Reclamă

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf. Care a fost motivul invocat de soția Prințului William

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf. Prințesa de Wales a mai dezvăluit că fiul ei, Prințul Louis, practică grădinăritul la școală, chiar dacă are numai cinci ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2023, 7:17

Kate Middleton știa cum să respecte o regulă regală nerostită. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a abținut politicos de la a semna un autograf în timp ce petrecea timp cu copiii de la mai multe școli în timpul unei vizite la Chelsea Flower Show din Londra.

Kate Middleton a refuzat politicos să dea un autograf

Prințesa Kate s-a alăturat celor 100 de copii din 10 școli primare diferite pentru picnicul inaugural. Ea a vizitat mai multe expoziții împreună cu cei mici.

În grădina Societății Regale de Entomologie, Kate s-a alăturat elevilor de la școala primară Biserica Sf. Maria din Anglia din Islington și școala primară Glenbrook din Brixton pentru a identifica gândacii într-un perete de module permeabile. Copiii, însă, au cerut după un suvenir de la prințesă și au rugat-o pe Kate să-și semneze schițele.

„Nu pot să-mi scriu numele”, a fost auzită spunând, „dar pot să desenez”.

Prințesa de Wales a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby, un copac pentru o altă fată și un iaz înconjurat de plante pentru un al treilea copil.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, aplecată spre copii, în timpul unei expoziții de flori
Prințesa de Wales a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby și un copac pentru o altă fată / Profimedia Images

Întrebată din nou despre motivul pentru care nu a putut semna, Kate a explicat: „Numele meu este Catherine. Nu am voie să-mi scriu semnătura, este doar una dintre acele reguli”.

Reclamă

Potrivit Daily Express, membrii Familiei Regale evită să semneze autografe având în vedere riscul de fals în acte. Cu toate acestea, acest protocol nu îi împiedică să se conecteze cu cei care îi admiră în timpul ieșirilor oficiale. Prințesa Kate și Prințul William au zâmbit amândoi pentru selfie-uri cu admiratorii lor în ultimele luni.

În altă parte, în timpul excursiei sale la Chelsea Flower Show, Kate a dezvăluit că fiul ei cel mic, Prințul Louis, este ocupat cu un proiect de grădinărit la școală. Acesta este învățat să cultive fasole.

„Louis cultivă fasole la școală. Le pui într-o ceașcă și poți vedea rădăcinile crescând. Devin mari repede, ca floarea-soarelui”, a spus prințesa Kate despre experimentul fiului ei.

Kate Middleton, câteva detalii despre capacitatea ei de memorare

Kate Middleton, care are trei copii cu Prințul William, a lăudat virtuțile petrecerii timpului în aer liber. „Este atât de bine pentru trupurile și mintea noastră”, le-a spus ea copiilor.

Alăturându-se altui grup de la Alec Reed Primary School din Northolt pentru a discuta despre flori și plante, Prințesa de Wales a făcut o dezvăluire despre capacitatea ei de memorare. „Multe dintre nume sunt în latină. Nu mi le pot aminti niciodată”, a spus ea înainte de a întreba: „Este diferit de lecțiile tale normale? Este un alt mod de a învăța astăzi”.

Picnicul pentru Copii a marcat pentru prima dată când Royal Horticultural Society, care organizează Chelsea Flower Show, a invitat copiii de școală la eveniment la o scară atât de mare. Speranța este că picnicul anual va inspira o viitoare generație de grădinari. Mulți dintre tinerii participanți au fost fascinați de prințesă.

Cum explică Kate Middleton rolul Familiei Regale

Mulți copii au întrebat-o pe Kate despre culoarea ei preferată. Tot ei au ghicit că este verde și au mai întrebat-o cum este să fii membru al Familiei Regale.

„Trebuie să muncești din greu. Cu toate acestea, știi că cel mai bun lucru este să întâlnești copii ca tine”, a explicat Kate. Referitor la întrebarea cu privire la ceea ce face Familia Regală, ea a mărturisit: „Ei ajută la sprijinirea tuturor oamenilor din țară. Prezintă toată munca uimitoare depusă și are grijă de toată lumea”.

Un copil curios a întrebat dacă ea face legea, iar Prințesa Kate a răspuns cu eleganță: „Primul ministru face legile”.

Potrivit lui Saron Fikremariam, în vârstă de 11 ani, Prințesa de Wales a vorbit și despre o intenție specială atunci când va trece la viitorul ei rol regal.

„Am întrebat-o care este primul lucru pe care îl va face când va deveni regină și a spus că îi va ajuta pe copii.”

Jane Scarsbrook, directorul școlii primare Glenbrook din Clapham Park, Londra, a dezvăluit că Kate s-a purtat destul de firesc cu copiii.

„Ea a fost cu adevărat captivată. Spunea cât de grozav a fost că copiii au fost invitați pentru prima dată la eveniment. Era foarte fericită cu asta”, a spus Scarsbrook despre dorința lui Kate de a accepta invitația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×