Reclamă

Meghan Markle a fost acuzată de bullying. Palatul Buckingham nu dorește să publice concluziile anchetei

Meghan Markle a fost acuzată de bullying. Palatul Buckingham a demarat o anchetă în acest sens, iar acum au fost trase concluziile definitive. Cu toate acestea, Palatul refuză să facă publice detaliile anchetei.

Publicat: 1 iulie 2022, 11:45

O mulțime de întrebări au început să apară în jurul anchetei derulate de Palatul Buckingham. Cu excepția membrilor din Familia Regală Britanică nimeni nu știe dacă soția Prințului Harry se face sau nu vinovată de bullying. Investigația ce a avut-o în centru pe Ducesa de Sussex rămâne în anonimat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a fost acuzată de bullying

Ducesa de Sussex a fost acuzată de doi angajați de la Palat de bullying și ”umilire”. Acuzațiile au fost făcute în perioada în care aceasta a locuit la Palatul Kensington. Publicația The Times ar fi fost cea care a dezvăluit în anul 2021 că Meghan a primit aceste acuzații. Ele ar fi fost depuse încă din 2018.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Meghan Markle și Prințul Harry, la o slujbă organizată în cinstea Reginei Elisabeta
Meghan Markle și Prințul Harry s-au alăturat Familiei Regale pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta / Profimedia Images

Acuzațiile au apărut cu puțin timp înainte ca Ducesa de Sussex să se retragă din Familia Regală Britanică. Biroul de presă al Palatului Buckingham a publicat la acel moment un comunicat prin care anunța că Familia Regală Britanică se va preocupa de acest aspect.

Reclamă

”Membrii personalului angajat în acea perioadă vor fi invitați să participe la anchetă. Vom încerca să vedem dacă se pot trage învățăminte din acest lucru”. Totodată Palatul Buckingham a adăugat faptul că ”nu tolerează și nu va tolera niciodată intimidarea la locul de muncă”.

Cel care ar fi acuzat-o pe Ducesă ar fi fost Jason Knauf, pe atunci director de comunicare al cuplului regal Harry-Meghan. Ducesa de Sussex și avocații acesteia au dezmințit acuzațiile care au apărut împotriva sa. Nu este prima dată când Meghan Markle a fost acuzată de bullying.

Aceasta a fost ”atacată” de mai multe ori după ce s-a aflat faptul că urmează să părăsească Familia Regală Britanică alături de Prințul Harry. Deși Palatul Buckingham refuză să publice concluziile anchetei, se pare că ar fi existat câteva îmbunătățiri în politicile de resurse umane din interiorul acestuia.

Reclamă

Ducesa de Sussex nu ar fi fost invitată să participe la interogatoriu

Deși Meghan Markle a fost acuzată de bullying, se pare că Ducesa de Sussex nu ar fi fost interogată. Soția Prințului Harry a negat acuzațiile aduse, însă nu se știe dacă aceasta a fost invitată să participe la interogatoriu.

Palatul Buckingham a declarat că orice schimbări se vor aduce în politicile actuale vor fi făcute publice tuturor membrilor personalului. Casa Regală Britanică a refuzat să ofere mai multe detalii privind concluziile anchetei.

Anunțul privind restructurarea politicilor a fost făcut cu ocazia prezentării raportului anual privind finanțele Familie Regale. Se pare că pentru anul fiscal 2021-2022, cheltuielile au ajuns la 102,4 milioane de lire sterline.

Renovările în curs de la Palatul Buckingham au determinat p creștere a cheltuielilor cu 17 %. Rămâne de văzut dacă Palatul Buckingham va alege să facă mai multe declarații privind finalizarea raportului.

Ducii de Sussex au venit ultima dată în Marea Britanie pentru a lua parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Aceștia au fost foarte bine primiți de membrii Familiei Regale, iar tensiunile păreau să se fi diminuat între Ducii de Sussex și Casa Regală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×