Reclamă

Copilăria Prințesei de Wales a avut un impact uriaș asupra rolului său de mamă. Momentul emoționant care a marcat-o pe Kate Middleton

Copilăria Prințesei de Wales a avut un impact uriaș asupra rolului său de mamă, susțin experții regali. Se pare că un moment emoționant a marcat-o pe Kate Middleton. Soția Prințului William este foarte grijulie când vine vorba de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 13:33

Kate Middleton adoră să-și petreacă timpul cu copii lor. De altfel, Prințesa de Wales face tot posibilul ca aceștia să nu simtă lipsa sa sau a Prințului William. Kate a ales ca cei trei copii să meargă la o școală cu un program obișnuit. Aceasta nu și-a dorit să-i trimită la internat, în ciuda insistențelor venite din partea Regelui Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copilăria Prințesei de Wales a avut un impact uriaș asupra rolului său de mamă

Experții regali au analizat comportamentul Prințesei de Wales în raport cu copiii ei. Kate Middleton este văzută deseori în preajma micuților săi. Deși bona acestora are un impact major, Kate și-a dorit să apeleze cât mai puțin la ajutorul acesteia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

William și Kate, alături de copiii lor, într-un parc
Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii / Profimedia Images

Astfel, soția Prințului William s-a asigurat că este prezentă în viața copiilor și că își duce la bun sfârșit îndatoririle regale. Un comentator regal a explicat în amănunt cum anume se raportează Kate la rolul de mamă.

Reclamă

„Prințul și Prințesa de Wales au vrut de la început să se înțeleagă faptul că familia lor vine pe primul loc. Este unul dintre motivele pentru care și-au trimis copii la o școală cu program pe timp de zi. Catherine a avut o experiență neplăcută la Downe House.”

„Momentul a marcat-o și a influențat-o profund în rolul de mamă. Își dorește ca micuții ei să fie educați, însă vrea ca aceștia să fie cât mai aproape de familie”.

Kate Middleton a refuzat să-l trimită pe Prințul George la un internat, așa cum a procedat Regele Charles cu fiul său, Prințul William. Kate are o condiție specială când vine vorba de rolurile lui George în Familia Regală Britanică.

Reclamă

Prințsea de Wales vrea să se asigure că fiu său nu este supus presiunii și că se bucură de copilărie până în momentul în care va fi pregătit să-și asume mai multe roluri ca viitor rege.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg împreună la aceeași școală

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis studiază împreună la Lambrook School. Cei trei copii din Familia Regală Britanică și-au început studiile în luna septembrie a anului 2022. Conform publicației People, școala are o mulțime de activități pentru copii.

Pe lângă partea educațională, cei mici își pot dezvolta și abilitățile fizice. Aceștia pot participa la cursuri de polo, echitație, actorie sau dans.

Kate Middleton a fost cea care s-a ocupat de căutarea unei școli potrivite pentru copii ei. Aceasta și-a dorit ca toți trei să meargă în același lor.

Prințul și Prințesa de Wales au luat în considerare în anul 2021 ideea de a-l trimite pe Prințul George la un internat, însă au renunțat în cele din urmă la această idee.

Viitorul Rege al Marii Britanii studiază în prezent în aceeași școală în care studiază și frații lui. Copiii Prințesei de Wales au început cursurile acestei școli cu puțin înainte ca Regina Elisabeta să se stingă din viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×