Reclamă

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf. Care a fost motivul invocat de soția Prințului William

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf. Prințesa de Wales a mai dezvăluit că fiul ei, Prințul Louis, practică grădinăritul la școală, chiar dacă are numai cinci ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2023, 7:17

Kate Middleton știa cum să respecte o regulă regală nerostită. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a abținut politicos de la a semna un autograf în timp ce petrecea timp cu copiii de la mai multe școli în timpul unei vizite la Chelsea Flower Show din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf

Prințesa Kate s-a alăturat celor 100 de copii din 10 școli primare diferite pentru picnicul inaugural. Ea a vizitat mai multe expoziții împreună cu cei mici.

În grădina Societății Regale de Entomologie, Kate s-a alăturat elevilor de la școala primară Biserica Sf. Maria din Anglia din Islington și școala primară Glenbrook din Brixton pentru a identifica gândacii într-un perete de module permeabile. Copiii, însă, au cerut după un suvenir de la prințesă și au rugat-o pe Kate să-și semneze schițele.

„Nu pot să-mi scriu numele”, a fost auzită spunând, „dar pot să desenez”.

Prințesa de Wales a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby, un copac pentru o altă fată și un iaz înconjurat de plante pentru un al treilea copil.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, aplecată spre copii, în timpul unei expoziții de flori
Prințesa de Wales a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby și un copac pentru o altă fată / Profimedia Images

Întrebată din nou despre motivul pentru care nu a putut semna, Kate a explicat: „Numele meu este Catherine. Nu am voie să-mi scriu semnătura, este doar una dintre acele reguli”.

Reclamă

Potrivit Daily Express, membrii Familiei Regale evită să semneze autografe având în vedere riscul de fals în acte. Cu toate acestea, acest protocol nu îi împiedică să se conecteze cu cei care îi admiră în timpul ieșirilor oficiale. Prințesa Kate și Prințul William au zâmbit amândoi pentru selfie-uri cu admiratorii lor în ultimele luni.

În altă parte, în timpul excursiei sale la Chelsea Flower Show, Kate a dezvăluit că fiul ei cel mic, Prințul Louis, este ocupat cu un proiect de grădinărit la școală. Acesta este învățat să cultive fasole.

„Louis cultivă fasole la școală. Le pui într-o ceașcă și poți vedea rădăcinile crescând. Devin mari repede, ca floarea-soarelui”, a spus prințesa Kate despre experimentul fiului ei.

Kate Middleton, câteva detalii despre capacitatea ei de memorare

Kate Middleton, care are trei copii cu Prințul William, a lăudat virtuțile petrecerii timpului în aer liber. „Este atât de bine pentru trupurile și mintea noastră”, le-a spus ea copiilor.

Alăturându-se altui grup de la Alec Reed Primary School din Northolt pentru a discuta despre flori și plante, Prințesa de Wales a făcut o dezvăluire despre capacitatea ei de memorare. „Multe dintre nume sunt în latină. Nu mi le pot aminti niciodată”, a spus ea înainte de a întreba: „Este diferit de lecțiile tale normale? Este un alt mod de a învăța astăzi”.

Picnicul pentru Copii a marcat pentru prima dată când Royal Horticultural Society, care organizează Chelsea Flower Show, a invitat copiii de școală la eveniment la o scară atât de mare. Speranța este că picnicul anual va inspira o viitoare generație de grădinari. Mulți dintre tinerii participanți au fost fascinați de prințesă.

Cum explică Kate Middleton rolul Familiei Regale

Mulți copii au întrebat-o pe Kate despre culoarea ei preferată. Tot ei au ghicit că este verde și au mai întrebat-o cum este să fii membru al Familiei Regale.

„Trebuie să muncești din greu. Cu toate acestea, știi că cel mai bun lucru este să întâlnești copii ca tine”, a explicat Kate. Referitor la întrebarea cu privire la ceea ce face Familia Regală, ea a mărturisit: „Ei ajută la sprijinirea tuturor oamenilor din țară. Prezintă toată munca uimitoare depusă și are grijă de toată lumea”.

Un copil curios a întrebat dacă ea face legea, iar Prințesa Kate a răspuns cu eleganță: „Primul ministru face legile”.

Potrivit lui Saron Fikremariam, în vârstă de 11 ani, Prințesa de Wales a vorbit și despre o intenție specială atunci când va trece la viitorul ei rol regal.

„Am întrebat-o care este primul lucru pe care îl va face când va deveni regină și a spus că îi va ajuta pe copii.”

Jane Scarsbrook, directorul școlii primare Glenbrook din Clapham Park, Londra, a dezvăluit că Kate s-a purtat destul de firesc cu copiii.

„Ea a fost cu adevărat captivată. Spunea cât de grozav a fost că copiii au fost invitați pentru prima dată la eveniment. Era foarte fericită cu asta”, a spus Scarsbrook despre dorința lui Kate de a accepta invitația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×