Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au fost în vacanță în Portugalia. Cu cine s-au văzut Ducii de Sussex în Europa

Meghan Markle și Prințul Harry au fost în vacanță în Portugalia. Ducele și Ducesa de Sussex au fost și în Germania, participând la Jocurile Invictus. Cu toate acestea, se pare că au mai avut de făcut o altă oprire înainte de a se întoarce în California.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 octombrie 2023, 6:56

Meghan Markle și Prințul Harry și-au prelungit vacanța europeană cu o oprire în Portugalia. Ducele și ducesa de Sussex s-au oprit în liniște în Portugalia pentru o vacanță înainte de a se întoarce acasă în California, potrivit Nova Gente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au fost în vacanță în Portugalia

Se zvonește că Harry și Meghan au petrecut timp cu verișoara ducelui, Prințesa Eugenie, care locuiește în Portugalia în jumătate din timp. Anul trecut s-a anunțat că soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank, a obținut un nou loc de muncă. În acest moment, el își împarte timpul între Marea Britanie și Portugalia.

În ciuda mutarii Prințului Harry și Meghan în Statele Unite în 2020, după ce și-au anunțat decizia că se retrag din Familia Regală, Ducele de Sussex a rămas apropiat de verișoarele sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

Ducii de Sussex, povestesc alături de Prințesa Eugenie și soțul ei, la un restaurant din Santa Barbara
Prințul Harry și Prințesa Eugenie au mai fost văzuți recent împreună la Super Bowl / Profimedia Images

Un membru al familiei a spus pentru People la începutul acestui an: „Ei sunt încă cei mai buni prieteni. Vorbesc în mod constant”.

Reclamă

Tensiunile dintre Prințul Harry și Meghan cu familia regală, în special tatăl său, Regele Charles și fratele Prințul William, au fost „foarte stresante” pentru Beatrice și Eugenie, a adăugat sursa.

„Toată această dramă dintre el și Meghan și ruptura cu restul familiei a fost cu adevărat stresantă pentru fete. Este greu de urmărit. Ele văd ambele părți ale poveștii”, a spus sursa, adăugând că surorile „înțeleg și trăiesc mășinăria regală.”

Legătura Prințului Harry cu Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie a fost recent expusă la încoronarea Regelui Charles, pe 6 mai. Deși Meghan a rămas în California cu cei doi copii ai lor, Harry a intrat în Westminster Abbey zâmbind și discutând cu Beatrice, soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi, Eugenie și Jack.

Reclamă

În februarie 2022, Prințului Harry i s-a alăturat Prințesa Eugenie la Super Bowl în California. Ea a fost de asemenea singurul membru al familiei regale care a apărut în imagini în timpul docuseriei Harry și Meghan, difuzat în decembrie. Videoclipul părea să o arate pe Eugenie jucându-se cu fiul lui Harry și Meghan, Prințul Archie, la plajă.

„Eugenie a fost întotdeauna mai mult decât o verișoară pentru Harry. Erau și cei mai apropiați prieteni”, au scris autorii Omid Scobie și Carolyn Durand în Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family.

Prințul Harry și Prințesa Eugenie au o legătură foarte strânsă

„Din toți nepoții Reginei, Harry și Eugenie au una dintre cele mai naturale legături. La fel ca Harry, Eugenie este loială, sinceră și foarte distractivă. Cei doi au petrecut multe nopți împreună la Londra”, au adăugat autorii. „Harry i-a spus întotdeauna verișoarei sale când a fost vorba de femeile din viața lui. Nu numai că a avut încredere în ea implicit. Dar prietenii spun că ea dă sfaturi grozave și a fost întotdeauna „mai înțeleaptă decât de anii ei.”

Meghan are și ea o legătură specială cu Eugenie. Vorbind cu Oprah Winfrey în 2021, Ducesa de Sussex a dezvăluit că o cunoștea pe Prințesa Eugenie înainte de a se întâlni cu Harry.

„Eugenie și cu mine ne cunoșteam de dinainte să-l cunosc pe Harry, așa că a fost confortabil”, a spus ea. „Suntem prieteni cu ei ca cuplu”.

Meghan a spus mai târziu lui Ellen DeGeneres că Prințesa Eugenie și Jack au vizitat-o la Toronto. Ei au mers la ea când se întâlnea cu Prințul Harry. Înainte ca vestea relației lor să fie făcută public, cele două cupluri au ieșit deghizate la o petrecere de Halloween.

„Noi patru ne-am furișat în costume de Halloween pentru a avea doar o noapte distractivă în oraș. Am făcut-o înainte de se afla în lume că eram un cuplu”, a explicat Meghan.

În timp ce Meghan și-a făcut prima apariție în Germania pe 12 septembrie, Prințul Harry a început evenimentul cu câteva zile mai devreme. Ducele de Sussex s-a oprit și în Marea Britanie înainte de a pleca în Germania. Acolo, a participat la Premiile WellChild și a vizitat locul de înmormântare al bunicii sale, Regina Elisabeta, la Castelul Windsor. El a participat la prima comemorare de la moartea acesteia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×