Reclamă

Kate Middleton și Rose Hanbury și-ar fi reluat legătura după încoronarea Regelui Charles. Ce se întâmplă între soția Prințului William și presupusa amantă a acestuia

Kate Middleton și Rose Hanbury și-ar fi reluat legătura după încoronarea Regelui Charles. Experții regali au dezvăluit ce se întâmplă de fapt între soția și presupusa amantă a Prințului William. Publicațiile internaționale au preluat subiectul și au oferit mai multe informații cu privire la cele două femei din viața viitorului Rege al Marii Britanii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2023, 6:38

Unul dintre cele mai răspândite zvonuri legate de Familia Regală Britanică face referire la presupusa aventură a Prințului William cu Rose Hanbury. S-a zvonit că soțul lui Kate Middleton i-ar fi fost infidel acesteia. Mulți oameni au fost convinși de faptul că există o legătură între Prințul de Wales și Hanbury. Totuși, Kate Middleton a fost dispusă să lase zvonurile în spate și să nu-și pună în pericol căsnicia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Rose Hanbury și-ar fi reluat legătura

Încoronarea Regelui Charles le-a reunit pe Kate Middleton și Rose Hanbury. Majestatea Sa și-a dorit ca presupusa amantă a fiului său să fie prezentă la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, Prințul William și Rose Hanbury la Children’s Hospices Gala în 2016
Kate Middleton a avut câteva condiții speciale pentru a accepta ca amanta soțului său să fie prezentă la încoronarea Regelui / Profimedia Images

Rose a venit la încoronare alături de soțul său. Mai mult, Regele Charles i-a oferit fiului lui Rose rolul de paj în timpul ceremoniei.

Reclamă

Prințul George, nepotul Regelui, a primit și el același rol. O sursă apropiată a Prințesei de Wales a declarat pentru publicația OK, faptul că între Rose și Kate ar exista din nou o relație de prietenie. În ciuda tensiunilor dint recut cele două femei ar fi reușit să găsească maturitatea necesară pentru a avea interacțiuni cordiale.

„Au existat tensiuni între ele din cauza zvonurilor care au apărut în presă. La încoronarea Regelui Charles au avut ocazia să discute pentru prima dată după mult timp. Au ajuns să se înțeleagă din nou. Cel mai probabil nu vor mai exista momente stânjenitoare atunci când se vor întâlni în cercurile sociale vara aceasta”.

Soția Prințului William și presupusa amantă a acestuia ar fi decis să pună capăt neînțelegerilor și să lase în spate tensiunile care s-au acumulat în ultima vreme.

Reclamă

Rose Hanbury și Kate Middleton obișnuiau să fie prietene

Puțini sunt cei care cunosc adevărata natură a relației dintre Kate și Rose. Cele două femei din viața Prințului William obișnuiau să fie foarte apropiate. Unele publicații internaționale fac referire la cele două ca la „două prietene extrem de apropiate”.

Soția Prințului William și Rose Hanbury obișnuiau să frecventeze aceleași cercuri. Cele două au fost văzute împreună al nenumărate ocazii.

Cu toate acestea, zvonurile care s-au intensificat privind presupusa aventură a Prințului William a dus la distanțarea celor două prietene. În ciuda faptului că Palatul a negat aceste zvonuri, Kate Middleton și Rose Hanbury ar fi refuzat să-și mai vorbească.

Se crede că Prințesa de Wales ar fi avut o condiție pentru ca presupusa amantă a Prințului William să poată participa la încoronarea Regelui Charles.

Mai mult, la evenimentul istoric, Rose a ales să poarte o rochie asemănătoare cu cea a lui Kate Middleton, lucru care a întețit zvonurile potrivit cărora între cele două femei ar exista tensiuni vizibile.

Prințesa de Wales nu a făcut nicio declarație cu privire la acest aspect. Majestatea Sa a prefera să considere subiectul unul de domeniul trecutului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×