Reclamă

Averea lui Meghan Markle. Cât de mult a câștigat din contractele sale cu companiile de streaming

Meghan Markle este căsătorită cu Prințul Harry al Angliei în 2018. Cei doi au renunțat în 2020 la atribuțiile regale și s-au mutat în Montecito, California. După ce s-au detașat complet de Familia Regală a Marii Britanii, mulți s-au întrebat care e averea lui Meghan Markle. Oamenii s-au întrebat adesea cum se descurcă Ducii de Sussex pe plan financiar.

Publicat: 27 august 2022, 6:06

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles, California, pe 4 august 1981. A crescut la Hollywood, datorită muncii tatălui ei în industria TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a început să joace în producții TV după ce a absolvit Universitatea Horthwestern în 2003. A avut mai multe roluri mici înainte de interpretarea ei din apreciatul serial TV „Suits”.

Se pare că ea a câștigat în jur de 50.000 de dolari pe episod atunci când a cunoscut succesul. Ziua de plată estimată a emisiunii fiind de 4 milioane de dolari înainte de plătirea taxelor.

Meghan Markle și căsătoria ei cu Prințul Harry al Angliei

În 2016 s-a aflat că Meghan Markle se întâlnea cu Prințul Harry al Angliei. Doi ani mai târziu, cuplul s-a căsătorit. Acum dețin titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

La mai puțin de doi ani de la căsătorie, atât Harry, cât și Meghan au cerut să renunțe la îndatoririle lor regale. Ei au putut părăsi țara și să-și caute independența financiară. Regina Elisabeta a II-a a permis aceste lucruri și le-a cerut doar să renunțe la titlurile de „Alteță Regală”.

Reclamă
Meghan Markle și Prințul Harry, în timp ce se sărută la nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că vor deveni din nou părinți / Getty Images

Cuplul a semnat atunci un contract de producție pe cinci ani cu un cunoscut serviciu de streaming în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari, plus un contract de podcast pe trei ani cu o altă companie de streaming, evaluat la 18 milioane de dolari.

În 2020, alături de soțul ei, Prințul Harry, Markle a achiziționat o proprietate în valoarea de 14,7 milioane de dolari în Montecito, California. Ei au plătit, de asemenea, o renovare de 3 milioane de dolari a casei lor din Frogmore din Marea Britanie.

Reclamă

Care este averea lui Meghan Markle

Averea netă estimată a lui Meghan Markle este de aproximativ 60 de milioane de dolari, combinată și cu averea soțului ei, potrivit Celebrity Net Worth.

Site-ul de specialitate mai estimează că înainte de căsătoria ei, Markle avea o avere netă evaluată la aproximativ 5 milioane de dolari. Cea a Prințului Harry era de 20 de milioane de dolari. Pe de altă parte, Forbes a estimat în februarie 2021 că valoarea netă comună a Ducilor de Sussex este de 10 milioane de dolari, scrie marca.com.

Deși mulți cred că atât Ducii de Sussex cât și cei de Cambridge primesc bani de la Familia Regală a Marii Britanii, aceștia au surse individuale de venit. În timpul interviului pe care i l-au oferit lui Oprah Winfrey, Ducii de Sussex au spus că nu au mai primit sprijin financiar de la bunica sa din 2020. Se pare că ei au încercat să se descurce din banii lăsați moștenire de Prințesa Diana.

Potrivit Forbes, Prințesa Diana le-a oferit fiilor săi 10 milioane de dolari. I-au primit drept dividende anuale în valoare de aproximativ 450.000 de dolari pe an. Cei doi frați au primit suma completă atunci când au împlinit 30 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×