Reclamă

Kate Middleton a făcut activități fizice cu elevii școlii St Katherine. Prințesa de Wales promovează Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale

Kate Middleton a făcut activități fizice cu elevii școlii St Katherine. Prințesa de Wales promovează Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale. Soția Prințului William a participat singură la eveniment. Prințul de Wales nu a putut fi alături de ea de această dată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2023, 6:20

Kate Middleton și Prințul William se implică activ în proiectele dragi sufletelor lor. Soția Prințului William își duce mai departe campania pentru bunăstarea copiilor și a ales să petreacă timp cu adolescenții care primesc ajutor prin activitățile fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a făcut activități fizice cu elevii școlii St Katherine

Kate Middleton a marcat săptămâna de conștientizare a sănătății mintale într-un mod inedit. Prințesa de Wales a mers într-un orășel în apropiere de Londra pentru a povesti cu profesorii care oferă mentorat copiilor care se confruntă cu probleme mintale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton pe un teren de sport în timp ce face activități fizice cu un grup de elevi
Prințesa de Wales promovează Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale / Profiemdia Images

Vedete din sport au fost invitate la eveniment pentru a-și transmite din cunoștințele și mentalitatea copiilor. Mai mulți antrenori au încercat să-i învețe pe adolescenți să aibă mai multă încredere în ei înșiși prin intermediul activităților fizice.

Reclamă

Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit cu un grup de copiii de la școala St. Katherine din Bristol. Aceasta a aflat despre unele dintre provocările cu care aceștia se confruntă, dar și despre modul de lucru pe care îl abordează cu ajutorul mentorului sportiv, relatează People.

Tinerii cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani au participat la tot felul de jocuri alături de Kate Middleton. Prințesa de Wales s-a implicat activ alături de adolescenți în rezolvarea problemelor. Soția Prințului William a părut pregătită pentru eveniment.

Aceasta a ales o pereche de pantaloni lejeri la care a asortat un top alb și un blazer galben. Sănătatea mintală a tinerilor este una dintre principalele preocupări ale Prințesei de Wales.

Reclamă

Aceasta a lucrat de-a lungul timpului cu mai multe asociații de caritate care promovează sănătatea mintală.

Cum se implică Prințesa de Wales în problemele societății britanice

Kate Middleton și Prințul William încearcă să se implice cât maia ctiv în problemele tinerilor din societatea britanică. Axată adesea pe copii, Prințesa de Wales și-a perfecționat misiunea de a sprijinii copii în primii lor ani din viață.

Soția Prințului William patronează mai multe evenimente care vizează dezvoltarea tinerilor și sprijinirea acestora pentru un viitor mai bun.

În zilele ce urmează, Kate Middleton se va îndrepta către una dintre organizațiile sale caritabile, Centrul Anna Freud din Londra. Acolo va vorbi cu studenții și, de asemenea, se va alătura unei serii de discuții la mese rotunde cu experții din domeniul sănătății mintale.

Prințesa de Wales își dorește să atragă cât mai mult atenția asupra acestor probleme și nevoi ale adolescenților.

Experții regali au analizat proiectele în care Kate Middleton și Prințul William se implică. Aceștia susțin că Prințul și Prințesa de Wales vor să arate implicarea pe care o au față de societate și să sublinieze modul în care va evolua monarhia atunci când Prințul William va urca pe tronul Marii Britanii.

Kate Middleton și soțul său vor avea o responsabilitate uriașă pe umerii lor. Prințul William este moștenitorul direct al tronului Marii Britanii, iar acesta va moșteni tronul de la tatăl său, Regele Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×