Reclamă

Averea lui Meghan Markle. Cât de mult a câștigat din contractele sale cu companiile de streaming

Meghan Markle este căsătorită cu Prințul Harry al Angliei în 2018. Cei doi au renunțat în 2020 la atribuțiile regale și s-au mutat în Montecito, California. După ce s-au detașat complet de Familia Regală a Marii Britanii, mulți s-au întrebat care e averea lui Meghan Markle. Oamenii s-au întrebat adesea cum se descurcă Ducii de Sussex pe plan financiar.

Publicat: 27 august 2022, 6:06

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles, California, pe 4 august 1981. A crescut la Hollywood, datorită muncii tatălui ei în industria TV.

Ea a început să joace în producții TV după ce a absolvit Universitatea Horthwestern în 2003. A avut mai multe roluri mici înainte de interpretarea ei din apreciatul serial TV „Suits”.

Se pare că ea a câștigat în jur de 50.000 de dolari pe episod atunci când a cunoscut succesul. Ziua de plată estimată a emisiunii fiind de 4 milioane de dolari înainte de plătirea taxelor.

Meghan Markle și căsătoria ei cu Prințul Harry al Angliei

În 2016 s-a aflat că Meghan Markle se întâlnea cu Prințul Harry al Angliei. Doi ani mai târziu, cuplul s-a căsătorit. Acum dețin titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

La mai puțin de doi ani de la căsătorie, atât Harry, cât și Meghan au cerut să renunțe la îndatoririle lor regale. Ei au putut părăsi țara și să-și caute independența financiară. Regina Elisabeta a II-a a permis aceste lucruri și le-a cerut doar să renunțe la titlurile de „Alteță Regală”.

Reclamă
Meghan Markle și Prințul Harry, în timp ce se sărută la nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți / Getty Images

Cuplul a semnat atunci un contract de producție pe cinci ani cu un cunoscut serviciu de streaming în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari, plus un contract de podcast pe trei ani cu o altă companie de streaming, evaluat la 18 milioane de dolari.

În 2020, alături de soțul ei, Prințul Harry, Markle a achiziționat o proprietate în valoarea de 14,7 milioane de dolari în Montecito, California. Ei au plătit, de asemenea, o renovare de 3 milioane de dolari a casei lor din Frogmore din Marea Britanie.

Reclamă

Care este averea lui Meghan Markle

Averea netă estimată a lui Meghan Markle este de aproximativ 60 de milioane de dolari, combinată și cu averea soțului ei, potrivit Celebrity Net Worth.

Site-ul de specialitate mai estimează că înainte de căsătoria ei, Markle avea o avere netă evaluată la aproximativ 5 milioane de dolari. Cea a Prințului Harry era de 20 de milioane de dolari. Pe de altă parte, Forbes a estimat în februarie 2021 că valoarea netă comună a Ducilor de Sussex este de 10 milioane de dolari, scrie marca.com.

Deși mulți cred că atât Ducii de Sussex cât și cei de Cambridge primesc bani de la Familia Regală a Marii Britanii, aceștia au surse individuale de venit. În timpul interviului pe care i l-au oferit lui Oprah Winfrey, Ducii de Sussex au spus că nu au mai primit sprijin financiar de la bunica sa din 2020. Se pare că ei au încercat să se descurce din banii lăsați moștenire de Prințesa Diana.

Potrivit Forbes, Prințesa Diana le-a oferit fiilor săi 10 milioane de dolari. I-au primit drept dividende anuale în valoare de aproximativ 450.000 de dolari pe an. Cei doi frați au primit suma completă atunci când au împlinit 30 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×