Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar. Imaginile cu Familia Regală de la evenimentul important

Kate Middleton și Prințul William au avut doar motive de mândrie. Copiii Ducilor de Cambridge au început cu bine noul an școlar. Fotografii au reușit să surprindă câteva imagini de colecție de la evenimentul important din viața Familiei Regale Britanice.

Publicat: 8 septembrie 2022, 11:13

Noul an școlar vine cu schimbări pentru Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.Aceștia au fost nevoiți să-și părăsească școala din Londra și să se mute la o nouă instituție de învățământ din Windsor. Cu toate acestea, cei trei micuți au părut foarte încântați să exploreze noul loc unde și vor începe studiile.

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar

Kate Middleton și Prințul William nu puteau să lipsească de la un eveniment atât de important pentru copiii lor. De-a lungu timpului fotgrafii i-au surprins pe Duci în timp ce și-au lăsat copiii la școală. Se pare că William și soția sa se implică în totalitate în educarea copiilor.

Vezi mai multe imagini din prima zi de școală în Galeria Foto!

Copiii Ducilor de Cambridge în prima zi a noului an școlar
Copiii Ducilor de Cambridge vor studia la Școala Lambrook / Profimedia Images

Nici anul acesta nu a făcut vreo diferență. Familia Regală a fost prezentă în formulă completă la începerea noului an școlar. Kate Middleton a mers de mână cu cei doi băieți ai săi, Prințul George și Prințul Louis, în timp ce Prințul William a ales să o țină de mână pe Prințesa Charlotte.

Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge au început noul an școlar la instituția Lambrook. Aceștia au fost întâmpinați de directorul prestigioasei instituții din Berkshire, Jonathan Perry.

Prințul George și Prințul Louis l-au ascultat pe director cu interes, în timp ce Prințesa Charlotte a ales să dea mâna cu acesta. Copiii Ducilor urmează să aibă parte de cea mai bună educație.

Aceștia se pregătesc pentru roluri importante în Familia Regală, în special Prințul George, care se află în linie directă la succesiunea tronului Mariii Britanii.

Reclamă

Ce a declarat directorul școlii la sosirea copiilor Ducilor de Cambridge

Ducii de Cambridge s-au mutat mai aproape de Windsor pentru a fi alături de Regina Elisabeta. Aceștia și-au schimbat locuința și au ales o nouă școală pentru copii lor. Deși mutarea nu a fost deloc una ușoară, micuții au avut parte de o primire călduroasă.

Ducii i-au mulțumit școlii Thomas’s Battersea, acolo unde Prințul George a studiat începând cu anul 2017, iar Prințesa Charlotte și-a început studiile în anul 2019. De data aceasta Ducii de Cambridge au reușit să găsească o instituție de învățământ pentru toți cei trei copii ai lor, o instituție care să împărtășească valorile pe care vor să le sădească în educația copiilor lor.

Noul director s-a bucurat să afle că Prințul William și Kate Middleton își vor aduce copiii să studieze în instituția sa. Acesta a făcut și o declarație publică de mulțumire.

”Suntem încântați că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ni se vor alătura din luna septembrie. Așteptăm cu nerăbdare să-i întâmpinăm și să-i cunoaștem pe cei trei copiii, care sperăm să se simtă foarte bine în comunitatea școlii noastre”

Ducii de Cambridge au luat decizia de a se muta din Londra pentru a putea prelua mai multe îndatoriri regale. Starea de sănătate a Reginei Elisabeta este tot mai fragilă, iar aceasta are nevoie de tot ajutorul Familiei Regale. Ducii au părut foarte entuziasmați de prima zi de școală a copiilor lor. Admiratorii Casei Regale au remarcat că Ducesa a avut chiar și o coafură nouă pentru marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×