Reclamă

De ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton. Care au fost cerințele soției Prințului William de la ei

Obținerea unui loc de muncă în Familia Regală Britanică este un vis devenit realitate pentru mulți profesioniști, fie că este vorba de profesia de bucătar sau de șofer personal. Cu toate acestea, ca și în majoritatea industriilor, există un loc de muncă care este mai apreciat decât oricare altul: a fi asistent personal pentru unul dintre ei. De ce asistenții personali ai lui Kate Middleton au demisionat și care au fost cerințele ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 august 2023, 7:11

Asistenții personali sunt cei mai de încredere consilieri din Casa Windsor și sunt responsabili pentru o multitudine de lucruri. Fără ei, firma nu ar funcționa, dar aceasta nu este o slujbă obișnuită de secretariat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asistenții personali ai lui Kate Middleton au demisionat

Cei suficient de norocoși să fie în această poziție nu trebuie să se teamă de munca grea. De asemenea, ei nu pleacă acasă după opt ore de muncă. Este un rol complex, cu mai multe fațete și, uneori, consumator de energie, care nu este pentru toată lumea. Acest lucru poate explica de ce Prințesa Catherine se luptă să-și păstreze o asistentă personală.

În ultimii cinci ani, Prințesa de Wales a avut doi asistenți personali care au demisionat. Catherine Quinn, care a lucrat doar doi ani înainte de a pleca în 2019. Hannah Cockburn-Logie, care a rezistat aproximativ același timp, a plecat în 2022. Acum, circulă zvonuri că presupusa înlocuitoare a lui Cokburn-Logie, Alison Corfield, a respins oferta de muncă.

Oamenii își pun întrebarea: cât de greu este să fii asistent personal pentru Kate Middleton și ce sarcini implică postul acesta.

Asistentele personale ale Prințesei Kate au control total asupra agendei ei

Reclamă

Deși Prințesa Kate a fost mereu ocupată înainte de a deveni Prințesă de Wales, agenda ei este probabil să devină și mai frenetică. Sunt atât de multe lucruri de făcut, întâlniri la care trebuie să participe și angajamente de onorat. Ar fi mult prea mult pentru ea să se organizeze singură. La fel ca un CEO al unei afaceri mari, ea are pe cineva care să se ocupe de jurnalul ei. Persoana respectivă trebuie să se asigure că ajunge acolo unde trebuie să fie la timp.

Acea persoană este asistenta ei personală. Nu numai că are trei copii de îngrijit, dar are un milion de alte lucruri de făcut pentru binele instituției. Asistenta personală a lui Catherine ar trebui să fie incredibil de pricepută la cronometrare și la organizare.

Trebuie să fie mereu disponibile pentru a o însoți la evenimente publice

Reclamă

După cum știe oricine care a urmărit vreodată ceva legat de familia regală, angajamentele publice reprezintă o mare parte a ceea ce fac. Nu numai că deschid în mod oficial locuri precum spitale și altele, dar pur și simplu ieșirea în oraș îi menține în fruntea conștiinței publice. La urma urmei, admiratorii sunt în esență ceea ce menține Casa Windsor în prima poziție. Deși este o parte necesară a muncii, nu este întotdeauna o sarcină ușoară.

În 2022, Prințesa Catherine a participat la 90 de întâlniri oficiale. Asta face parte din ceea ce înseamnă cu adevărat a fi un senior regal. Catherine nu s-ar plânge niciodată de asta, dar probabil ar fi prima care recunoaște că aceste evenimente sunt ușurate mult dacă are asistentul personal la îndemână.

Asistenta lui Catherine trebuie să fie alături de prințesă în timp ce ea îi salută pe cei care o admiră și își asumă îndatoririle din mai multe motive. Dacă Catherine are nevoie de ceva, secretara este chiar acolo. Ea trebuie să se ocupa inclusiv de cadourile care îi sunt oferite sau pur și simplu să se asigure că totul merge bine. De asemenea, este responsabilitatea secretarei să-i dea o scurtă prezentare cu cine va vorbi pe parcursul unui eveniment. Să-i spună ce fac persoanele respective, cine sunt și cum ar trebui să li se adreseze. Nu ar fi bine să dea mâna cu cineva și să nu aibă cea mai mică idee despre cine e.

Kate Middleton în timp ce vorbește cu un grup de copii
Kate Middleton a fost întrebată de un grup de copii ce vârstă are. Reacția Prințesei a ajuns virală în mediul online / Profimedia Images

De ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton: e important să fie educați și cu experiență

Asistentele personale ale lui Catherine nu trebuie doar să fie capabile să se ocupe de un jurnal și să care genți atunci când este nevoie. Ele trebuie să fie bine educate și experimentate pentru a aborda rolul. Să-i acorde grija și atenția pe care o merită. Drept urmare, fostele secretare ale lui Catherine au niște acreditări impresionante, care nu sunt tocmai comune în forța de muncă.

Catherine Quinn a avut una dintre cele mai bune educații pe care Marea Britanie le poate oferi. A fost absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase colegii din Anglia, Oxford. Înlocuitoarea ei, Hannah Cockburn-Logie, a reușit cumva să o depășească. Ea a fost diplomat timp de două decenii la Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare. Poziția ei a făcut-o să călătorească în lume ca reprezentantă a Regatului Unit. Asta înseamnă că a avut experiențe cu diferite culturi și medii. Din păcate, asta nu însemna că va rămâne mai mult de câțiva ani.

Presupusul înlocuitor al lui Cockburn-Logie, Alison Corfield, avea și ea experiență. A lucrat anterior în relații publice cu nume mari precum bucătarul TV Jamie Oliver.

Secretarele Prințesei Catherine trebuie să gestioneze mai multe proiecte

Postul are o anvergură uriașă care pare să se schimbe în funcție de persoana care ocupă postul la momentul respectiv. Utilizarea la maximum a abilităților cuiva este adesea cea mai bună cale de acțiune pentru toată lumea. În trecut, secretarele lui Catherine au fost nevoite să o ajute să gestioneze mai multe proiecte.

Hannah Cockburn-Logie nu a fost doar mâna dreaptă a lui Catherine, ci a fost și directorul Fundației Regale a Prințului și Prințesei de Wales. Potrivit site-ului web al fundației, „Fundația Regală mobilizează lideri, afaceri și oameni, astfel încât împreună să putem aborda cele mai mari provocări ale societății”. Se pare că Cockburn-Logie și-a făcut treaba. Cu toate acestea, și-a încheiat implicarea în organizația de caritate chiar înainte de a demisiona oficial din funcția de secretară a lui Catherine la sfârșitul anului 2022. 

Candidații la postul de asistent personal trebuie să fie capabili să demonstreze dorința de a ajuta oriunde pot. Acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna potrivit pentru toată lumea. Unii ar putea dori un rol mai definit, mai consistent, cu ceva mai puțină muncă.

De ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton: trebuie să fie respectuoși, chiar și după ce pleacă

Obținerea informațiilor de la orice membru de încredere al Casei regale este visul oricărui tabloid. Este însă foarte rar să auzi vreunul dintre foștii angajați ai Prințesei Catherine vorbind despre ea. Când o fac, o fac cu cel mai mare respect. Chiar și după ce au părăsit postul ei trebuie să vorbească despre viitoarea regină într-un mod pozitiv. Nu numai că înseamnă că demisia are loc în condiții bune, dar viitorii angajatori nu își vor face griji despre cum se poate vorbi despre ei în public.

Asistenții personali trebuie să fie pregătiți să renunțe la tot la un moment dat

Casa regală are o mulțime de sarcini de îndeplinit și, ca atare, lucrurile se pot schimba cu viteza luminii. Planurile de călătorie se pot modifica, angajamentele pot fi anulate. Ca în orice alt aspect al vieții, se pot întâmpla lucruri incomode.

În 2022, când Hannah Cockburn-Logie a demisionat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Catherine a rămas fără o persoană care să o însoțească într-un turneu regal important la sfârșitul anului. Având în vedere că un om de încredere nu mai era acolo, secretarul privat asistent al lui Catherine, Natalie Barrows, a trebuit să lase totul și să-și facă bagajele pentru călătorie.

Din fericire pentru Barrows, aceasta a fost o călătorie relativ scurtă. A durat doar trei zile, dar arată doar cât de flexibile trebuie să fie secretarele. Călătorind prin lume cu familia regală are, fără îndoială, avantajele sale, dar e nevoie să-ți schimbi propria viață. Nevoile lui Catherine sunt întotdeauna primordiale.

Kate și William, pe scara avionului, în timp ce pleacă din Bahamas
Ducele și Ducesa de Cambridge tocmai și-au încheiat turneul în Caraibe, vizitând Belize, Jamaica și Bahamas / Profimedia Images

Trebuie să fie persoane discrete

Această poziție vine cu multă presiune publică. Așa că, păstrarea unui profil scăzut și asigurarea faptului că se comportă ca reprezentant al familiei regale ar trebui probabil să fie pe lista cu cele mai importante responsabilități ale lor. Nicio secretară a lui Catherine nu a fost vreodată implicată într-un scandal.

Alți angajați au fost concediați pentru gafe, cum ar fi Lady Susan Hussey, fostă consilieră a Reginei Elisabeta a II-a. Hussey a demisionat oficial în 2022, după ce a fost depusă o plângere cu privire la comentariile rasiste pe care le-a făcut în timpul unei recepții găzduite de Regina Camilla.

Se cere discreție totală

A fi secretar privat al Prințesei Catherine te face să fii la curent cu informații despre care membrii regali nu ar dori să fie făcute publice. Este firesc ca atunci când petreci atât de mult timp cu oameni ca Catherine și Prințul William, s-ar putea să ai acces și la subiecte sensibile. Ca atare, secretarele trebuie să fie 100% discrete. Este mai mult decât o așteptare, e un aspect cheie al jobului.

Deși au fost depuse eforturi de către casa regală pentru a păstra liniștea foștilor angajați timp de decenii, a devenit o problemă reală în 1995, când un fost angajat al Regelui Charles al III-lea a publicat „Jurnalul menajerului: Charles și Diana înainte de despărțire”. Deși lucrarea a fost publicată în America, echipa juridică a palatului a pus un ordin care însemna că fiecare banuț din profit i-a revenit direct lui Charles.

Informații mai recente sugerează că angajații au încă acorduri de confidențialitate. Ceea ce înseamnă că secretarele lui Catherine trebuie să fie de acord să ducă în mormânt toate secretele pe care le știu, altfel s-ar putea confrunta cu consecințe grave.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×