Reclamă

Prințesa Charlotte și-a făcut debutul la Wimbledon alături de Prințul William și Kate Middleton. Micuța a atras toate privirile cu eleganța sa

Prințesa Charlotte și-a făcut debutul la Wimbledon alături de Prințul William și Kate Middleton. Micuța a atras toate privirile cu eleganța sa, iar fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iulie 2023, 11:48

Micuța prințesă, în vârstă de 8 ani, s-a alăturat părinților ei, Kate Middleton și Prințul William, și fratelui său mai mare, Prințul George, pentru finala de simplu masculin la turneul de tenis britanic. Ea a purtat o rochie de vară cu flori albastre și albe. Ținuta avea mâneci cu volane și volan în talie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte și-a făcut debutul la Wimbledon

Ea și-a completat vestimentația cu o pereche de pantofi Mary Jane albi. Părul a fost coafat lejer pe spate, cu o împletitură pe ambele părți.

La un moment dat în timpul meciului, Charlotte și-a pus o pereche de ochelari de soare cu ramă subțire, de culoare piersicii. A fost mereu cu zâmbetul pe buze în timp ce i-a aplaudat pe jucătorii Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Chiar a făcut cu mâna fanilor din mulțime.

George, în vârstă de 9 ani, a avut o ținută asortată cu sora sa. El a fost văzut într-un costum albastru compus dintr-un blazer bleumarin și o cravată cu dungi verzi, albe și albastre.

Prințesa Charlotte urmărește un meci de tenis alături de fratele ei, Prințul George
George, în vârstă de 9 ani, a avut o ținută asortată cu sora sa / Profimedia Images
Reclamă

Părinții celor doi, care sunt o prezență obișnuită la evenimentul anual, arătau la fel de elegant în timp ce stăteau în loja regală.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, care este patronul All England Lawn Tennis and Croquet Club, a uimit într-o rochie verde smarald, pe care a combinat-o cu un clutch bej și pantofi deschiși la culoare. Ea și-a coafat părul elegant, cu bucle lejere, și a adăugat o pereche de cercei cu smarald.

De-a lungul evenimentului, frații au fost văzuți aplaudând și făcând cu mâna. Între timp, Prințul de Wales, tot în vârstă de 41 de ani, a optat pentru pantaloni bleumarin, un blazer gri și cravată albastră.

Reclamă

De ce a lipsit Prințul George de la Wimbledon

Cel mai mic copil al cuplului, Prințul Louis, a fost vizibil absent de la ieșirea în familie. Se pare că este o tradiție ca copiii din Țara Galilor să-și facă debutul la Wimbledon la vârsta de 8 ani.

Anul acesta a fost a doua apariție a lui George la celebrul turneu. În 2022, tânărul l-a urmărit pe Novak Djokovic înfruntându-l pe Nick Kyrgios în finala masculină.

Viitorul Rege a furat atunci tot spectacolul, deoarece a fost văzut făcând fețe amuzante pe tot parcursul meciului. La un moment dat, a fost fotografiat ridicându-și nasul înainte de a face grimase cu fața și a strâmba ochii.

Reacțiile lui au amintit de prima ieșire la Wimbledon a tatălui său, William, în 1991, când a participat la finala feminină alături de regretata sa mamă, Prințesa Diana. Acum, Prințul Louis este cel care atrage toate privirile cu reacțiile sale atunci când apare în public. Frații săi au mai crescut și înțeleg importanța rolurilor lor, dar el este încă mic pentru a percepe toată agitația care se face în jurul lor atunci când apar în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×