Reclamă

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde organizat de ea. Evenimentul va fi difuzat în Ajunul Crăciunului

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde de Crăciun. Evenimentul va fi difuzat în Ajunul Crăciunului. Prințesa de Wales își promovează singură evenimentul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 15:37

Kate Middleton zâmbește în fața unui pom de Crăciun într-un promo ITV1 pentru concertul ei Together at Christmas de la Westminster Abbey de pe 8 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit un mesaj special despre evenimentul festiv. Ea a apărut într-un promo preînregistrat care a fost difuzat pe ITV1 în Marea Britanie. Pe data de 8 decembrie, Prințesa Kate găzduiește a treia slujbă anuală de colinde Together at Christmas la Westminster Abbey.

https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Spectacolul este legat de campania ei Shaping Us de la Royal Foundation Center for Early Childhood. Acesta va evidenția inițiativa ei de primii ani, lansată la începutul acestui an.

„Alăturați-vă mie în Ajunul Crăciunului pentru o slujbă specială de colinde. Le vom mulțumi din inimă tuturor celor care susțin cei mai tineri membri ai societății noastre în acei primi ani cruciali”, a spus Prințesa Kate în mesajul difuzat pe ITV1. Spotul a fost filmat în fața unui pom de Crăciun. Kate Middleton a purtat o ținută albă cu perle.

Reclamă

Prințesa Kate, Prințul William și alți membri ai familiei regale vor participa la serviciu. Evenimentul difuzat în Ajunul Crăciunului va avea conținut suplimentar. Va avea o introducere a Prințesei de Wales, materiale video care evidențiază importanța copilăriei timpurii și sărbătorirea contribuțiilor pe care oamenii din comunități le fac pentru a sprijini cei mai tineri membri ai societății în acele momente cruciale din primii ani de viață.

Kate a condus și a găzduit primul concert Royal Carols: Together at Christmas în decembrie 2021. Atunci ea a adus un omagiu muncii incredibile a persoanelor și organizațiilor din Regatul Unit care și-au susținut comunitățile în timpul pandemiei de COVID. Ea a organizat evenimentul la Westminster Abbey cu sprijinul Fundației Regale.

Kate Middleton a trimis invitații la concertul de Crăciun cu cifrul ei regal

Reclamă

Kate a transformat spectacolul într-un eveniment anual, schimbând ușor tema în fiecare an. Concertul de anul trecut a onorat-o pe Regina Elisabeta după moartea ei în septembrie 2022. Palatul Kensington a spus că evenimentul care este susținut și de Shaping Us va „arăta speranța unei noi vieți și de ce este atât de important să construim lumi de sprijin și de îngrijire în jurul copiilor și adulților din ei. vieți.”

Concertul de anul acesta include corul Westminster Abbey și spectacole de Adam Lambert, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay. Vor exista de asemenea lecturi ale Prințului William și ale reprezentantului de campanie Shaping Us Roman Kemp.

Potrivit palatului, cei invitați la următorul concert au fost nominalizați de Lord-Locotenenți locali, precum și organizații de caritate afiliate membrilor Familiei Regale. Alții au fost invitați pentru munca lor în sectorul primilor ani de viață. Acesta e un punct cheie al activității Prințesei Kate prin Centrul Fundației Regale pentru Copilărie timpurie. Kate a a înființat centrul în iunie 2021 sub umbrela fundației regale filantropice pe care o împarte cu Prințul William.

Pe lista invitaților se vor afla și „pe cei care au avut un an plin de provocări, inclusiv copiii și familiile, sau cei care ar putea considera perioada de iarnă dificilă”.

Echipa Prințului și Prințesei de Wales a aruncat o privire la reacțiile oaspeților la primirea invitațiilor într-un videoclip distribuit rețelelor sociale.

„Așteptăm cu nerăbdare serviciul de colinde de mâine cu @earlychildhood. Mulțumim celor care faceți o astfel de diferență pentru copiii și familiile din comunitățile din întreaga țară #ShapingUs.”

Oaspeții au fost filmați deschizând și citindu-și invitațiile. Acestea au fost inscripționate cu cifrul regal a lui Kate, un „C” pentru „Catherine” (numele ei complet).

Invitația a avut menționat și câteva informații importante: codul vestimentar. Ca și în ultimii ani, îndrumarea pentru îmbrăcăminte este „smart casual (fără pălării).”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×