Reclamă

Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania

Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a adus și un omagiu Reginei Elisabeta la eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2023, 11:15

Kate Middleton a atras toate privirile asupra sa cu ținuta pe care a ales-o. Prințesa de Wales a pășit plină de încredere într-o rochie în nuanțe de roz pudrat. Mulți admiratori ai Prințesei de Wales susțin că aceasta ar fi fost una dintre cele mai elegante apariții ale sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz

Pentru evenimentul important, Kate Middleton a ales o rochie semnată de Elie Saab. Ținuta a fost una feminină și elegantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-o rochie roz, cu paiete, la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a impresionat cu rochia cu paiete pe care a ales-o / Profimedia Images

În ciuda faptului că a fost o rochie strălucitoare, Kate s-a simțit plină de încredere în rochia aleasă. Look-ul complet a fost unul diferit de ceea ce prințesa de Wales poartă în mod obișnuit.

Reclamă

Kate a ales să iasă puțin din zona de confort atunci când a optat pentru materialul rochiei și imaginea de ansamblu a acesteia. Prințesa de Wales a părut desprinsă din perioada plină de glamour de la Hollywood. Rochia în nunțe de roz pudrat a atras imediat atenția asupra Prințesei.

Majestatea Sa a ales paietele sclipitoare pentru ținuta elegantă. Kate a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi eleganți și o diademă elegantă. Totodată, aceasta i-a adus un tribut Reginei Elisabeta prin intermediul broșelor pe care le-a ales pentru această ținută.

Kate a fost însoțită la marele eveniment de către Prințul William. Prințul și Prințesa de Wales s-au aflat printre invitații de seamă.

Reclamă

Din Familia Regală Britanică au participat și alți membri. La nuntă regală a fost prezentă și Prințesa Beatrice alături de soțul său, Eduardo Mapelli Mozzi.

Cele două cupluri din Familia Regală Britanică și-au petrecut seara interacționând cu ceilalți invitați și celebrând momentul important pentru Familia Regală din Iordania.

Cum a arătat nunta regală din Iordania

Moștenitorul tronului Iordaniei s-a căsătorit, iar printre invitați s-au aflat membrii de seamă din Familiile Regale din întreaga lume. Hussein bin Abdullah al II-lea ș-a căsătorit cu Rajwa Alseif. Tânăra este o renumită arhitectă și face parte dintr-o familie puternice din Arabia Saudită.

Peste 140 de invitați au fost așteptați la palatul Zahran din capitala Iordaniei. Prințul moștenitor, în vârstă de 28 de nai, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, în vârstă de 29 de ani. Soția acestuia a studiat arhitectura în New York.

În prezent, soția Prințului Moștenitor poartă titlul de Alteța Sa Regală Prințesa Moștenitoare a Iordaniei, însă acesta se va schimba în Regina Rajwa, atunci când soțul său va urca pe tron. Nunta regală a reunit o mulțime de capete încoronate din întreaga lume.

Au avut loc parade și tot felul de evenimente pentru a celebra momentul important. Nunta a avut loc în foișorul din grădina palatului, într-un cadru intim.

Oamenii au așteptat răbdători în afara palatului, acolo unde străzile erau împodobite cu ghirlande, iar oamenii așteptau cu nerăbdare ca cei doi să devină soț și soție. Petrecerea ținută după ceremonia de căsătorie a reunit oameni cu o puternică influență din familiile regale și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×