Reclamă

De ce Prințul William a devenit mai afectuos în public. Nu se teme să-și arate iubirea pentru Kate Middleton

Prințul și Prințesa de Wales sunt împreună de mulți ani, dar romantismul lor nu pare să dea semne de răcire. Chiar dacă au multe reguli de respectat și Regina Elisabeta a fost cea care le-a impus să nu aibă momente tandre în public, mulți s-au întrebat de ce Prințul William a devenit mai afectuos în public în ultimul timp.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 mai 2023, 7:25

Recent, cuplul regal i-a încântat pe fani când s-au alăturat Ducelui și Ducesei de Edinburgh pentru prima petrecere în grădina Palatului Buckingham după încoronarea Regelui Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Prințul William a devenit mai afectuos în public

După ce a salutat membrii publicului, Prințul de Wales a fost fotografiat de un oaspete punându-și cu dragoste mâna pe spatele soției sale, în timp ce se întorceau la Palat.

Contul de Instagram al fanilor regali @catherine.princess.of.wales a împărtășit apoi imaginea celor 177.00 de urmăritori ai lor, subtitrând: „Îndrăgostit nebunește”.

Cu excepția nunții lor din 2011, cuplul a schimbat rar astfel de gesturi de dragoste în public. El nu se mai teme să-și arate afecțiunea pentru Kate.

Înainte de nuntă, familia Middleton a publicat o fotografie a cuplului în ziua absolvirii de la St Andrews în 2005. William, 40 de ani, și Kate, 41 de ani, erau amândoi îmbrăcați în cămăși albe. Imaginea îi arăta ținându-se de mână, marcând una dintre primele ocazii în care publicul a văzut cuplul cum se comportă în intimitate, scrie DailyMail.

Reclamă
Kate Middleton și Prințul William, în cămăși albe, fotografiați în ziua absolvirii facultății
În anul 2005, anul absolvirii, Ducii de Cambridge s-au pozat împreună, cu zâmbetul pe buze, asortați, în cămăși albe / Profimedia Images

În anii care au urmat, Ducele de Cambridge de atunci a părut mândru că soția sa i se alătură la angajamentele regale. Cu toate acestea, părea că nu se simte comod să-i ofere afecțiune în fața tuturor.

Reclamă

De exemplu, Prințul William a păstrat distanța pe covorul roșu al premierei Warhorse în 2012. În schimb, el a optat să-i țină umbrela lui Kate pentru a-și proteja rochia Alice Temperley din dantelă neagră.

Pe măsură ce s-au acomodat în rolurile regale, perechea a devenit cunoscută pentru că este rezervată atunci când vine vorba de a-și arăta dragostea, în special în timpul angajamentelor publice.

Așa că nu este de mirare că o imagine a cuplului ținându-se de mână la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank din 2018 i-a uimit pe fanii regali.

În timp ce vorbea cu Prințul Harry, Ducesa de Cambridge de atunci a pus mâna pe genunchiul soțului ei. Acest lucru l-a făcut pe William să pună cu dragoste mâna sa peste a ei.

Relația lor s-a dezvoltat sub ochii admiratorilor regali

În anul următor, cuplul a fost filmat ținându-se de mână în timp ce se urcau într-un elicopter pe terenul Palatului Kensington pentru a participa la un eveniment la Blackpool.

În 2021, cuplul s-a întors la Universitatea St Andrew pentru un angajament regal. Ei au tratat fanii cu respect, dar le-au oferit ocazia să privească un alt moment tandru între ei.

În timp ce aștepta să înceapă o lecție de yachting, Prințul William a fost fotografiat punându-și mâna pe umărul soției sale pe plaja West Sands.

Manifestările de afecțiune dintre Kate și William au continuat în 2022. Cuplul a fost fotografiat acordându-și sărutări pe obraz la Royal Charity Polo Cup. Prințesa de Wales a sosit cu Orla, cocker spaniol negru al cuplului, pentru a-l urmări pe Prințul William concurând la evenimentul anual.

În urma salutului lor iubitor, Prințul William a fost văzut punându-și brațul în jurul lui Kate. Detaliul a fost surprins în timp ce se întorceau la mașina lor.

În plus, Prințul William a părut la fel de protector față de soția sa și când i-a salutat pe cei care au venit la Sandringham după moartea Reginei în septembrie 2022.

Prințul de Wales și-a pus mâna pe spatele lui Kate în timp ce se întorceau acasă. S-a întâmplat după câteva momente după ce i-a spus unui fan că încă „nu a procesat” moartea iubitei sale bunici.

Prințul William este protector cu soția sa

În decembrie anul trecut, cuplul regal a fost în Boston pentru a participa la gala Premiilor Earthshot. Prințul a lansat acest proiect în 2020 pentru a veni cu soluții pentru combaterea schimbărilor climatice. Apariția lor a fost în contrast cu modul în care au apărut la premiera Warhorse cu 10 ani mai devreme.

Pe lângă faptul că s-au ținut de mână pe covorul roșu, cei doi au împărtășit un moment intim mai târziu. Amândoi erau așezați în spatele scenei și se comportau ca doi îndrăgostiți.

William a fost văzut punându-și mâna pe spatele soției sale, în timp ce discutau în liniște.

Cu o seară înainte, Kate Middleton fusese fotografiată cu mâna pusă pe genunchiul lui William, în timp ce stăteau lângă teren la meciul de baschet al celor de la Boston Celtics.

Cum s-au comportat în anul 2023 în public

Se pare că 2023 se pregătește a fi unul dintre cei mai ofertanți pentru admiratorii celor doi. Prințul și Prințesa de Walws au fost fotografiați răsfățându-se de mai multe ori în timpul angajamentelor publice.

În ianuarie, Prințul de Wales și-a pus mâna pe spatele soției sale. S-a întâmplat atunci când i-a permis să intre în Windsor Foodshare înaintea lui. Luna trecută, tot el a cuprins-o pe Kate cu un braț în timp ce părăseau pub-ul The Rectory din Birmingham.

Câteva zile mai târziu, Palatul Buckingham a lansat o fotografie din intimitate. Poza a fost făcută pentru a marca cea de-a 12-a aniversare a nunții lor spectaculoase.

În portretul, realizat de fotograful Matt Porteous, cuplul regal este văzut mergând cu bicicletele în zona rurală din Norfolk. Ei sunt fotografiați cu brațele unul în jurul celuilalt.

De asemenea, când au ajuns la Westminster Abbey pentru încoronarea Regelui Charles, Prințul de Wales a fost văzut privindu-și cu dragoste soția. Kate se uita în spate pentru a-i vedea pe Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis.

Ceremonia istorică a avut loc la Westminster Abbey. Tot acolo, Prințul și Prințesa de Wales se căsătoriseră cu 12 ani în urmă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×