Reclamă

Prințul Harry a știut că Meghan Markle este aleasa inimii sale. Când și-a dat seama Ducele de Sussex că sunt suflete pereche

Prințul Harry a știut că Meghan Markle este aleasa inimii sale. Ducele de Sussex și-a dat seama rapid că el și Meghan sunt suflete pereche. Fiul Prințesei Diana a ținut un discurs emoționant în care a vorbit despre două dintre cele mai importante femei din viața sa, mama și soția sa.

Publicat: 11 august 2022, 7:00

Prințul Harry a luat parte la evenimentul intitulat Nelson Mandela Day. Ducele de Sussex a fost însoțit de partenera sa, Meghan Markle. Acesta a povestit mai mult despre viața de familie, dar și despre iubirea aparte pe care o are față de Africa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a știut că Meghan Markle este aleasa inimii sale

Prințul Harry i-a oferit soției sale un moment special atunci când a introdus-o în discursul său. Ducele de Sussex a fost fotografiat în New York unde a participat la Nelson Mandela Day. Nepotul Reginei Elisabeta  vorbit despre pasiune pe care o are pentru Africa.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle s-au sărutat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus
Meghan Markle a fost cea care l-a prezentat pe Prințul Harry ca fondator al Jocurilor / Profimedia Images

Acesta a mers prima dată în vizită în Africa la vârsta de 13 ani. Locul are o importanță specială în sufletul Ducelui de Sussex, după cum recunoaște chiar el.

Reclamă

”Pe parcursul vieții mele am găsit un singur loc unde mi-am găsit liniștea și pacea, un loc unde să mă pot vindeca. Africa este locul unde m-am simțit cel mai apropiat de mama mea, dar și locul unde am putut să sufăr după ce ea s-a stins din viață. Este locul unde am știut că mi-am găsit viitoarea soție și sufletul pereche”.

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit de mai multe ori în Africa. Printre primele lor vizite s-a numărat cea în Botswana care a avut loc la începutul relației lor în vara anului 2016.

Harry a reușit să o convingă pe Meghan să-l însoțească după ce s-au întâlnit doar de două ori înainte în Londra. Ducele de Sussex și-a amintit cu plăcere de acel moment. Prințul Harry spune că de atunci a știut că Meghan Markle este aleasa inimii sale. Cei doi au deja o căsnicie frumoasă de patru ani.

Reclamă

Cum a convins-o Prințul Harry pe Meghan Markle să meargă cu el în Africa

Prințul Harry a știut că Meghan Markle este aleasa inimii sale după ce a reușit să o convingă să meargă cu el în Africa. Ducele de Sussex a povestit despre momentul în care viitoarea sa soție a acceptat să-l însoțească. Cei doi avuseseră doar două întâlniri în Londra înainte să plece împreună în Botswana.

”Am reușit cumva să o fac să mi se alăture în Botswana. Am campat împreună și am stat sub stele. A stat cu mine timp de cinci zile acolo, acest lucru  fost complet fantastic pentru mine. Am reușit cumva să fim singur, iar acest lucru a fost crucial pentru relația noastră. Am avut șansa să stăm mai mult unul cu celălalt și să ne cunoaștem mai bine”

Meghan și Prințul Harry au o dragoste aparte pentru Africa. Cei doi au ales un diamant din Botswana pentru inelul de logodnă. Diamantul este încadrat între alte două diamante mai mici care fac parte din colecția personală a Prințesei Diana. Ducele de Sussex a declarat că Africa este ”a doua lui casă”

Ducele de Sussex a făcut de-a lungul timpului mai multe călătorii în Africa. Acesta își amintește cu plăcere de momentele pe care le-a petrecut alături de mama sa, iar mai apoi de cele petrecute alături de Meghan Markle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×