Reclamă

Kate Middleton s-a plimbat cu trăsura la Trooping the Color. Acesta este debutul oficial în rolul Prințesei de Wales

Kate Middleton s-a plimbat cu trăsura la Trooping the Color. Acesta este debutul oficial în rolul Prințesei de Wales. Soția Prințului William sărbătorește prima paradă organizată de ziua de naștere a Regelui Charles de când a devenit monarh.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iunie 2023, 13:39

Kate, în vârstă de 41 de ani, a avut o premieră regală la Tropping the Colour. A sărbătorit pentru prima dată ziua oficială de naștere a monarhului de când a devenit Prințesa de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton s-a plimbat cu trăsura la Trooping the Color

Prima paradă în cinstea domniei Regelui Charles a scos mulți membri ai familiei regale la evenimentul anual. Inclusiv pe nora sa, care a mers într-o trăsură trasă de cai, ca parte a paradei, alături de Regina Camilla.

La fel ca anul trecut, lui Kate i s-au alăturat și cei trei copii ai săi. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis i-au fost și ei alături.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un costum verde la Trooping the Colour
Prințesa de Wales a optat pentru un costum verde / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa Kate a purtat o pălărie Philip Treacy și o rochie de Andrew Gn, un designer de modă din Singapore. Alegerea ținutei a fost un semn clar către Premiul Earthshot al Prințului William. Acesta va ține noua ceremonie de premiere în țara asiatică în luna noiembrie. Și potrivit pentru proiectul de mediu, ea a ales o nuanță strălucitoare de verde.

Alegerea culorii este, de asemenea, o alegere în semn de respect pentru steagul Țării Galilor. William și Kate au fost numiți Prinț și Prințesă de Wales la urcarea pe tron a Regelui Charles.

Aceasta marchează, de asemenea, primul Trooping the Colour al lui Kate ca colonel onorific al Gărzilor Irlandeze. Regele Charles și-a numit nora-sa noul colonel al Gărzilor Irlandeze. E un rol care i-a aparținut anterior soțului ei, care acum este colonel al Gărzilor Galilor. Noul rol regal este unul potrivit pentru Prinții de Wales. Ei au onorat acel regiment de gardă în cele mai multe sărbători de Ziua Sf. Patrick încă din 2011. De asemenea, Kate și-a accesorizat ținuta cu o broșă trifoi pentru a-și onora rolul regal.

Reclamă

Prințul William s-a alăturat paradei călare în calitate de colonel al Gărzilor Galilor. Prințul William, care împlinește miercuri 41 de ani, a purtat uniforma sa oficială pentru rolul de ofițer onorific de rang înalt și o pălărie înaltă din piele de urs.

Prințesa de Wales participă la Tropping the Colour încă din 2011

Prințesa Kate a participat la fiecare Trooping the Color din 2011, care a avut loc la mai puțin de două luni după ce s-a căsătorit cu Prințul William la Westminster Abbey. Singurele excepții au fost în 2020 și 2021, când o versiune redusă semnificativ a paradei a înlocuit evenimentele tradiționale mărețe din cauza pandemiei de COVID-19.

Parada din acest an a avut o notă emoționantă, deoarece este prima dată când familia se adună pentru sărbătoarea anuală de la moartea Reginei Elisabeta. Trooping the Color din 2022 a dat startul unei serii de evenimente pentru Jubileul de platină al Reginei, care i-au marcat uluitorii 70 de ani pe tron. Regina Elisabeta deține recordul pentru cea mai lungă domnie pentru un monarh britanic.

După tributul armatei, familia se va întoarce cu trăsura de-a lungul celebrului Mall din Londra la Palatul Buckingham pentru a urmări Royal Air Force. Ultima dată când familia s-a adunat pentru tributul aerian a fost pe 6 mai, ca parte a zilei de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla.

Trooping the Colour este tributul armatei adus monarhului. Cu toate acestea, Regele Charles va împlini 75 de ani abia în noiembrie. Iunie a fost aleasă pentru paradă dintr-un motiv simplu, logic: promisiunea unei vremi mai bune. Chiar și pentru regretata Regina Elisabeta, a cărei zi de naștere a fost în aprilie, evenimentul a avut loc anual în iunie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×