Reclamă

Palatul Buckingham a fost acuzat că le-a oferit o „verificare aspră” Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce a declarat un expert regal despre situația Ducilor de Sussex

Palatul Buckingham a fost acuzat că le-a oferit o „verificare aspră” Prințului Harry și lui Meghan Markle. Aceasta este una dintre concluziile exprimate de un expert regal, după ce titlul de „Alteța Sa Regală” al Ducelui de Sussex a fost șters de pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice. Alte mărturii de-ale oficialului, le găsești în rândurile de mai jos.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 14 august 2023, 14:43

Schimbarea vine la 3 ani după ce Prințul Harry și soția lui au renunțat să fie membri activi ai Familiei Regale Britanice. Cuplul regal locuiește, alături de copii, în Montecito, California, din iunie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palatul Buckingham a fost acuzat că le-a oferit o „verificare aspră” Prințului Harry și lui Meghan Markle

Richard Kay a caracterizat ca fiind „aspră” decizia Palatului Buckingham de a le retrage Ducilor de Sussex titlurile de ASR. În plus, el a mai subliniat că „nu a fost o coincidență” că totul s-a întâmplat în timpul călătoriei pe care Ducele de Sussex a făcut-o Japonia, potrivit Daily Mail.

„Nu este o coincidență că sosirea Prințului în Orientul Îndepărtat a coincis cu verificarea aspră administrată de Palatul Buckingham. Este vorba despre cea în legătură cu statutul său – și cel al soției sale, Meghan – în noua formulă a Familiei Regale Britanice”, a scris Richard Kay pentru Daily Mail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William, Prințul Harry, Meghan Markle și Kate Middleton, 2018, în Westminster Abbey. Cele două cupluri au participat la Remembrance Day, în onoarea veteranilor din Primul Război Mondial. William a purtat un costum albastru deschis, Harry un costum albastru închis, Meghan o rochie albastru închis și Kate un palton verde
Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au participat împreună la slujba Remembrance Day, din cadrul Westminster Abbey, în anul 2018 / Getty Images
Reclamă

Prințul Harry a participat pe 12 august la un meci de polo călare în scop caritabil, organizat în Singapore. El a fost însoțit de Nacho Figueras, unul dintre prietenii apropiați. Soțiile celor doi au rămas acasă și, în cadrul unui interviu, bunul prieten al Prințului Harry a mărturisit că le lipsesc „foarte mult” Delfina Blaquier și Meghan Markle.

Familia Regală Britanică e nemulțumită de atacurile „susținute” de Ducii de Sussex

Expertul regal a dezvăluit că surse apropiate ale Regelui Charles al III-lea susțin că familia regală e nemulțumită de atacurile „susținute” de Ducii de Sussex.

Reclamă

„Spare”, cartea de memorii a Prințului Harry, conține o serie de dezvăluiri nepotrivite din punctul de vedere al oficialilor de la Palatul Buckingham. Presa internațională a titrat că, în paginile volumului „Rezervă”, se găsesc numeroase acuzații incendiare la adresa membrilor familiei sale.

Prințul Harry și Meghan Markle „au fost retrogradați” pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice

Acțiunea privind eliminarea titlului de „Alteță Sa Regală” al Prințului Harry nu e singura venită de la Palatul Buckingham. Oficialii „i-au și retrogradat” pe el și soția sa. Biografia lui online și cea a lui Meghan Markle apar sub cele ale Prințesei Alexandra și ale Ducelui de Kent.

Toate acestea se întâmplă, deși, Prințul Harry este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, potrivit Express.

Titlul de „Alteță Sa Regală” nu mai putea fi folosit nici de Prințul Harry, nici Meghan Markle după ce au decis să renunțe să fie membri activi ai familiei. Aceste aspecte sunt menționate în termenii din acordul Megxit din 2020. Totuși, în ultimii 3 ani, oficialii Palatului Buckingham s-au mai referit la fratele Prințului William cu apelativul de ASR.

În cazul lui Meghan Markle, lucrurile au stat cu mult diferit. Titlul de „Alteță Sa Regală” a fost eliminat din biografia ei oficială în urmă cu trei ani.

Mai exact, la scurt timp după plecarea sa la Los Angeles. Acest apelativ folosit pentru fosta actriță a rămas în unele secțiuni ale site-ului oficial al Familiei Regale Britanice. Un exemplu este încheierea unui citat care face parte dintr-un discurs ținut de Meghan Markle în 2019.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×