Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar. Imaginile cu Familia Regală de la evenimentul important

Kate Middleton și Prințul William au avut doar motive de mândrie. Copiii Ducilor de Cambridge au început cu bine noul an școlar. Fotografii au reușit să surprindă câteva imagini de colecție de la evenimentul important din viața Familiei Regale Britanice.

Publicat: 8 septembrie 2022, 11:13

Noul an școlar vine cu schimbări pentru Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.Aceștia au fost nevoiți să-și părăsească școala din Londra și să se mute la o nouă instituție de învățământ din Windsor. Cu toate acestea, cei trei micuți au părut foarte încântați să exploreze noul loc unde și vor începe studiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar

Kate Middleton și Prințul William nu puteau să lipsească de la un eveniment atât de important pentru copiii lor. De-a lungu timpului fotgrafii i-au surprins pe Duci în timp ce și-au lăsat copiii la școală. Se pare că William și soția sa se implică în totalitate în educarea copiilor.

Vezi mai multe imagini din prima zi de școală în Galeria Foto!

Copiii Ducilor de Cambridge în prima zi a noului an școlar
Copiii Ducilor de Cambridge vor studia la Școala Lambrook / Profimedia Images

Nici anul acesta nu a făcut vreo diferență. Familia Regală a fost prezentă în formulă completă la începerea noului an școlar. Kate Middleton a mers de mână cu cei doi băieți ai săi, Prințul George și Prințul Louis, în timp ce Prințul William a ales să o țină de mână pe Prințesa Charlotte.

Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar la instituția Lambrook. Aceștia au fost întâmpinați de directorul prestigioasei instituții din Berkshire, Jonathan Perry.

Prințul George și Prințul Louis l-au ascultat pe director cu interes, în timp ce Prințesa Charlotte a ales să dea mâna cu acesta. Copiii Ducilor urmează să aibă parte de cea mai bună educație.

Aceștia se pregătesc pentru roluri importante în Familia Regală, în special Prințul George, care se află în linie directă la succesiunea tronului Mariii Britanii.

Reclamă

Ce a declarat directorul școlii la sosirea copiilor Ducilor de Cambridge

Ducii de Cambridge s-au mutat mai aproape de Windsor pentru a fi alături de Regina Elisabeta. Aceștia și-au schimbat locuința și au ales o nouă școală pentru copii lor. Deși mutarea nu a fost deloc una ușoară, micuții au avut parte de o primire călduroasă.

Ducii i-au mulțumit școlii Thomas’s Battersea, acolo unde Prințul George a studiat începând cu anul 2017, iar Prințesa Charlotte și-a început studiile în anul 2019. De data aceasta Ducii de Cambridge au reușit să găsească o instituție de învățământ pentru toți cei trei copii ai lor, o instituție care să împărtășească valorile pe care vor să le sădească în educația copiilor lor.

Noul director s-a bucurat să afle că Prințul William și Kate Middleton își vor aduce copiii să studieze în instituția sa. Acesta a făcut și o declarație publică de mulțumire.

”Suntem încântați că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ni se vor alătura din luna septembrie. Așteptăm cu nerăbdare să-i întâmpinăm și să-i cunoaștem pe cei trei copiii, care sperăm să se simtă foarte bine în comunitatea școlii noastre”

Ducii de Cambridge au luat decizia de a se muta din Londra pentru a putea prelua mai multe îndatoriri regale. Starea de sănătate a Reginei Elisabeta este tot mai fragilă, iar aceasta are nevoie de tot ajutorul Familiei Regale. Ducii au părut foarte entuziasmați de prima zi de școală a copiilor lor. Admiratorii Casei Regale au remarcat că Ducesa a avut chiar și o coafură nouă pentru marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×