Reclamă

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania. Ducesa de Sussex s-a afișat cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania. Ducesa de Sussex se află alături de soțul său pentru mai multe zile în Europa. După ce a avut parte de o primire călduroasă la evenimentul One Young World din Manchester, Meghan s-a pregătit temeinic pentru promovarea Jocurilor Invictus din Dusseldorf.

Publicat: 7 septembrie 2022, 11:27

Soția Prințului Harry a ales o ținută simplă, dar a știut să o accesorizeze cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro. Meghan a ales să-i aducă un tribut mamei Prințului Harry, dar în același timp să-și expună propria colecție de bijuterii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a purtat ceasul Prințesei Diana în timpul vizitei din Germania

Nimic nu este prea scump când vine vorba de soția Ducelui de Sussex. Meghan Markle a impresionat din nou la cea mai recentă apariție pe care a avut-o în Europa. Deși a fost criticată în repetate rânduri pentru garderoba extravagantă, Meghan nu pare să țină cont de gurile rele.

Vezi mai multe imagini cu bijuteriile purtate de Meghan Markle în Galeria Foto!

Meghan Markle a purtat ceasul de aur al Prințesei Diana
Meghan Markle i-a adus un tribut Prințesei Diana și a purtat ceasul de aur al acesteia / Profimedia Images

De data aceasta a optat pentru unele din cele mai luxoase bijuterii pe care le-a adus cu ea în Europa. Dacă în Manchester a fost surprinsă alături de soțul ei venind cu trenul la evenimentul One Young World, în Dusseldorf și-a dorit să aibă parte de o primire extravagantă.

Reclamă

Meghan a pășit la brațul soțului său purtând o ținută elegantă la care a asortat ceasul din aur al Prințesei Diana în valoare de 17.800 de Lire Sterline. La încheietura mâinii, Ducesa a mai adăugat și o brățară pe care deține din anul 2017, brățară în valoare de 5.000 de Lire Sterline.

La tot acest ansamblu de bijuterii se adaugă inelul de logodnă în valoare de 271.000 de Lire Sterline. Totodată fotografii au remarcat și o brățară fină de aur de 3.000 de Lire Sterline.

Meghan s-a bucurat de toată atenția primită și a încercat să-l sprijine pe soțul său la evenimentul de promovare. Prințul Harry a fost invitat să susțină și un discurs în cadrul întâlnirii oficiale.

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au mers împreună la evenimentul One Year to Go

Prințul Harry și Meghan Markle se vor afla pentru mai multe zile pe continentul european. Cei doi sunt așteptați să se întoarcă în Marea Britanie. Până atunci Ducele de Sussex se implică în evenimentul One Year to Go, eveniment ce are ca rol promovarea Jocurilor Invictus 2023.

Ca de fiecare dată, Harry a mers însoțit de Ducesa de Sussex. Aceasta i-a stat tot timpul alături și l-a încurajat de la distanță. Recent, Meghan a povestit despre un moment din viața sa în care s-a simțit criticată de presa internațională pentru nunta cu soțul său.

În cadrul celui mai recent podcast pe care l-a lansat, Meghan a declarat că oamenii îi spuneau că este ”norocoasă”. Se pare că mulți o considerau pe Meghan ”norocoasă” pentru că a fost aleasă de Prințul Harry.

Drept răspuns la aceste afirmații, Ducele de Sussex a declarat că ”el se simte norocos” pentru că a fost ales de partenera sa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se susțin reciproc indiferent de circumstanțe.

Deși nu au avut parte de cea mai călduroasă primire în Marea Britanie, Meghan și Harry își continuă activitățile. După ce au părăsit Familia Regală aceștia au ales să stea cât mai departe de Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×