Reclamă

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz. Prințesa de Wales a fost în vizită la Saint Pancras Community Association

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz. Prințesa de Wales și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi albi la Saint Pancras Community Association. Soția Prințului William i-a fermecat pe toți invitații prezenți la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2023, 13:03

Kate a vorbit cu o femeie în vârstă de 80 de ani. Ea s-a alăturat de asemenea unei sesiuni de joacă cu copiii. Prințesa de Wales i-a cunoscut pe îngrijitorii care se ocupă de copiii din centru.

În ciuda costumului ei elegant cu pantaloni roz și tocuri albe, Kate, în vârstă de 41 de ani, nu s-a ridicat în timpul ceremoniei. Ea a stat pe podea în timp ce un grup de copii alergau în jurul ei entuziasmați.

” Sunt foarte încântată să vă cunosc”, a spus Kate, băgându-și picioarele sub ea.

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-un costum roz

Prințesa de Wales a fost la Saint Pancras Community Association din Camden, nordul Londrei, pentru a participa la o sesiune de grup de sprijin organizată de organizația de caritate Kinship pentru a afla despre experiențele lor în creșterea și educarea copiilor fără părinți.

Mai mult de 162.000 de copii sunt crescuți de rude în Marea Britanie, dublu față de numărul celor din plasament.

Reclamă

În imagini surprinse la eveniment se vede cum un băiețel a atins-o și pe nas pe Kate cu una dintre jucăriile lui. Prințesa a intrat rapid în jocul lui și i-a întors gestul. Kate s-a jucat recent și cu copiii prezenți la Chelsea Flower Show din Londra.

Un alt băiețel, Daba, în vârstă de trei ani, care este crescut de bunica lui, Sandra, în vârstă de 58 de ani, i-a adus și el Prințesei o jucărie.

Kate Middleton le face cu mâna admiratorilor regali
În ciuda costumului ei elegant cu pantaloni roz și tocuri albe, Kate, în vârstă de 41 de ani, nu s-a ridicat în timpul evenimentului / Profimedia Images
Reclamă

„Ți-ar placea asta?”, a spus el politicos în timp ce îi oferea una dintre jucăriile lui. „Oh, ești atât de amabil, mulțumesc foarte mult”, a răspuns ea.

Discuând cu adulții, Kate le-a întrebat pe femeile din încăpere, dintre care unele erau bunici, iar altele mătuși: „Este o schimbare mare, nu-i așa?”

„Da”, a spus cineva. „Este un pic un șoc pentru sistem”. Sprijinul comun trebuie să fie atât de important”, a răspuns Prințesa.

„Trebuie să educăm în mod constant școlile, organizațiile medicale, oamenii pe care îi întâlnim de-a lungul călătoriei. E important să înțeleagă abordările care trebuie luate. Suntem unici. Toată lumea vine cu un model implicit atunci când vine vorba de probleme de comportament, de exemplu, dar pentru copiii noștri aceasta este o situație foarte unică. Este educație în jurul rolului pe care îl jucați ca rude sau educație despre nevoile copiilor?”, a mai întrebat Prințesa.

Ce a vorbit Kate cu îngrijitorii celor mici

Un îngrijitor i-a spus: „Cu cât este mai multă conștientizare în jurul îngrijirii pe care o oferă o rudă, cu atât va fi mai bine. Suntem uitați. Toată lumea știe ce este un asistent maternal sau părinții adoptivi, dar nu și ce suntem noi”.

Un altul a adăugat: „Faptul că copiii noștri au mai mult de un set de părinți poate fi traumatizant pentru ei. Nu există un set de instrucțiuni care să vină cu asta.

Kate a aflat și povestea unei femei pe nume Sandra, 58 de ani, din Surrey. Ea a început să-și crească nepotul matern, Daba, când acesta avea 14 luni. Sandra ieșise de cinci ani la pensie, după ce a lucrat ca asistentă medicală.

„Deodată, m-am întors din nou la educație parentală, nopți nedormite, lucrurile sunt puțin mai obositoare. E foarte diferit de data asta. Nevoia constantă de atenție este dură”, a explicat ea.

„M-am gândit că trebuie să fie și alții ca mine. Am căutat pe Google și am găsit Kinship și i-am contactat. Au fost incredibil de implicați”.

Detalii despre Organizația de caritate Kinship pe care Kate o susține

Organizația de caritate Kinship oferă sprijin emoțional și practic. CEO-ul său, Dr. Lucy Peake, a spus: „Este absolut fenomenal să-i avem interesul astăzi, îngrijitorii Kinship sunt această armată invizibilă care nu a fost văzută suficient, merită mai multă recunoaștere și sprijin. Deci a însemnat foarte mult pentru toți cei de aici astăzi și pentru toți îngrijitorii Kinship de acolo.

Kate s-a întâlnit, de asemenea, cu administratori și susținători ai Muzeului Foundling, inclusiv cu artistul Grayson Perry, în timp ce organizația de caritate a lansat un apel public pentru a strânge ultimul milion de lire sterline din cele 4,6 milioane de lire sterline necesare pentru a-și asigura locuința pe termen lung, în apropierea locului inițial al Spitalului.

Spitalul a fost prima organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie și a fost fondată în 1739 cu sprijinul unor artiști de seamă ca o casă pentru copiii ale căror mame nu îi puteau păstra sau îngriji.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×