebată care e preparatul ei fast food preferat, Ducesa a declarat: „Un suc de legume și fructe. E rapid. E mâncare. N-am mai fost la un restaurant fast food de foarte mult timp.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×