Reclamă

Porecla Prințesei Charlotte. Cum obișnuiesc să o strige părinții săi

Experții regali au dezvăluit porecla Prințesei Charlotte. Micuța Prințului și Prințesei de Wales are un nume de alint special. Aceasta este singura fiică a Prințului William. Micuța, în vârstă de 8 ani, se bucură de toată dragostea pe care o poate primi de la părinții ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 noiembrie 2023, 6:18 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 9:41

La fel ca mulți alți copii, Prințesa Charlotte a primit de la părinții ei un nume de alint. Acest nume este folosit doar în interiorul Familie Regale, susțin experții regli. Doar persoanele apropiate obișnuiesc să o numească pe Prințesă așa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porecla Prințesei Charlotte

Laura-Ann Barr, expert regal și influencer, a dezvăluit în timpul unui interviu din anul 2019 care este porecla micuței Prințese Charlotte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte, în haine lejere, albastre, cu părul desfăcut, jucându-se în iarbă
Charlotte este copia fidelă a tatălui său în cele mai recente imagini / Profimedia Images

Părinții acesteia obișnuiesc să o strige pe Prințesă „Lottie”. Experții spun că acesta este singurul nume pe care Kate Middleton îl folosește atunci când vorbește cu fiica sa sau își dorește să o facă pe aceasta atentă, scrie PageSix.

Reclamă

Prințesa de Wales este foarte implicată în viața copiilor ei. Aceasta își dorește ca Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis să ducă o viață cât mai normală și mai obișnuită. Tot experții regali au mai spus că Prințesa de Wales obișnuiește să-i mai spună Prințesei Charlotte  și „păpușică”.

Este un nume de alint pe care Kate îl folosește atunci când se află cu micuții ei. Prințul William o alintă și el pe micuța Charlotte cu numele „Lottie”.

Acesta îi spune fiicei sale „micuța mea” sau „draga mea”, a scirs publicația HelloMagazine. Chiar și Regina Elisabeta avea un nume de alint. Prințul Philippe își alinta soția cu numele de „Lilibet”.

Reclamă

Prințul William și Prințul Harry aveau și ei câte un nume de alint în copilărie. Ei erau strigați „Willy” și „Harold”.

Detalii mai puțin cunoscute despre Prințesa Charlotte

Prințesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015, în Londra. Ea este singura fiică a Prințului William. Micuța mai are doi frați, Prințul George și Prințul Louis.

De-a lungul timpului s-a făcut remarcată pentru gingășia sa. Prințesa i-a impresionat pe admiratorii Casei Regale atunci când a venit într-o mantie albă la încoronarea Regelui Charles. Kate Middleton susține că micuța este mult mai responsabilă decât frații.

La fel ca bunica sa, Prințesa Charlotte este și ea pasionată de balet. De la amam sa a moștenit pasiunea pentru tenis. Micuța a fost prezentă la Wimbledon anul acesta. Cea mai mare parte a timpului adoră să o petreacă în aer liber.

Prințesa Charlotte urmează cursurile școlii Lambrook, la fel ca frații ei. De-a lungul timpului aceasta a apărut la mai multe evenimente care au avut legătură cu Familia Regală. Prințesa a fost prezentă la Jubileul de Platină al străbunicii sale, dar și la funeraliile Reginei.

În ceea ce privește educația, Kate Middleton încearcă să le ofere o viață cât mai normală. Prințesa de Wales este fermă și încearcă să nu-i permită Regelui Charles să intervină foarte mult în viața micuților ei.

Într-un interviu din trecut, Kate a mărturisit că a simțit o presiune din partea Familiei Regale pentru a alege numele copiilor ei. Lucrurile s-au schimbat în timp, iar Familia Regală nu a mai intervenit la fel de mult în viața Prințului și Prințesei de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×