Reclamă

Prințul Louis nu a mers într-un turneu regal. Verișorul său, Archie, a participat la o astfel de călătorie atunci când era bebeluș

Prințul Louis nu a mers într-un turneu regal. Fiul cel mai mic al Prințului William nu a fost luat niciodată într-o călătorie atât de lungă. Verișorul său, Archie, a participat la un astfel de angajament regal atunci când era un bebeluș. Experții regali susțin că există un motiv pentru care Louis a fost ținut departe de călătoriile regale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 noiembrie 2023, 6:17

Prințul Louis are vârsta de cinci anișori. Acesta a aprticipat deja la câteva eveniment importante din viața Familiei Regale Britanice. Cu toate acestea, micuțul nu a fost inclus în călătoriile făcute în afara țării. Experții spun că pandemia de COVID-19 a fost unul dintre motivele pentru care Louis nu a apucat însă să meargă într-un turneu regal.

Prințul Louis nu a mers într-un turneu regal

Prințul Louis nu a participat până la această vârstă la un turneu regal. Prințul Archie, fiul Prințului Harry, a participat la un turneu regal atunci când era un bebeluș. Archie a mers în Africa de Sud alături de Ducele și Ducesa de Sussex. Archie a mers în turneu atunci când avea doar patru luni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Louis e plimbat cu roaba de Kate Middleton
Aniversarea sa a fost marcată cu o fotografie în care era plimbat cu roaba / Profimedia Images

Meghan Markle și Prințul Harry încă făceau parte din Familia Regală și nu au vrut să-l lase pe micuț singur acasă. Frații mai mari ai Prințului Louis au mers și ei în călătorii în afara țării. Prințul George a mers alături de Prințul William și Kate Middleton într-o călătorie în Noua Zeelandă, a scris People.

Reclamă

Prințul George avea atunci doar nouă luni. Charlotte a participat și ea într-o astfel de călătorie. Prințesa a mers în Canada atunci când avea 16 luni. Prințul Louis nu a mai putut participa la astfel de călătorii din cauza pandemiei de COVID-19.

Ultimul turneu regal al Prințului William și al soției sale s-a desfășurat în lipsa copiilor. Aceștia au fost lăsați acasă, în grija bonei lor. Copiii nu au putut participa la turneu pentru că în acea perioadă nu se aflau în vacanță.

Nici Prințesa Lilibet, verișoara Prințului Louis, nu a mers într-un turneu regal. Părinții ei s-au retras din Familia Regală și nu vor mai participa la astfel de evenimente.

Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au fost criticați pentru faptul că nu au mai participat la fel de des la turneul regal, scrie presa internațională

Prințul Louis primește o educație diferită de cea a fraților săi

Experții regali spun că Prințul William și Kate Middleton îl tratează diferit pe Prințul Louis. Mezinul familiei primește și o educație diferită față de frații săi mai mari.

Pe umerii Prințului George se află o responsabilitate imensă, Prințesă Charlotte este și ea destul de implicată în activitățile Familiei Regale, însă în ceea ce îl privește pe Prințul Louis, părinții săi sunt mult mai permisivi.

Prințul și Prințesa de Wales nu vor să-i răpească din copilărie micuțul. Prințul Louis este destul de jovial atunci când apare în public, iar Kate Middleton reușește cu greu să-l „cumințească”.

La parada Trooping the Colour de anul acesta, Louis a făcut un adeprat spectacol. Imaginile cu mezinul familie au ajuns virale în mediul online. Acesta se bucură de fiecare moment pe care îl poate petrece alături de frații săi. De altfel, Prințul Louis a reușit să câștige inimile admiratorilor Familiei Regale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×