Reclamă

Archie a scăpat cu greu dintr-un incendiu. Ce s-a întâmplat cu fiul Ducilor de Sussex în timpul unui turneu din Africa

Archie a scăpat cu greu dintr-un incendiu. Incidentul s-a petrecut în timpul turneului regal din Africa de Sud. Ducii de Sussex au fost nevoiți să ascundă totul. Meghan Markle a dezvăluit mai multe amănunte în cadrul unui podcast pe care l-a realizat recent.

Publicat: 24 august 2022, 11:12

Ducesa de Sussex a preluat inițiativa și a vorbit cu sinceritate în cel mai recent episod al podcastului Archetypes. Se pare că momentele de groază au avut loc într-o creșă, acolo unde Ducii au fost nevoiți să-l lase pe Archie. Aceștia au plecat ulterior să-și îndeplinească îndatoririle regale. Incidentul din 2019 a marcat-o pentru totdeauna pe Ducesa de Sussex.

Archie a scăpat cu greu dintr-un incendiu

Meghan Markle știe cum să pună în cuvinte chiar și cele mai terifiante experinețe pe care le-a trăit. De data aceasta, Ducesa a stat la povești cu une din prietenele sale apropiate, Serena Williams.

Vezi mai multe imagini cu familia Ducilor de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, în Cape Cod, Africa, 2019. Stau pe o canapea gri și au prăjituri în față
Meghan Markle și prințul Harryau mers într-o vizită oficială cu Archie în Africa de Sud în anul 2019 / Profimedia Images

Serena a anunțat recent că se retrage din tenis pentru a se concentra asupra familiei sale.

Reclamă

Discuția a fost extrem de personală, însă Meghan a făcut față cu brio emoțiilor și și-a stăpânit lacrimile cu greu. Meghan Markle și Prințul Harry au fost nevoiți să plece într-o vizită oficială în Africa, în anul 2019. Ducii aveau atunci îndatoriri regale, prin urmare fiul lor, Archie a fost lăsat la creșă. Micuțul avea atunci în jur de patru – cinci luni.

”Când am fost în turneul din Africa de Sud, am aterizat cu Archie. Archie era foarte mic, poate să fi avut patru luni jumătate, aproape de cinci. În momentul în care am aterizat ni s-a spus că trebuie să-l părăsim la creșă. Ni s-a spus că acolo va fi în siguranță cât noi ne ocupăm de vizite.”

”Știu că se pregăteau să-l culce. Noi am plecat imediat la o întâlnire oficială într-un loc numit Nyanga. Îmi amintesc perfect că stăteam lângă un copac și țineam un discurs pentru femeile și fetele din zona respectivă”

Reclamă

În momentul în care Ducii de Sussex s-au întors în mașină au primit vestea cutremurătoare. Creșa în care micuțul Archie se afla a lat foc. Incendiul a izbucnit chiar din camera copiilor. Totul a pornit de la un scurtcircuit. Pentru că nu exista detector de incendii în încăpere, focul s-a extins destul de rapid.

Cum a reacționat Meghan Markle după ce a primit vestea

Archie a scăpat cu greu dintr-un incendiu din Africa, conform mamei sale. Ducesa de Sussex spune că micuțul a supraviețuit datorită bonei sale, Lauren. Meghan spune că nu a avut vie să vorbească despre acest incident.

”Am avut o bonă extraordinară. Era în lacrimi când am ajuns la creșă. Trebuia să-l după pe Archie să se culce, însă cu doar câteva momente înainte să izbucnească focul și-a dorit să meargă la parter să ia o gustare. Era din Zimbabwe și îl ținea pe Archie tot timpul lângă ea, în spatele ei, într-un fel de coșuleț”.

”Instinctul ei a fost acela de a merge de a lua gustarea cu Archie după ea. În tot acel timp cât ea s-a dus jos, în camera copiilor a izbucnit incendiul. S-a întâmplat pur și simplu ca cineva să simtă mirosul de fum și să aducă un stingător de flăcări. Fiul meu ar fi trebui să fie acolo dormind”.

Meghan își amintește că era în lacrimi și nu-și putea controla teama. Totuși s-a bucurat sp vadă că fiul ei era în siguranță. Ducesa a cerut să spună oamenilor despre ce s-a întâmplat, însă i-a fost interzis la acel moment să vorbească despre incident.

Meghan spune că aceasta era parte din viața Familiei Regale. Incidentele se pot întâmpla, însă ea era nevoită să se comporte de parcă totul a mers perfect normal. Ducesa spune că în spatele ușilor închise de la Palatul Regale, au loc multe incidente despre care membrii Familie Regale nu au voie să vorbească. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×