Reclamă

Prințesa Eugenie l-ar putea ajuta pe Prințul Harry să reia legătura cu Familia Regală Britanică. Ce relație are Ducele de Sussex cu verișoara sa

Prințesa Eugenie l-ar putea ajuta pe Prințul Harry să reia legătura cu Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex are o relație strânsă cu verișoarele sale, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice. Ducele de Sussex și Meghan Markle nu au reușit să se împace cu Prințul și Prințesa de Wales.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2023, 10:55

Prințul Harry și Meghan Markle s-au îndepărtat tot mai mult de Familia Regală Britanică. După ce au decis să se mute din Marea Britanice, viața lor s-a schimbat complet. Perioada în care au stat în Statele Unite ale Americii a dus la adâncirea prăpastiei dintre Harry și familia sa. Mai mult, după moartea Reginei Elisabeta și încoronarea Regelui Charles, Harry a venit tot mai rar în țara care i-a fost casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie l-ar putea ajuta pe Prințul Harry să reia legătura cu Familia Regală Britanică

Nu este un secret faptul că Prințul Harry a încercat să se separe de familia sa. El și Meghan Markle au rămași fermi în ceea ce privește decizi pe care au luat-o. În ciuda faptului că Regele Charles și-ar fi dorit să repare ruptura dintre el și fiul său, acest lucru nu a fost cu putință.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Prințesa Eugenie la o competiție sportivă, în timp ce se află în gradenă
Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie înainte de înmormântarea Prințului Philip / Getty Images

Prințul William și Kate Middleton au preferat să nu facă niciun comentariu cu privire la decizia Prinuțlui Harry. Experții regali susțin că Prințul și Prințesa de Wales ar fi fost dezamăgiți atunci când Harry și-a lansat cartea de memorii, Spare.

Reclamă

Momentul lansării a adus în față mai multe trăiri dificile pe care Harry și soția sa le-au avut în perioada în care se aflau în Familia Regală Britanică.

Un prieten de familie al Ducilor de York a explicat ce relație are Ducele de Sussex cu verișoara sa. La încoronarea Regelui, Harry a fost văzut stând alături de Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

„Cred că Prințesa Eugenie este ultima șansă prin care Harry se poate apropia din nou de familia sa. Relația lor este una strânsă, iar verișorii au continuat să țină legătura chiar și după ce Harry s-a mutat cu familia sa în Statele Unite ale Americii. Cred că Prințesa Eugenie ar putea să creeze această legătură între Harry și restul familiei”.

Reclamă

Prințul Harry și verișoara sa au participat la mai multe evenimente importante împreună. În timp, legătura lor s-a consolidat, iar decizia Prințului Harry nu a dus la despărțirea celor două familii.

Cum se înțelege Meghan Markle cu verișoarele Prințului Harry

Nu doar Ducele de Sussex are o relație strânsă cu verișoarele sale, ci și soția acestuia. Meghan Markle nu a reușit să se apropie de Kate Middleton, dar a reușit să se înțeleagă foarte bine cu Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Harry și Meghan s-au aflat printre invitații de seamă la nunta Prințesei Eugenie.

„A fost un moment important pentru Meghan. Nunta aceasta a adus împreună mai mulți membrii ai Familiei Regale. Au fost prezenți Ducii de Sussex, dar și Regina Elisabeta și soțul său, Prințul Philip. S-au schimbat multe de la acel moment în Familia Regală Britanică, dar legătura dintre Eugenie și familia Ducelui de Sussex e la fel de strânsă”.

Meghan Markle și soțul său s-au întâlnit recent cu Prințesa Eugenie și soțul acesteia, Jack. Cele două familii s-au văzut în Portugalia. Prințesa Eugenie și soțul său își împart timpul între Portugalia și Mare Britanie.

Mai mult, publicațiile internaționale scriu că Prințesa Eugenie a zburat deja de mai multe ori în Statele Unite ale Americii pentru a se întâlni cu verișorul său și familia acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×