Reclamă

Cum arată cu adevărat părul Prințesei Kate. Soția Prințului William e de nerecunoscut în fotografiile din trecut

Părul Prințesei de Wales arată întotdeauna impecabil. Fie că are capul acoperit de o pălărie sau o diademă, are părul coafat în bucle sau este perfect drept, podoaba capilară a Prințesei Catherine e de multă vreme invidia fanilor regali. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat cum arată cu adevărat părul Prințesei Kate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 iunie 2023, 7:59

O fotografie făcută la scurt timp după nunta cu Prințul William arată însă că nici măcar viitoarea Regină nu poate face față efectelor umidității asupra părului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată cu adevărat părul Prințesei Kate

Pe data de 17 septembrie 2013 cuplul regal a vizitat insula Tuvanipipu. Excursia a făcut parte din turneul Jubileului de diamant din Orientul Îndepărtat.

Confruntată cu elementele vremii tropicale ale insulei, părul în mod normal neted și lucios al Prințesei Kate a devenit voluminos și ondulat. Atunci le-a oferit fanilor regali o privire extrem de rară asupra a cum arată cu adevărat părul Prințesei Kate.

Kate Middleton, cu părul ondulat natural, pe o insulă, în timpul unei vizite regale
Confruntată cu elementele vremii tropicale ale insulei, părul în mod normal neted și lucios al Prințesei Kate a devenit voluminos și ondulat / Getty Images

Chiar dacă Kate era la fel de radiantă ca întotdeauna, aceasta a optat atunci pentru un look natural. Ea a purtat atunci o rochie de plajă neagră fără mâneci și un colier din plante.

Reclamă

Atunci nu a fost prima dată când Kate și-a surprins fanii cu frumusețea ei naturală. Ea a fost adesea admirată în timp ce a avut angajamente regale peste ocean.

În alte fotografii făcute în aceeași călătorie, Kate arată ca o zeiță a insulei. A îmbrăcat o rochie de plajă roz aprins, fără umeri și espadrile din rafie.

Rochia Prințesei a fost concepută și realizată la Rarotonga, Insulele Cook. Ținuta a fost creată de designer-ul de pe Insula Cook, Ellena Tavioni Pittman, de la casa de modă TAV.

Reclamă

Faimosul ei păr a fost atunci aranjat în bucle strânse, care au rămas la locul lor în timp ce ea și William se bucurau de o vizită la casa guvernatorului general din Insulele Solomon.

Ce spun specialiștii despre părul lui Kate Middleton

Cu toate acestea, modul în care Prințesa de Wales își menține părul atât de frumos a rămas un mister. Fanii regali sunt curioși în continuare în legătură cu podoaba ei capilară. Experții au sugerat chiar că Kate în vârstă de 41 de ani ar putea avea un set de extensii de păr care să-i îmbunătățească și să-i alungească părul pentru a fi ca cel al unei prințese din poveștile Disney.

Părul Prințesei de Wales este de obicei coafat la perfecțiune. Publicația Hello! a vorbit anterior cu Olia Cutz de la The Extensionist. Aceasta are peste un deceniu de experiență în montarea extensiilor de păr. „Kate ar fi putut avea cu ușurință benzi sau șuvițe incredibil de mici de extensii de păr”, a spus ea. „Pot adăuga grosime și lungime oricărui tip de păr. Sunt atât de subtile încât sunt incredibil de greu de detectat”.

Coafura lui Kate Middleton a fost analizată de specialiști și atunci când a fost în Belize. În ciuda temperaturilor de acolo, podoaba sa capilară a fost impecabilă.

Stilistul Tom Smith a explicat că coafura cu cărare pe mijloc și părul după urechi a fost o alegere inteligentă pentru un turneu regal aglomerat, mai ales dacă activitățile se fac în aer liber într-un mediu tropical, așa cum s-a întâmplat în Belize. Coafura cu cărare pe mijloc ajută la evitarea temutului frizz cu care s-a confruntat și Kate în călătoriile anterioare în străinătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×