Reclamă

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania. Ducesa de Sussex s-a afișat cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania. Ducesa de Sussex se află alături de soțul său pentru mai multe zile în Europa. După ce a avut parte de o primire călduroasă la evenimentul One Young World din Manchester, Meghan s-a pregătit temeinic pentru promovarea Jocurilor Invictus din Dusseldorf.

Publicat: 7 septembrie 2022, 11:27

Soția Prințului Harry a ales o ținută simplă, dar a știut să o accesorizeze cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro. Meghan a ales să-i aducă un tribut mamei Prințului Harry, dar în același timp să-și expună propria colecție de bijuterii.

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania

Nimic nu este prea scump când vine vorba de soția Ducelui de Sussex. Meghan Markle a impresionat din nou la cea mai recentă apariție pe care a avut-o în Europa. Deși a fost criticată în repetate rânduri pentru garderoba extravagantă, Meghan nu pare să țină cont de gurile rele.

Vezi mai multe imagini cu bijuteriile purtate de Meghan Markle în Galeria Foto!

Meghan Markle a purtat ceasul de aur al Prințesei Diana
Meghan Markle i-a adus un tribut Prințesei Diana și a purtat ceasul de aur al acesteia / Profimedia Images

De data aceasta a optat pentru unele din cele mai luxoase bijuterii pe care le-a adus cu ea în Europa. Dacă în Manchester a fost surprinsă alături de soțul ei venind cu trenul la evenimentul One Young World, în Dusseldorf și-a dorit să aibă parte de o primire extravagantă.

Reclamă

Meghan a pășit la brațul soțului său purtând o ținută elegantă la care a asortat ceasul din aur al Prințesei Diana în valoare de 17.800 de Lire Sterline. La încheietura mâinii, Ducesa a mai adăugat și o brățară pe care deține din anul 2017, brățară în valoare de 5.000 de Lire Sterline.

La tot acest ansamblu de bijuterii se adaugă inelul de logodnă în valoare de 271.000 de Lire Sterline. Totodată fotografii au remarcat și o brățară fină de aur de 3.000 de Lire Sterline.

Meghan s-a bucurat de toată atenția primită și a încercat să-l sprijine pe soțul său la evenimentul de promovare. Prințul Harry a fost invitat să susțină și un discurs în cadrul întâlnirii oficiale.

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au mers împreună la evenimentul One Year to Go

Prințul Harry și Meghan Markle se vor afla pentru mai multe zile pe continentul european. Cei doi sunt așteptați să se întoarcă în Marea Britanie. Până atunci Ducele de Sussex se implică în evenimentul One Year to Go, eveniment ce are ca rol promovarea Jocurilor Invictus 2023.

Ca de fiecare dată, Harry a mers însoțit de Ducesa de Sussex. Aceasta i-a stat tot timpul alături și l-a încurajat de la distanță. Recent, Meghan a povestit despre un moment din viața sa în care s-a simțit criticată de presa internațională pentru nunta cu soțul său.

În cadrul celui mai recent podcast pe care l-a lansat, Meghan a declarat că oamenii îi spuneau că este ”norocoasă”. Se pare că mulți o considerau pe Meghan ”norocoasă” pentru că a fost aleasă de Prințul Harry.

Drept răspuns la aceste afirmații, Ducele de Sussex a declarat că ”el se simte norocos” pentru că a fost ales de partenera sa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se susțin reciproc indiferent de circumstanțe.

Deși nu au avut parte de cea mai călduroasă primire în Marea Britanie, Meghan și Harry își continuă activitățile. După ce au părăsit Familia Regală aceștia au ales să stea cât mai departe de Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×