Reclamă

Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Ce a vrut să știe despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Prințul William și Prințesa Kate au făcut parte din lista de invitați la nunta regală iordaniană, plină de vedete. Chiar dacă era un eveniment important, discuțiile amicale nu au lipsit nici ele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2023, 11:53

La nunta regală a anului, în care Prințul moștenitor Hussein și acum soția Prințesa Rajwa au depus jurământ, un cititor pe buze a surprins un schimb de replici între William și Kate și părinții mirelui, Regele Abdullah și Regina Rania, scrie The Mirror.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii

Noua prințesă a Iordaniei este o renumită arhitectă și face parte dintr-o familie influentă din Arabia Saudită. Sute de invitați au fost prezenți la Palatul Zahran din capitala Iordaniei. Prințul moștenitor, în vârstă de 28 de ani, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, în vârstă de 29 de ani. Soția acestuia a studiat arhitectura în New York.

În prezent, soția Prințului Moștenitor poartă titlul de Alteța Sa Regală Prințesa Moștenitoare a Iordaniei, însă acesta se va schimba în Regina Rajwa, atunci când soțul său va urca pe tron.

În timp ce William și Kate au sosit la Palatul Zahran pentru eveniment, Rania, care este membră a Consiliului Premiului Earthshot al lui William, l-a întrebat pe Prințul de Wales ce fac copiii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Acest lucru a fost dezvălui de cititorul pe buze Jeremy Freeman. Când cuplul regal britanic a intrat la eveniment, se spune că Abdullah i-a spus Prințului William „atât de bine îmi pare să te văd”. Acesta i-a adresat și lui Kate câteva cuvinte, printre care „e o plăcere să te văd”.

Reclamă

După ce William și Rania s-au sărutat pe obraz, se spune că Regina Rania a spus: „E atât de bine să te văd, cum sunt copiii tăi?”. Din păcate, camera nu a surprins și răspunsul Prințului William. Ulterior, Regina Rania a părut apoi să spună „asta e bine”.

Cum s-au îmbrăcat Prințul și Prințesa de Wales la eveniment

Kate a purtat o rochie creată de Elie Saab la nuntă. E același designer care a creat rochia de mireasă a miresei regale iordaniene. La eveniment a participat și Prințesa Beatrice, care a fost mereu alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Reclamă

Cele două cupluri din Familia Regală Britanică și-au petrecut seara interacționând cu ceilalți invitați. Ei s-au bucurat de tot și au celebrat momentul important pentru Familia Regală din Iordania.

Kate a demonstrat că emană încredere prin toți porii. Look-ul ales pentru nunta din ordania complet a fost unul diferit de ceea ce Prințesa de Wales poartă de obicei. Soția Prințului William a ales paietele sclipitoare pentru ținuta elegantă. Kate a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi eleganți și o diademă discretă. Totodată, aceasta i-a adus un tribut Reginei Elisabeta prin intermediul broșelor pe care le-a ales pentru această ținută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×