Reclamă

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde organizat de ea. Evenimentul va fi difuzat în Ajunul Crăciunului

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde de Crăciun. Evenimentul va fi difuzat în Ajunul Crăciunului. Prințesa de Wales își promovează singură evenimentul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 15:37

Kate Middleton zâmbește în fața unui pom de Crăciun într-un promo ITV1 pentru concertul ei Together at Christmas de la Westminster Abbey de pe 8 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a apărut într-un promo pentru al treilea concert de colinde

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit un mesaj special despre evenimentul festiv. Ea a apărut într-un promo preînregistrat care a fost difuzat pe ITV1 în Marea Britanie. Pe data de 8 decembrie, Prințesa Kate găzduiește a treia slujbă anuală de colinde Together at Christmas la Westminster Abbey.

https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Spectacolul este legat de campania ei Shaping Us de la Royal Foundation Center for Early Childhood. Acesta va evidenția inițiativa ei de primii ani, lansată la începutul acestui an.

„Alăturați-vă mie în Ajunul Crăciunului pentru o slujbă specială de colinde. Le vom mulțumi din inimă tuturor celor care susțin cei mai tineri membri ai societății noastre în acei primi ani cruciali”, a spus Prințesa Kate în mesajul difuzat pe ITV1. Spotul a fost filmat în fața unui pom de Crăciun. Kate Middleton a purtat o ținută albă cu perle.

Reclamă

Prințesa Kate, Prințul William și alți membri ai familiei regale vor participa la serviciu. Evenimentul difuzat în Ajunul Crăciunului va avea conținut suplimentar. Va avea o introducere a Prințesei de Wales, materiale video care evidențiază importanța copilăriei timpurii și sărbătorirea contribuțiilor pe care oamenii din comunități le fac pentru a sprijini cei mai tineri membri ai societății în acele momente cruciale din primii ani de viață.

Kate a condus și a găzduit primul concert Royal Carols: Together at Christmas în decembrie 2021. Atunci ea a adus un omagiu muncii incredibile a persoanelor și organizațiilor din Regatul Unit care și-au susținut comunitățile în timpul pandemiei de COVID. Ea a organizat evenimentul la Westminster Abbey cu sprijinul Fundației Regale.

Kate Middleton a trimis invitații la concertul de Crăciun cu cifrul ei regal

Reclamă

Kate a transformat spectacolul într-un eveniment anual, schimbând ușor tema în fiecare an. Concertul de anul trecut a onorat-o pe Regina Elisabeta după moartea ei în septembrie 2022. Palatul Kensington a spus că evenimentul care este susținut și de Shaping Us va „arăta speranța unei noi vieți și de ce este atât de important să construim lumi de sprijin și de îngrijire în jurul copiilor și adulților din ei. vieți.”

Concertul de anul acesta include corul Westminster Abbey și spectacole de Adam Lambert, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay. Vor exista de asemenea lecturi ale Prințului William și ale reprezentantului de campanie Shaping Us Roman Kemp.

Potrivit palatului, cei invitați la următorul concert au fost nominalizați de Lord-Locotenenți locali, precum și organizații de caritate afiliate membrilor Familiei Regale. Alții au fost invitați pentru munca lor în sectorul primilor ani de viață. Acesta e un punct cheie al activității Prințesei Kate prin Centrul Fundației Regale pentru Copilărie timpurie. Kate a a înființat centrul în iunie 2021 sub umbrela fundației regale filantropice pe care o împarte cu Prințul William.

Pe lista invitaților se vor afla și „pe cei care au avut un an plin de provocări, inclusiv copiii și familiile, sau cei care ar putea considera perioada de iarnă dificilă”.

Echipa Prințului și Prințesei de Wales a aruncat o privire la reacțiile oaspeților la primirea invitațiilor într-un videoclip distribuit rețelelor sociale.

„Așteptăm cu nerăbdare serviciul de colinde de mâine cu @earlychildhood. Mulțumim celor care faceți o astfel de diferență pentru copiii și familiile din comunitățile din întreaga țară #ShapingUs.”

Oaspeții au fost filmați deschizând și citindu-și invitațiile. Acestea au fost inscripționate cu cifrul regal a lui Kate, un „C” pentru „Catherine” (numele ei complet).

Invitația a avut menționat și câteva informații importante: codul vestimentar. Ca și în ultimii ani, îndrumarea pentru îmbrăcăminte este „smart casual (fără pălării).”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×