Reclamă

Titlul Prințului Harry a fost șters de pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice. Ce au spus experții regali despre situația Ducelui de Sussex

Titlul Prințului Harry a fost șters de pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice. Experții regali au comentat situația Ducelui și a Ducesei de Sussex. Ducii nu vor mai fi numiți „Altețele Sale Regale”, decizia fiind luată ca urmare a renunțării la îndatoririle regale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 august 2023, 13:10

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale în anul 2020. Tot atunci au anunțat faptul că părăsesc Familia Regală Britanică și că își încep viața de la zero în Statele Unite ale Americii. Deși au luat această decizie în 2020, titlurile lor au fost în continuare folosite pe pagina web oficială a Familie Ragale. La aproape trei ani de la acel moment, Ducii nu se vor mai bucura de acest privilegiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titlul Prințului Harry a fost șters de pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice

Titlul Prințului Harry era cel de ”Alteța Sa Regală. Titlul onorific a fost șters de pe pagina fiului cel mic al Regelui Charles. Conform publicațiilor internaționale, Ducele de Sussex ar fi fost conștient de această decizie și ar fi fost de acord cu ea.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Regele Charles și Prințul Harry, la masă, la un eveniment
Noul rege nu va lua astfel de măsuri și din motive sentimentale / Getty Images

Experții regali susțin că îndepărtarea titlurilor ar fi făcut parte din înțelegerea dintre Ducii de Sussex și Familia Regală, înțelegere care ar fi avut loc în anul 2020. Toate referințele care conțineau structura de „Alteța Sa Regală” au fost șterse și înlocuite.

Reclamă

De acum, se va face referire la fiul Regelui charles doar cu formula „Ducele de Sussex„ sau „Prințul Harry”.Experții regali susțin că pagina oficială a Familiei Regale Britanice nu a fost complet actualizată. Actualizările trebuie făcute în conformitate cu noul rege.

Sursele susțin că acestea nu au mai fost făcute de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022. Charles și Camilla sunt în continuare prezentați ca Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, în timp ce kate Middleton și Prințul William au rămas pe site trecuți cu titlul de Duci de Cambridge.

Prințul William și soția sa au acum titulatura de Prinț și Prințesă de Wales, în timp ce Charles și soția sa dețin titlurile de Rege și Regină, scrie People.com.

Reclamă

Ce spun experții regali despre această schimbare

Experții regali au comentat și ei schimbarea de pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice. Aceștia sunt de părere că decizia luată de Regele Charles este una justă. Mai mult, reprezentanții Palatului buckingham au fost contactați cu privire la actualizările paginii oficiale.

Regina Elisabeta însă este menționată ca fiind „monarhul Marii Britanii”. Sursele susțin că pagina oficială a Familiei Regale Britanice este actualizată în mod periodic, iar timpul necesar pentru a face toate modificările va fi unul îndelungat.

În ciuda actualizărilor de pe site, experții regali susțin că există în continuare persoane care sunt nemulțumite de deciziile luate de Prințul Harry și soția sa. Prințul Harry rămâne al cincilea în linie directă pentru tronul Marii Britanii. El se află în spatele copiilor Prințului William.

Prințul de Wales este urmat la tron de fiul său cel mare, Prințul George. Dacă micuțul refuză acest rol, atunci succesiunea trece a Prințesa Charlotte, iar mai apoi la prințul Louis.

Experții regali susțin că Prințul George este atent instruit pentru rolul pe care urmează să-l aibă. Micuțul, în vârstă de 10 ani, dă dovadă de multă maturitate pentru vârsta sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×