Reclamă

Bona Ducesei Kate pentru cei trei copii. Detalii mai puțin cunoscute despre Maria Teresa Turrion Borrallo

Ducii de Cambridge au ajutor pentru îngrijirea celor trei copii ai lor. Bona Ducesei Kate pentru cei trei copii se numește Maria Teresa Turrion Borrallo. Ducele și Ducesa de Cambridge sunt cunoscuți pentru abordarea practică în ceea ce privește educația celor trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Publicat: 29 august 2022, 7:40

Cu toate acestea, în ciuda faptului că sunt acolo pentru orele de masă și acele momente importante ale copilăriei, cuplul încă are nevoie de puțin ajutor din cauza programului lor încărcat. Aici intervine dădaca lor Maria Teresa Turrion Borrallo, scrie hellomagazine.com.

Maria nu este o dădacă oarecare, ci este ceea ce unii ar putea numi o „super-dădacă” instruită în toate aspectele legate de îngrijirea copiilor.

Bona ducesei Kate pentru cei trei copii s-a alăturat familiei în 2014

Maria Teresa Turrion Borrallo a fost angajată de Ducii de Cambridge în 2014. Ea ajuta la îngrijirea Prințului George, când avea în jur de opt luni.

Maria a făcut parte din familie de atunci, având grijă acum și de Prințesa Charlotte și de Prințul Louis. Prințul William a avut o dădacă în copilărie, așa că acest tip de persoană îi este familiară.

Prințul George alături de părinți și dădaca sa
Ducii de Cambridge au ajutor pentru îngrijirea celor trei copii ai lor / Profimedia Images
Reclamă

Bona Maria a absolvit la Norland College

Bona lui Kate și William a urmat cursurile la prestigiosul Colegiu Norland din Bath din Anglia. A fost fondat în 1892 de pionierul educațional Emily Ward și este cunoscut pentru producerea de bone de top. Multe familii celebre și regale își angajează bone din Norland.

Colegiul are reputația de a fi în fruntea educației și formării timpurii. Acesta oferă o diplomă academică intensivă și un program bazat pe competențe. Valorile lui Norland plasează copiii în centrul tuturor deciziilor cu motto-urile „Love Never Faileth” și „Fortis In Arduis” (Forța în adversitate).

Reclamă

Când Maria s-a alăturat prima dată familiei Cambridge, Palatul Kensington a lansat următoarea declarație cu privire la confidențialitatea bonei: „În calitate de angajat al Casei Regale, am cere, vă rugăm, ca intimitatea Mariei și a familiei și prietenilor ei să fie respectată”, a spus un purtător de cuvânt al palatului.

„Nu vom oferi mai multe detalii despre Maria sau angajarea ei. Cu excepția faptului că Ducele și Ducesa sunt, desigur, încântați că a ales să li se alăture.”

Maria poartă o uniformă specifică

Mulți oameni aseamănă bonele din Norland cu Mary Poppins. Rochia maro, pălăria și mănușile albe sunt o ținută iconică în ceea ce privește o bonă calificată.

Site-ul Colegiului Norland spune despre uniformă: „Uniforma Norland este iconică și reprezintă peste 129 de ani de tradiție și calitate. Când purtați uniforma Norland, demonstrați că vă pregătiți pentru a oferi cea mai înaltă calitate în îngrijirea și învățarea bebelușilor și a copiilor mici. Sunteți un reprezentant foarte vizibil al Colegiului Norland și este atât o onoare, cât și o responsabilitate să porți uniforma.”

Familia regală nu este străină de amenințările la adresa securității. De aceea, Maria este foarte instruită în acest domeniu de nișă. Acest lucru a fost dezvăluit de comentatorul regal Victoria Murphy într-un articol ABC News.

Ea a dezvăluit: „Dădacele sunt învățate despre tot, de la conducerea defensivă la probleme de securitate până la cum să aibă grijă de un viitor rege sau regină. Așa că ea știe cu adevărat tot ce ai putea avea nevoie să știi despre creșterea unui copil”.

Maria a fost de fapt a doua bona a Ducesei Kate

Știai că Prințul George a avut o altă bonă înaintea Mariei Boralllo? În 2013, când George a venit pe lume, cuplul regal a angajat-o pe fosta dădacă a lui William, Jessie Webb, pe atunci în vârstă de 72 de ani, care era pensionară. Jessie a făcut o excepție și a avut grijă temporar de Prințul George până când Maria a preluat postul.

Un cuvânt este interzis în casa Ducilor de Cambridge. Autoarea Louise Heren, care a scris Nanny in a Book, a petrecut un an la Colegiul Norland cercetând un documentar și a spus pentru The Mirror că există un cuvânt pe care bonele sunt învățate să nu-l spună niciodată când lucrează cu copiii. Cuvântul este pur și simplu „copii”.

Louise a explicat: „Cuvântul este interzis. Este o marcă de respect pentru copii ca indivizi”.

Având în vedere faptul că aceasta este o regulă fermă a colegiului, este foarte probabil ca dădaca Ducesei Kate, Maria, să o adopte și ea cu copiii regali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×