Reclamă

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru. Cântărețul care a reușit să o impresioneze pe soția Prințului Charles

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru. Lady Di obișnuia să petreacă timp cu George Michael ori de câte ori avea ocazia. Biograful James Gavin a oferit mai multe detalii despre prietenia celor doi în cartea sa ”George Michael: A Life”.

Publicat: 26 iunie 2022, 7:10

Căsnicia Prințesei Diana cu Prințul Charles a fost una cu multe suișuri și coborâșuri. Au existat multe momente în care cei doi nu s-au înțeles, iar Lady Di a căutat prietenia în oamenii apropiați din jurul său. După ce a aflat că a fost înșelată de soțul său, Prințesa Diana a încercat să-și găsească dragostea în brațele altui bărbat. Acesta nu a fost niciodată George Michael, însă se crede că artistul i-a fost un prieten și un sfetnic apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru

Prințesa Diana și George Michael au avut întotdeauna o relație deosebită. Acest lucru s-a datorat și faptului că amândoi au avut un trecut oarecum asemănător. Lady Di și Michael au devenit cunoscuți la o vârstă destul de fragedă și au știut amândoi cum este să fii mereu în atenția presei internaționale.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru pe nume George Michael
George Michael și Prințesa Diana și-ar fi împărtășit multe secrete de-a lungul timpului / Profimedia Images

Conform biografului James Gavin, George Michael și Prințesa Diana și-ar fi împărtășit multe secrete de-a lungul timpului. Aceștia ar fi fost atât de apropiați încât Prințesa Diana l-ar fi invitat deseori la reședința sa. Tot autorul mai sus menționat spunea că George Michael prefera să i se adreseze Prințesei cu numele de alint ”my darling”, adică ”draga mea”.

Reclamă

Într-un interviu din trecut, Prințesa Diana declara că îl găsește pe artist ca fiind ”superb”. Prințesa Diana a avut o relație cu totul specială cu un artist celebru, iar acest lucru se afla pe buzele tuturor.

Prietenia dintre soția Prințului Charles și George Michael a durat nici mai mult, nici mai puțin de 12 ani. Publicația Yahoo!Life scrie că Michael și Lady Di au rămas apropiați până în ultimul moment.

În ultimul apel pe care l-a avut cu prințesa Diana cu puțin timp înainte ca aceasta să se stingă din viață, Michael i-a spus ca de obicei ”draga mea”.

Reclamă

Ce a făcut Geroge Michael după moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru, iar acesta a fost George Michael. Pe lângă George Michael, Lady Di l-a îndrăgit foarte mult pe Elton John. După decesul Prințesei Diana din august 1997, George Michael a fost devastat. Artistul a luat parte la înmormântarea acesteia alături de Elton John. Cei doi au fost alături de băieții Prințesei pe tot parcursul ceremoniei.

Michael a continuat să aibă o relație apropiată cu Prințul William și Prințul Harry. De fapt, acesta a lucrat la un cadou special pentru Prințul William atunci când acesta s-a căsătorit. În 2011, la aproape 14 ani de la moartea Prințesei Diana, Michael a muncit zi și noapte pentru acest cadou.

Se pare că surpriza artistului a venit ca o cerere pe care a primit-o de la Prințul William atunci când acesta era un copil. Prințul i-ar fi cerut lui Michael să cânte un duet alături de Elton John la o petrecere de Crăciun, însă Michael ar fi refuzat la acel moment.

George a făcut un cover al melodiei You and I pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton. Melodia a fost scrisă și înregistrată de Stevie Wonder în anul 1972. Melodia și interpretarea lui Michael a fost apreciată de Ducii de Cambridge care i-au mulțumit acestuia pentru darul său. Nunta Ducilor de Cambridge a fost urmărită de oamenii din lumea întreaga, iar momentul în care Prințul William i-a șoptit la ureche un mesaj Ducesei de Cambrdige a ținut mult timp primele pagini.

Cântărețul a avut o relație specială cu băieții Prințesei Diana și a continuat că le fie alături până în ultimul moment. George Michael s-a stins din viață în anul 2016, la varsta de 53 de ani, chiar în dimineața de Crăciun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×