Reclamă

Ducii de Sussex au participat la strângerea de fonduri a lui Kevin Costner. Le-au fost alături și aliații lor apropiați, Oprah și Ellen Degeneres

Ducii de Sussex au participat la strângerea de fonduri a lui Kevin Costner. Le-au fost alături și aliații lor apropiați, Oprah și Ellen Degeneres. Prințul Harry și Meghan Markle au fost numai un zâmbet când au avut o apariție surpriză la „One805 Live!” a lui Kevin Costner.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 septembrie 2023, 8:37

Evenimentul caritabil s-a desfășurat pe terenul său de polo de 26 de milioane de dolari din Santa Barbara. Cuplului li s-au alăturat bunele lor prietene Oprah și Ellen DeGeneres. Cei doi soți au făcut un nou pas printre celebritățile de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au participat la strângerea de fonduri a lui Kevin Costner

Evenimentul de strângere de fonduri, unde mesele au costat 12.000 de dolari, a fost găzduit la proprietatea Kevin Costner din Summerland, lângă ocean, și a inclus invitați de seamă. Au participat inclusiv părinții lui Katy Perry.

Prințul Harry s-a îmbrăcat în negru, în timp ce Meghan a optat pentru un look sofisticat. Ea a optat pentru o jachetă monocromă, a avut părul coafat pe spate, în stilul „clean-girl”.

La sosirea lor, Ducele și Ducesa, care tocmai s-au întors de la Jocurile Invictus din Germania, au fost văzuți în culise discutând cu Costner, cu invitații săi VIP și cu oficiali înalți ai poliției și ai pompierilor.

Vorbind la eveniment, Costner a spus: „Bună ziua tuturor, sunt întrebat foarte mult de prietenii mei care nu au maniere… „Kev, cât costă acest loc, cât valorează?” Pot să vă spun pur și simplu că într-o zi ca azi merită fiecare bănuț. Putem sărbători oamenii pe care poate nu i-ai întâlni niciodată, cei care se grăbesc primii înăuntru”, a adăugat el. „Este un loc în care am avut mult noroc în viața mea. Încerc să nu-i pun un zid în jurul lui”.

Reclamă

Harry și Meghan au fost prezentați pe scenă ca invitați speciali, iar Meghan i-a înmânat lui Kevin un premiu onorific. Înainte de acest lucru, ea a făcut o mini-plimbare în stil regal pentru a-i saluta pe ceilalți participanți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, în haine de culoare neagră, alături de Kevin Costner, pe scena unui eveniment caritabil
Evenimentul de strângere de fonduri, unde mesele au costat 12.000 de dolari, a fost găzduit la proprietatea Kevin Costner din Summerland / Profimedia Images
Reclamă

Meghan a radiat pentru cameră pe tot parcursul evenimentului, în timp ce Harry a fost surprins uneori privind în depărtare.

După momentul de pe scenă, cuplul s-a îndreptat spre zona VIP. Acolo au fost opriți de mama și tatăl cântăreței pop Katy Perry și au pozat pentru un selfie. Un alt participant influent, Oprah Winfrey, a ținut o conferință pe scenă.

Oprah Winfrey s-a făcut remarcată la eveniment

Gazda talk-show-ului, care a condus interviul exploziv al cuplului regal în 2021, a prezentat un bărbat pe nume Sam Dudley și câinele său de serviciu Rhonda într-un videoclip care a fost repostat pe poveștile de pe Instagramul One805.

„Sam, pe lângă toate lucrurile extraordinare pe care le face One805, au un serviciu de consiliere. Acolo sfătuiesc peste 700 de respondenți și doar anul acesta au prevenit 24 de sinucideri”, a spus ea. „Și Sam știe prea bine cât de benefice sunt serviciile de consiliere one805.”

Pe măsură ce evenimentul era în desfășurare, Harry și-a dezvăluit mișcările de dans. Meghan s-a angajat într-o conversație cu alți participanți. De asemenea, cuplul s-a plimbat pe tot parcursul evenimentului pentru a saluta alți oaspeți distinși și a poza cu ei.

Maroon 5 a fost cap de afiș la Fall One805LIVE!. Biletele de intrare generală au costat 350 de dolari, iar o masă a costat până la 12.000 de dolari.

Evenimentul a avut loc pe terenul de 10,25 acri al lui Costner, situat lângă reședința sa principală. E un complex de 145 de milioane de dolari care a fost în centrul bătăliei sale de divorț.

Cum a decurs divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner

One805 a descris evenimentul ca având loc la proprietatea întinsă a lui „Kevin și Christine” Costner, în ciuda divorțului lor recent și a disputei cu privire la respectiva casă.

Baumgartner, 49 de ani, un creator de modă și a doua soție a lui Costner, în vârstă de 68 de ani, a citat „diferențe ireconciliabile” în dosarul său de divorț după 18 ani de căsnicie.

În iulie, prieteni apropiați ai Baumgartner au declarat pentru DailyMail.com că mama a trei copii a jucat un rol esențial în comunitatea apropiată și a fost implicată în planificare.

„Christine este o persoană din culise. A oferit un sprijin enorm pentru viitoarea strângere de fonduri cu Maroon 5 din septembrie, care va avea loc pe proprietatea lor”, au spus prietenii pentru DailyMail.com.

După soluționarea divorțului, Christine a fost obligată legal să se mute de pe proprietatea lor din Santa Barbara, în valoare de 145 de milioane de dolari, până pe 31 iulie. Ea s-a mutat într-o casă închiriată în Montecito, cu patru dormitoare, în valoare de 40.000 de dolari pe lună.

Costner a obținut, de asemenea, o victorie dramatică în lupta sa de divorț. Un judecător din Santa Barbara i-a redus pensia pentru întreținerea copilului la 63.000 de dolari pe lună. Mai puțin de jumătate din cei 129.000 de dolari pe care îi primește în prezent și considerabil mai puțin decât cei 161.000 de dolari pe care și-i dorea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×