Reclamă

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William. Experții au analizat limbajul corporal al Prințesei de Wales

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William. Experții au analizat limbajul corporal al Prințului de Wales. Deși încearcă mereu să aibă imaginea perfectă în public, soția Prințului William are anumite slăbiciuni care o fac să-și piardă cumpătul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 6:40

Kate Middleton dă întotdeauna dovadă de profesionalism când vine vorba de îndatoririle regale. Prințesa de Wales reușește să fie o prezență elegantă în orice situație, însă acest lucru nu înseamnă că nu este deranjată de anumite aspecte din viața sa personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William

Prințesa de Wales pare întotdeauna stăpână pe situațiile tensionate. Aceasta este capabilă să ascundă momentele în care se simte deranjată de cei din jurul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Potrivit unui expert în limbajul corporal, a existat o singură ocazie în urmă cu câțiva ani când Prințesa nu a fost capabilă să-și mențină o expresie neutră. Acela a fost momentul care a trădat gestul de furie și frustrare.

Reclamă

Judi James spune că Prințesa de Wales își controlează foarte bine reacțiile, însă acestea apar rapid uneori pe chipul său.

James spune că Prințesa de Wales este foarte diferită de Prințesa Diana. Mama Prințului William era foarte expresivă, iar emoțiile se citeau imediat pe chipul său. Experții susțin că Prințesa de Wales s-a enervat din cauza Prințului William în anul 2017, în timpul unei vizite din Varșovia.

Se pare că Prințul William ar fi încercat să stingă tensiunile dintre el și soția sa, însă zâmbetul său vag nu a stins privirile aprige ale soției sale.

Reclamă

Prințesa de Wales este categorică în reacțiile pe care le are. Fiul său, Prințul Louis, este și el expresiv atunci când apare în public. Micuțul este tot timpul în atenția presei atunci când apare alături de Părinții săi.

Kate Middleton îl tratează pe Prințul William ca pe un copil

Experții Regali susțin că Prințesa de Wales își tratează soțul ca pe un copil. Se pare că între cei doi nu există doar momente frumoase. Căsnicia lor are și momente dificile și tensionate. Mulți susțin că William este „al patrulea copil” al familiei.

Fiul Regelui Charles ar avea multe accese de furie. Experții regali susțin că prințul William este predispus la crize de furie. De altfel, s-a scris în trecut despre faptul că acesta ar striga la soția sa atunci când au loc conflicte între ei.

Deși Kate Middleton pare o persoană foarte calmă, Prințesa de Wales se stăpânește cu greu atunci când se ceartă cu soțul său. Certurile lor ar avea la bază stresul care se află pe umerii Prințului William. Acesta urmează să preia tronul de la tatăl său în viitor.

Chiar dacă nicio căsnicie nu este perfectă, Kate și William depun eforturi considerabile pentru a face lucrurile să funcționeze între ei. Prințul și Prințesa de Wales au o familie frumoasă și fericită și încearcă să nu lase micile neînțelegeri să producă o ruptură între ei.

În trecut s-a speculat faptul că Prințul William ar avea o amantă. Cu toate acestea, Kate Middleton a trecut peste aceste afirmații și a continuată să se îngrijească de familia sa cu la fel de multă iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×