Reclamă

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William. Experții au analizat limbajul corporal al Prințesei de Wales

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William. Experții au analizat limbajul corporal al Prințului de Wales. Deși încearcă mereu să aibă imaginea perfectă în public, soția Prințului William are anumite slăbiciuni care o fac să-și piardă cumpătul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 6:40

Kate Middleton dă întotdeauna dovadă de profesionalism când vine vorba de îndatoririle regale. Prințesa de Wales reușește să fie o prezență elegantă în orice situație, însă acest lucru nu înseamnă că nu este deranjată de anumite aspecte din viața sa personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton se enervează uneori din cauza Prințului William

Prințesa de Wales pare întotdeauna stăpână pe situațiile tensionate. Aceasta este capabilă să ascundă momentele în care se simte deranjată de cei din jurul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Potrivit unui expert în limbajul corporal, a existat o singură ocazie în urmă cu câțiva ani când Prințesa nu a fost capabilă să-și mențină o expresie neutră. Acela a fost momentul care a trădat gestul de furie și frustrare.

Reclamă

Judi James spune că Prințesa de Wales își controlează foarte bine reacțiile, însă acestea apar rapid uneori pe chipul său.

James spune că Prințesa de Wales este foarte diferită de Prințesa Diana. Mama Prințului William era foarte expresivă, iar emoțiile se citeau imediat pe chipul său. Experții susțin că Prințesa de Wales s-a enervat din cauza Prințului William în anul 2017, în timpul unei vizite din Varșovia.

Se pare că Prințul William ar fi încercat să stingă tensiunile dintre el și soția sa, însă zâmbetul său vag nu a stins privirile aprige ale soției sale.

Reclamă

Prințesa de Wales este categorică în reacțiile pe care le are. Fiul său, Prințul Louis, este și el expresiv atunci când apare în public. Micuțul este tot timpul în atenția presei atunci când apare alături de Părinții săi.

Kate Middleton îl tratează pe Prințul William ca pe un copil

Experții Regali susțin că Prințesa de Wales își tratează soțul ca pe un copil. Se pare că între cei doi nu există doar momente frumoase. Căsnicia lor are și momente dificile și tensionate. Mulți susțin că William este „al patrulea copil” al familiei.

Fiul Regelui Charles ar avea multe accese de furie. Experții regali susțin că prințul William este predispus la crize de furie. De altfel, s-a scris în trecut despre faptul că acesta ar striga la soția sa atunci când au loc conflicte între ei.

Deși Kate Middleton pare o persoană foarte calmă, Prințesa de Wales se stăpânește cu greu atunci când se ceartă cu soțul său. Certurile lor ar avea la bază stresul care se află pe umerii Prințului William. Acesta urmează să preia tronul de la tatăl său în viitor.

Chiar dacă nicio căsnicie nu este perfectă, Kate și William depun eforturi considerabile pentru a face lucrurile să funcționeze între ei. Prințul și Prințesa de Wales au o familie frumoasă și fericită și încearcă să nu lase micile neînțelegeri să producă o ruptură între ei.

În trecut s-a speculat faptul că Prințul William ar avea o amantă. Cu toate acestea, Kate Middleton a trecut peste aceste afirmații și a continuată să se îngrijească de familia sa cu la fel de multă iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×