Reclamă

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz. Prințesa de Wales a fost în vizită la Saint Pancras Community Association

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz. Prințesa de Wales și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi albi la Saint Pancras Community Association. Soția Prințului William i-a fermecat pe toți invitații prezenți la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2023, 13:03 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 13:30

Kate a vorbit cu o femeie în vârstă de 80 de ani. Ea s-a alăturat de asemenea unei sesiuni de joacă cu copiii. Prințesa de Wales i-a cunoscut pe îngrijitorii care se ocupă de copiii din centru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda costumului ei elegant cu pantaloni roz și tocuri albe, Kate, în vârstă de 41 de ani, nu s-a ridicat în timpul ceremoniei. Ea a stat pe podea în timp ce un grup de copii alergau în jurul ei entuziasmați.

” Sunt foarte încântată să vă cunosc”, a spus Kate, băgându-și picioarele sub ea.

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz

Prințesa de Wales a fost la Saint Pancras Community Association din Camden, nordul Londrei, pentru a participa la o sesiune de grup de sprijin organizată de organizația de caritate Kinship pentru a afla despre experiențele lor în creșterea și educarea copiilor fără părinți.

Mai mult de 162.000 de copii sunt crescuți de rude în Marea Britanie, dublu față de numărul celor din plasament.

Reclamă

În imagini surprinse la eveniment se vede cum un băiețel a atins-o și pe nas pe Kate cu una dintre jucăriile lui. Prințesa a intrat rapid în jocul lui și i-a întors gestul. Kate s-a jucat recent și cu copiii prezenți la Chelsea Flower Show din Londra.

Un alt băiețel, Daba, în vârstă de trei ani, care este crescut de bunica lui, Sandra, în vârstă de 58 de ani, i-a adus și el Prințesei o jucărie.

Kate Middleton le face cu mâna admiratorilor regali
În ciuda costumului ei elegant cu pantaloni roz și tocuri albe, Kate, în vârstă de 41 de ani, nu s-a ridicat în timpul evenimentului / Profimedia Images
Reclamă

„Ți-ar placea asta?”, a spus el politicos în timp ce îi oferea una dintre jucăriile lui. „Oh, ești atât de amabil, mulțumesc foarte mult”, a răspuns ea.

Discuând cu adulții, Kate le-a întrebat pe femeile din încăpere, dintre care unele erau bunici, iar altele mătuși: „Este o schimbare mare, nu-i așa?”

„Da”, a spus cineva. „Este un pic un șoc pentru sistem”. Sprijinul comun trebuie să fie atât de important”, a răspuns Prințesa.

„Trebuie să educăm în mod constant școlile, organizațiile medicale, oamenii pe care îi întâlnim de-a lungul călătoriei. E important să înțeleagă abordările care trebuie luate. Suntem unici. Toată lumea vine cu un model implicit atunci când vine vorba de probleme de comportament, de exemplu, dar pentru copiii noștri aceasta este o situație foarte unică. Este educație în jurul rolului pe care îl jucați ca rude sau educație despre nevoile copiilor?”, a mai întrebat Prințesa.

Ce a vorbit Kate cu îngrijitorii celor mici

Un îngrijitor i-a spus: „Cu cât este mai multă conștientizare în jurul îngrijirii pe care o oferă o rudă, cu atât va fi mai bine. Suntem uitați. Toată lumea știe ce este un asistent maternal sau părinții adoptivi, dar nu și ce suntem noi”.

Un altul a adăugat: „Faptul că copiii noștri au mai mult de un set de părinți poate fi traumatizant pentru ei. Nu există un set de instrucțiuni care să vină cu asta.

Kate a aflat și povestea unei femei pe nume Sandra, 58 de ani, din Surrey. Ea a început să-și crească nepotul matern, Daba, când acesta avea 14 luni. Sandra ieșise de cinci ani la pensie, după ce a lucrat ca asistentă medicală.

„Deodată, m-am întors din nou la educație parentală, nopți nedormite, lucrurile sunt puțin mai obositoare. E foarte diferit de data asta. Nevoia constantă de atenție este dură”, a explicat ea.

„M-am gândit că trebuie să fie și alții ca mine. Am căutat pe Google și am găsit Kinship și i-am contactat. Au fost incredibil de implicați”.

Detalii despre Organizația de caritate Kinship pe care Kate o susține

Organizația de caritate Kinship oferă sprijin emoțional și practic. CEO-ul său, Dr. Lucy Peake, a spus: „Este absolut fenomenal să-i avem interesul astăzi, îngrijitorii Kinship sunt această armată invizibilă care nu a fost văzută suficient, merită mai multă recunoaștere și sprijin. Deci a însemnat foarte mult pentru toți cei de aici astăzi și pentru toți îngrijitorii Kinship de acolo.

Kate s-a întâlnit, de asemenea, cu administratori și susținători ai Muzeului Foundling, inclusiv cu artistul Grayson Perry, în timp ce organizația de caritate a lansat un apel public pentru a strânge ultimul milion de lire sterline din cele 4,6 milioane de lire sterline necesare pentru a-și asigura locuința pe termen lung, în apropierea locului inițial al Spitalului.

Spitalul a fost prima organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie și a fost fondată în 1739 cu sprijinul unor artiști de seamă ca o casă pentru copiii ale căror mame nu îi puteau păstra sau îngriji.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×