Reclamă

Asemănări între Prințesa Diana și Meghan Markle. Cum au reușit să schimbe imaginea Familiei Regale Britanice

Viața femeilor care au intrat în Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul sub lupa presei. Prințesa Diana și Meghan Markle sunt două figuri emblematice când vine vorba de schimbarea imaginii față de regulile care există la Casa Regală. Deși s-au alăturat în Familia Regală în momente diferite ale vieții, acestea au reușit să rămână în memoria colectivă ca fiind două femei cu personalități puternice. Iată câteva asemănări între Prințesa Diana și Meghan Markle.

Publicat: 24 iulie 2022, 6:03 / Actualizat: 24 iulie 2022, 7:39

Meghan Markle a intrat în Familia Regală la vârsta de 36 de ani. Ducesa de Sussex reușise până la această vârstă să capete suficientă experiență de viață. Cu toate acestea, lucrurile au stat complet diferit pentru Lady Di, care s-a alăturat Casei Regale când avea doar 20 de ani. Experții regali sunt de părere că Ducesa de Sussex și soția Prințului Charles au revoluționat Familia Regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce asemănări există între Prințesa Diana și Meghan Markle

Deși există nenumărate diferențe culturale între cele două, experții regali nu pot nega asemănările izbitoare între Lady Di și nora sa, Ducesa de Sussex. La fel ca Prințesa Diana, Meghan Markle s-a alăturat Familie Regale fiind primită cu un adevărat val de entuziasm din partea britanicilor.

Vezi mai multe imagini cu soția Prințului Harry în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o bluză neagră la un interviu public după ce a câștigat procesul împotriva unuei reviste din Marea Britanie
Ducesa de Sussex și-a susținut opinia în cadrul unui interviu televizat / Profimedia Images

Însă la fel ca în cazul soției Prințului Charles, Meghan a ajuns să descopere rapid latura mai puțin frumoasă a vieții din Familia Regală și a responsabilităților pe care le va avea din acel moment. Ambele femei s-au aflat constant într-o bătălie continuă cu media, dar și cu presiunile făcute pentru a păstra imaginea perfectă.

Reclamă

Mediatizarea mariajului dintre Lady Di și Prințul Charles a făcut-o pe Prințesa Diana să sufere de bulimie. Mama Prințului Harry a oferit un interviu care a rămas celebru în istorie. În cadrul acestuia și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat din cauza presei.

Meghan Markle a fost la rândul său criticată de presa din Marea Britanie. Într-un interviu cu Oprah Winfrey, Meghan a povestit despre momentele în care s-a simțit copleșită de presiunea venită din partea tabloidelor.

”Mi-a fost rușine la acel moment să recunosc aceste probleme în fața lui Harry. Știam că dacă nu vorbesc despre asta ceva rău se va întâmpla. Ajunsesem în punctul în care nu îmi doream să mai trăiesc”.

Reclamă

Prințul Harry a decis să rupă legăturile cu Familia Regală și să se mute cu soția sa în Statele Unite. De atunci cei doi duc o viață liniștită. Ultima oară când au fost văzuți în Marea Britanie a fost cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Cum au schimbat Ducesa de Sussex și Lady Di imaginea Familiei Regale Britanice

Există multe asemănări între Prințesa Diana și Meghan Markle. Ambele femei din Familia Regală Britanică au schimbat imaginea Casei Regale prin acțiunile lor. Prințesa Diana a rămas în istorie după ce a făcut un gest complet diferit de imaginea Familiei Regale.

Lady Di a fost fotografiată alături de oamenii străzii și bolnavi de SIDA după ce a mers în vizită la un centru special în anul 1996. Gestul său simplu a schimbat complet perspectiva oamenilor față de cei din jurul lor.

Nelson Mandela a spus că Prințesa Diana s-a folosit de imaginea sa pentru a schimba percepția oamenilor față de grupurile minoritare. De la moartea sa din 1997, mai mulți membrii ai Familiei Regale i-au călcat pe urme și au avut o nouă abordare față de responsabilitățile pe care le au față de oamenii din lumea întreagă. Meghan Markle a urmat filosofia Prințesei Diana. Într-un interviu din 1995, Lady Di declara:

”Fac lucrurile diferit pentru că nu știu să funcționez după o carte cu reguli. Mă las ghidată de inimă, nu de cap. Lucrul acesta m-a adus de multe ori în situații problematice, știu acest lucru. Însă cineva trebuie să fie acolo, să iubească oamenii și să arate acest lucru”.

Meghan Markle a urmat exemplul Prințesei Diana și a avut o abordare similar față de îndatoririle pe care le îndeplinea în cadrul Familiei Regale. Aparițiile sale au fost întotdeauna pline de empatie față de cei din jurul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×