Reclamă

Copiii lui Kate Middleton și-au făcut debutul la parada dedicată Regelui Charles. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au mers cu trăsura la Trooping the Colour

Copiii lui Kate Middleton și-au făcut debutul la parada dedicată Regelui Charles. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au mers cu trăsura la Trooping the Colour. Imaginile cu micuții Prințului și Prințesei de Wales au ajuns virale în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iunie 2023, 14:35 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:17

Nepoții Regelui Charles au participat la evenimentul istoric. Aceasta este prima paradă dedicată Regelui Charles. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-au făcut debutul pentru prima dată la parada Trooping the Colour anul trecut. Atunci au participat la parada ținută cu ocazia aniversării străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii lui Kate Middleton și-au făcut debutul la parada dedicată Regelui Charles

Copiii lui Kate Middleton au făcut din nou senzație. Micuții au fost fotografiați din toate unghiurile în timp ce se aflau în trsăură la parada Trooping the Colour.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte în trăsură la Trooping the Colour
Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte s-au bucurat împreună de parada Trooping the Colour / Profimedia Images

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au călătorit în trăsură cu mama lor și cu bunica lor, Regina Camilla. Cei trei micuți s-au comportat exemplar și au dat dovadă de multă răbdare. Aceștia au salutat cu grijă mulțimea din trăsură și au încercat să fie cât mai cuinți.

Reclamă

Cei trei copiii ai Prințesei de Wales s-au bucurat de eveniment.Prințul George are deja 9 ani, Prințesa Charlotte 8, iar Prințul Louis are 5 ani. Micuți s-au așeza în locul lor în trăsură și au încercat să fie cât mai atenți la gesturile pe care le fa. Cei doi Prinți, George și Louis au fost îmbrăcați foarte elegant. Aceștia au purtat un costum, relatează People.

Prințul George a purtat pantaloni lungi, în timp ce Louis a purtat pantaloni scurți, așa cum prevede tradiția regală pentru copiii mai mici din familiile regale.

Prințesa Charlotte a dat din nou dovadă de eleganță. Fiica Prințului William a venit la eveniment într-o rochie albă. Apariția ei a fost diafană.

Reclamă

Rochia a avut mici inserții de culoare roșie. Charlotte a avut părul prins în codițe elegante. Prințesa pare să-i calce pe urme mamei sale și să fie un exemplu de simplitate și eleganță. Deși are doar 8 ani, Prințesa Charlotte este cea mai responsabilă dintre frații ei.

Copiii lui Kate Middleton s-au comportat exemplar la parada Trooping the Colour

Copiii Prințesei de Wales s-au comportat în mod exemplar la parada Trooping the Colour. Aceștia au fost mereu atenți la oamenii din jurul lor și au încercat să-i salute din trăsură. Prințul Louis, mezinul familie, a fost ce care a ținut primele pagini ale presei internaționale.

Mezinul pare că a fost uneori deranjat de mirosurile din timpul paradei. Prințesa Charlotte s-a asigurat că frații ei sunt cuminți. Experții regali susțin că bona micuților este cea care are o influență majoră asupra comportamentului lor.

Copiii Prințesei de Wales în timp ce merg să se urce în trăsură
Copiii Prințesei de Wales au participat la prima paradă ținută în cinstea bunicului lor / Profimedia Images

Într-un interviu de anul trecut, Kate Middleton povestea faptul că Charlotte este responsabilă și are mare grijă de frații ei. Recent, Prințesa de Wales a dezvăluit faptul că fiica ei este și foarte competitivă.

Copiii Prințului și Prințesei de Wales sunt mai tot timpul în atenția presei, însă încearcă să fie cât mai cuminți și mai ascultători. Kate Middleton s-a implicat mult în creșterea lor și și-a dorit ca aceștia să meargă împreună la aceeași școală. Prințesa nu a vrut ca micuții să fie trimiși la o școală cu internat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×